Şimdi Ara

GTX 650Tİ Boost Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 400 tl diğer sistem bileşenlerim gayet iyi i3 3220, thermaltake 550 watt psu v.s 650 ti boost ve hd 7850 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım hangisinin artıları fazla avantajları dezavantajları nedir yorumlarınızı önemle rice ediyorum

saygılar

• Mantle tutarsa 7850 one geçer haliyle, ama az daha verip 7870 alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 400 tl'den fazla veremem
  • Zotac 650ti boost şuan vatanda 355TL ama stokta yok.

• iki ekran kartı arasında keşke diğerini alsaydım dedirtecek bir performans farkı olmaz, hangi marka daha iyiyse (asus, sapphire) onu al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 1060 3GB Alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    GTX 1660 Ti hala alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Falcon78 kullanıcısına yanıt
    Zotac 650 ti boost al internet dahil bircok yerde stoklarda yok ama sorun degil. Git bir vatan bilgisayara ben suradaki stoktaki zotac 650 ti boost u almak istiyorum de su anki fiyatini orda odeyeceksin sonra da 1 hafta icinde falan da kartin gelecek. O.c. yapmazsan 7850 nin 650 tib e herhangi bir ustunlugu yok. Fazla para verme al zotac 650tib u 355 tl ye. Zotac diyip de vazgecme 5 yil garantisi oluyo. Al ucuza 5 yil garantiylr rahatina bak. Nvidiada da daha rahat edersin bence driverlar falan.

• Bütçe artırlırsa r9 270 düşünülebilir.
  • rkursada R kullanıcısına yanıt
    Zotac'da 5 yıl garanti olması güzel de o kart 5 sene boyunca kullanılacak bir kart değil ki
  • 650 ti boost alırdım ben olsam.performans farkı yok nasılsa biraz daha ucuz ve nvidia olduğu için 650 ti boost
  • GTX650 Tİ BOOST al gitsin 7850 de vga girişli monitörse hiç bulaşma dalaglanma oluyor o.c yapmıyacaksan 650tib derim ama eğer yapacaksan 7850 daha performanslıdır.
  • Yerinizde olsam 400 liraya gtx 650ti boost alırdım. AMD 'nin driver desteğide kötü yanlış hatırlamıyorsam hd 6xxx serisi içinde driver üretme desteğini bırakmıştı.AMD Yeni seri kartlarda çıkarmışken bence 1 en fazla 2 sene içinde hd 7850 den driver desteği çekilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Zotac'da 5 yıl garanti olması güzel de o kart 5 sene boyunca kullanılacak bir kart değil ki

Iste ben de ondan bahsediyorum zaten kullandigi sure boyunca hep garantili olacak yani ne olursa olsun ayrica 355 lira cok uygun bir fiyat o performans icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Falcon78

Arkadaşlar bütçem 400 tl diğer sistem bileşenlerim gayet iyi i3 3220, thermaltake 550 watt psu v.s 650 ti boost ve hd 7850 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım hangisinin artıları fazla avantajları dezavantajları nedir yorumlarınızı önemle rice ediyorum

saygılar

Hatta hocam sen hic ugrasma 30 tl daha verebiliyosan git zotac gtx660 amp! Al. 430tl ye kesinlikle ondan iyisini bulamazsin. Bostanci ve bahcesehirde stokta gozukuyor. Git vatan bilgisayara ben oradaki karti alacagim de al. Hem assassins creed 4 ve splinter cell blacklist hediye ediyor. Kacirma derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.