Şimdi Ara

GTX 750 Ti Mı GTX 960 Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G3258 işlemci + 500w kasa + 8 gb ram +z97 pc mate anakart. Bu sisteme ekran kartı almayı düşünüyorum
    OC yapacağım Dx12 kafama takılan bi soru

DX11.2 li kart ile dx12 li kart arasında çok fark varmıdır. Hangisini Tercih edersiniz ve sebepleri nedir ?

• İslemci hakkinda pek fikrim yok ama islemci darbogaz yapmazsa direk 960a yonelmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Windows 10 ile 2-3 yıl içindeki tüm kartlar DX 12 desteği alacak diye biliyorum. + GTX 750 Ti ile GTX 960 arasında fiyat farkı çok. Bu fiyattayken GTX 960 Alınmaz yurttışından alacaksanız alınır ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeTRDH

Zaten Windows 10 ile 2-3 yıl içindeki tüm kartlar DX 12 desteği alacak diye biliyorum. + GTX 750 Ti ile GTX 960 arasında fiyat farkı çok. Bu fiyattayken GTX 960 Alınmaz yurttışından alacaksanız alınır ancak.

bende o konuda kararsız kaldım ya 400 tl ye dx11.2 alıyoruz 800 tl ye dx12 veriyorlar aradaki farkı düşürsek hangisi mantıklı
  • 960 yerine 750Ti SLI yapılır. 960 almak akıllı adam işi değil
  • F/P olarak GTX 750 Ti Strix OC.
  • Zaten ikiside Maxwell, yani yeni çıktı diye 960'a yönelmeyin sakın. 400 lira ucuza aynı özelliklere sahipmiş gibi bir kart alacaksınız. Zaten en mantıklısı da şu durumda 750ti SLI yapmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 750ti üstünde işlemci yırtınmaya başlarken, 750ti SLI diyen olmuş. Oha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

960 yerine 750Ti SLI yapılır. 960 almak akıllı adam işi değil

SLİ köprüsü olmayan karta SLİ yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 29 Ocak 2015; 11:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc251

G3258 işlemci + 500w kasa + 8 gb ram +z97 pc mate anakart. Bu sisteme ekran kartı almayı düşünüyorum
    OC yapacağım Dx12 kafama takılan bi soru

DX11.2 li kart ile dx12 li kart arasında çok fark varmıdır. Hangisini Tercih edersiniz ve sebepleri nedir ?

Hocam o işlemciye takacağınız ekran kartı GTX750ti dir.Fazlasını takmak istiyorsanız işlemciyi ilerde değiştirmeniz gerekiyor.

dual core bir işlemci full oc yapınca GTX960ı çoğu oyunda besler gibi ancak dragon age de biraz tökezleyebilir.

Alıp kullanın ilerde memnun kalmassanız i5 4590 4670k gibi işlemcilere yönelirsiniz.
  • Hocam bi durun ya, ironi yapıyoruz

• Fx 6300 onerir simdi bazi cahiller hocam al g3258 i hicbir sorun cikmaz 4.5 ghz de r9 280 i bile besler

• Çokda oyunları full ve yüksek seviyede oynayan biri değilim benim için uzun ömürlü olması bi aldımı kafam 5-6 sene rahat etsin istiyorum.

Bu şartlarda Hangi Kart Uzun ömürlüdür ?

750 ti ile 960 arasında çok fark varmı kısacası.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc251 -- 29 Ocak 2015; 11:41:31 >
  • 960 tabi. Ayni seviyede Her zaman yeni mimari

• quote:

Orijinalden alıntı: pc251

Çokda oyunları full ve yüksek seviyede oynayan biri değilim benim için uzun ömürlü olması bi aldımı kafam 5-6 sene rahat etsin istiyorum.

Bu şartlarda Hangi Kart Uzun ömürlüdür ?

750 ti ile 960 arasında çok fark varmı kısacası.?
    quote:

Orijinalden alynty: pc251

Çokda oyunlary full ve yüksek seviyede oynayan biri de?ilim benim için uzun ömürlü olmasy bi aldymy kafam 5-6 sene rahat etsin istiyorum.

Bu ?artlarda Hangi Kart Uzun ömürlüdür ?

750 ti ile 960 arasynda çok fark varmy kysacasy.?

Var hemde çok fazla var. 750Ti'yn mimarisi her ne kadar ayny sansanyzda aradaki bellek boyutlary olsun , bit-veriyolu olsun, cudalar vs. bunlar göz ardy edilemez. Parasy olan 960 alsyn G3258 4.5 Ghz'de besler en kötü %5 darbo?az yapar o da fark edilmez bile.

• 1080p için gtx 960 ama o fiyata alınmaz bekleyemem derseniz gtx 760 bakın. 900p ve altı için gtx 750ti. İşlemci oc görürse rahat besler 750ti yı. ( 1080p de 750ti kullanılır ama hem işlemci kayıpları hemde ekran kartı kayıplarından yüksek ayarlar biraz zor. Orta ayarlar pek sorun olmaz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

960 yerine 750Ti SLI yapılır. 960 almak akıllı adam işi değil

SLİ köprüsü olmayan karta SLİ yapmak

SLI derken fiyat anlamın da kastetmiştim neredeyse 2 katı çünkü hocam ama ne yalan söyliyim 750ti da sli köprüsü olmadığını bilmiyordum

• g3258 i 3.9 ghz de gtx760 ile kullanıyorum. Single player da hiç sıkıntı çıkartmadı. 4.5ghz civarı o.c ile daha da iyi olacaktır. Ancak şu anda alınabilecek en ucuz gtx 960 700tl. 100tl daha uyguna hemen hemen aynı performansta r9 280 var. Nvidia olsun diyorsanız gtx 760 var. Ayrıca bu kartlar da directx 12 yi destekleyecek.
  • Bazı forum cahilleri sli desteği olmayan kartla sli yapın demişler bilmiyorsanız yorum yapmayın Helal sana

• 270x dururken 750ti nin yüzüne bakmam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.