Şimdi Ara

GTX 760 HDMI Ve DVI Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar Nvidia GeForce GTX 760 ekran kartına sahibim. Bildiğiniz üzere GTX 760 ekran kartında VGA çıkışı yok. DVI çıkışı ve HDMI çıkışı var. Ben HDMI çıkışı ile 1080p bir monitore bağlıyorum. Fakat 1920x1080 çözünürlükte ekran monitore sığmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Not 1 : Şuan kullandığım çözünürlük 1680x1050 , ekran monitore tam sığıyor fakat görüntü iyi değil.

Not 2 : Monitorumun DVI girişi yok. DVI to VGA dönüştürücü kullandım. Fakat bu sefer ekran hiç gelmedi.

Not 3 : Monitorumun markası ViewSonic. Modeli : VX2453 Series.

Not 4 : DVI to HDMI dönüştürücü de kullandım. Ekran geldi fakat 1920x1080 çözünürlükte hala ekran monitore sığmıyordu. Yani bir işe yaramadı.

Cevaplarınızı bekliyorum nolur yardım edin gözlerim bozulacak

• Dostum youtubea HDMI tam ekran yaz büyük ihtimal recep baltaşın videosu çıkcacak (technopat)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro Gamer55

Dostum youtubea HDMI tam ekran yaz büyük ihtimal recep baltaşın videosu çıkcacak (technopat)

Bir bakayım saol olmazsa olmadı diye editlerim.

Edit : Kardeş benimki monitor bende o ayar yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiqhtCooL -- 8 Temmuz 2014; 17:20:07 >
  • Beyler oldu başkalarınada yardımcı olmak için yazayım :

Monitor ayarlarında AV/PC diye bir ayar varsa PC ye getirin sorun çözüldü
  • 1080p de HDMI ile bağlanırsa görüntü bozuk çıkar ama 1200p de sorun düzelecektir aynı sorunu bende yaşadım biraz araştırdım sorun HDMI portunun desteklememesiymiş DVI dan bağlarsan sorun ortadan kalkart fakat senin de monitöründe DVI çıkışın yok kablo değiştirsen bile sorun düzelmeyecektir yada kendin de yaptıgın gibi çözünürlüğü HD ye düşürdüğünde görüntü netleşecektir ama oda seni tatmin etmiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

1080p de HDMI ile bağlanırsa görüntü bozuk çıkar ama 1200p de sorun düzelecektir aynı sorunu bende yaşadım biraz araştırdım sorun HDMI portunun desteklememesiymiş DVI dan bağlarsan sorun ortadan kalkart fakat senin de monitöründe DVI çıkışın yok kablo değiştirsen bile sorun düzelmeyecektir yada kendin de yaptıgın gibi çözünürlüğü HD ye düşürdüğünde görüntü netleşecektir ama oda seni tatmin etmiyecek.

Kardeş sorun yok oldu şuan sorunsuz çözünürlük de gayet net
  • nasıl oldu bi anlat belki bizde yararlanırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080 SLI problemi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nasıl oldu bi anlat belki bizde yararlanırız

Üstteki mesajlara bakarsan yazmıştım
  • o mesajı atlamışım kafa gitmiş kusura bakma bende bir denyeyim belki düzelir
  • quote:

o mesajı atlamışım kafa gitmiş kusura bakma bende bir denyeyim belki düzelir

Sorun değil düzelirse haber verirsen sevinirim ..
  • malesef düzelmedi bende direk HDMI modu var ona alıyorum görüntü geliyor pc de görüntü vermiyor 1080p de görüntü tam ekrana sıgıyor ama görüntü bozuk çözünürlük düşürdüğümde sorun ortadan kalkıyor
  • quote:

malesef düzelmedi bende direk HDMI modu var ona alıyorum görüntü geliyor pc de görüntü vermiyor 1080p de görüntü tam ekrana sıgıyor ama görüntü bozuk çözünürlük düşürdüğümde sorun ortadan kalkıyor

Bende de aynısı oluyordu işte. Monitor ayarlarından PC/AV Ayarı Av deydi. PC yaptım düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.