Şimdi Ara

GTX 650TI Hakkında GTA4 te Zorlanıyor (Çözüldü)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 7700k sistemi Gigabyte z270 Gaming K3 anakartı ile özellikle 3d modelleme ve render alma amacıyla kurdum. Eski sistemden kalma GTX650ti Ekran kartını güncel oyunları pek oynamadığımdan değiştirme ihtiyacı da duymadım.

Sorum şuki;
    Oynadığım pek az oyundan biri olan eskilerden GTA4 de çözünürlüğü 1280x1024 e de düşürsem, 1920x1080 de de yükseltsem ekranda akıcılığı bozan atlamalar meydana geliyor. Sanki yazılımdan kaynaklanıyor gibi...2 farklı nvidia driveri denedim, şu an en son sürüm kurulu 384.76

Bu durum neden kaynaklanır, ne yapılabilir...

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zan -- 13 Temmuz 2017; 14:40:27 >

• gta 4 korsansa fixleme paketini yüklemeden oynayamazsın...
  • Oyun orjinal. Hatta web sitesinden son guncel yamayi da yükledim. Zaten oyunu Win10 da açabilmek için bunu yapmak getekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun zaten optimize özürlü stabillik yok oyunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 650ti njn zorlanmamasi getektigini dusunuyordum, yanilmiyorum oyleyse... Sanirim sistem ne olursa olsun oyun verimli oynanamayacak diye anliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: zan

gtx 650ti njn zorlanmamasi getektigini dusunuyordum, yanilmiyorum oyleyse... Sanirim sistem ne olursa olsun oyun verimli oynanamayacak diye anliyorum?

7 tane yama çıkardılar ona rağmen oyun adam olmadan kaldı öyle. Son teknoloji sistemde bile akıcı oynanmıyor maalesef.
  • GTA 4 özürlü bir oyun, GTA 5 çok daha akıcı olacaktır, 5i yükleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTA V'e terfi edin hocam GTA IV çekilecek dert değil.

• Cevaplar icin tesekkurler. Icim rahatladi acikcasi. Ama uzuldum de bir yandan. Zamaninda orjinal aldigim oyunu sistemi yeniledigimde oynayabilirim diye ummuştum...Sikintili bir oyun ise yapacak bisey yok.

Peki, gtx650ti win10 icin tavsiye edilen driver sürümü var midir? Yoksa her zaman en gunceli yuklemek en iyisi midir?

• Bir problem yaşamadığınız sürece en son çıkanı kullanabilirsiniz.
  • Gtta ıv fizik bakımından çok daha iyi hele araba sürüş sekli efsane.Zamanına gore iyi grafikli olduğu içknoptimizasyonu ayarlayamamislar.Gayet normal

• çok optimizasyon özürlü bir oyun, bundan sonra gta 5 daha güzel gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victini

Bir problem yaşamadığınız sürece en son çıkanı kullanabilirsiniz.

''Bir problem yaşamadığınız'' derken, ne gibi problemler yaşanabiliyor?
    Genel performans düşüşü de olabilir mi mesela?

Yeniden yorumlar için herkese teşekkürler.
  • Selamlar,

GTA4 ile birlikte benzer problemi bu kadar kötü olmasada Starcraft 2 oyununda da yaşıyordum.

Nvidia driverlerini 383 ile 384 versiyonlarını denemiştim. Aklıma daha eski versiyonları denemek geldi ve 2016 senesine ait 373 versiyonunu kurdum.

Sonuç ; Starcraft 2 oyunundaki atlamalar kayboldu. Tamamen akıcı hale geldi. GTA4 ise (%100 olmasa da) nihayet oynanabilir hale geldi.

Driver versiyonundan kaynaklanıyormuş sıkıntı. En stabil versiyondan sonra belli ekran kartı modellerinde güncelleme yapmamak gerekiyor belliki.
  • quote:

Selamlar,

GTA4 ile birlikte benzer problemi bu kadar kötü olmasada Starcraft 2 oyununda da yaşıyordum.

Nvidia driverlerini 383 ile 384 versiyonlarını denemiştim. Aklıma daha eski versiyonları denemek geldi ve 2016 senesine ait 373 versiyonunu kurdum.

Sonuç ; Starcraft 2 oyunundaki atlamalar kayboldu. Tamamen akıcı hale geldi. GTA4 ise (%100 olmasa da) nihayet oynanabilir hale geldi.

Driver versiyonundan kaynaklanıyormuş sıkıntı. En stabil versiyondan sonra belli ekran kartı modellerinde güncelleme yapmamak gerekiyor belliki.

bilgi icin tesekkurler. demekki her guncel driver en iyisi olmuyor
  • quote:

Cevaplar icin tesekkurler. Icim rahatladi acikcasi. Ama uzuldum de bir yandan. Zamaninda orjinal aldigim oyunu sistemi yeniledigimde oynayabilirim diye ummuştum...Sikintili bir oyun ise yapacak bisey yok.

Peki, gtx650ti win10 icin tavsiye edilen driver sürümü var midir? Yoksa her zaman en gunceli yuklemek en iyisi midir?

4 ü 650 den daha kötü bir kartla oynamıştım. Yağ gibi akıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Selamlar,

bilgi icin tesekkurler. demekki her guncel driver en iyisi olmuyor

Öyle görünüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.