Msi rx 480 8gb furmark siyah ekran sorunu
-
-
İyi günler ayni sorundan bende muzdaripim sorunu cozebildiniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
malesef düzelmedi bende -
Güç kaynağında sorun olabilir.
Farklı bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin. büyük bir ihtimalle sorununuz çözülecektir. -
Farklı bir power supply ile de denedim maalesef sorun yine aynı -
Güç kaynağı sağlam hocam aynı şekilde -
bende de aynı sorun var uzun zamandır. lütfen bilen biri yardımcı olsun. :(
-
whql surucu kurdugunuzdan emin misiniz
afterburnerdan power limiti en sona getirin oda olmazsa
kartin gpu hizini 10 ar mhz kisarakta deneyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 30 Mart 2021; 2:18:1 > -
Besleme hatası olabilir. Ölçüm yapan bir teknik serviste kontrol ettirebilirsin. Furmark çok strese sokuyor kartı eğer çok yükte bu sorunu yaşıyorsan mosfetlerin birinde sorun olabilir.
Diğer programlar karta furmark kadar yük bindirmiyor. Onları tamamlama sebebi bu olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartın besleme kısmını kontrol ettirmek lazım anlayan birine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmtrylcn -- 5 Mayıs 2021; 16:3:25 > -
-
4 senelik kart artık miladı dolmuş. Nvidia kartların ömrü 10 yılsa amdlerinde 5 yıl işte.
-
son cıkan biosu at https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=&manufacturer=MSI&model=RX+480&version=&interface=&memType=&memSize=8192&since=
015.050.000.001.000000
-
Merhaba @melo126 Sorun bios ile veya güç kaynağı ile alakalı değil. Kartın ilk sahibi veya siz kartı açıp termal macunu yenilediniz mi? Eğer yaptıysanız aşağıda anlatacağım yöntemi uygulayın sorununuz büyük ihtimal çözülecek. Kartı açın açmışken macunuda yenileyebilirsiniz bende size göstermek için açtım ve yeniledim Macunu sürdükten sonra kırmızı ile işaretlediğim yerde 4 tane plastik takoz göreceksiniz. Bunları sökmeniz gerekiyor. Nedeni, dışardan alıp sürdüğümüz macunlar, fabrikada sürülen macunlarla aynı kalitede ve kalınlıkta olmuyorlar. O yüzden bu takozlar soğutucu ve chip arasında boşluk kalmasına sebep oluyor. Onları söktünden sonra soğutucuyu tekrar monte edin.
Soğutucuyu monte ettikten sonra test yapın sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz. Aynı şekilde bende başta sizin sorunun aynısını yaşamıştım hatta güç kaynağımı değiştirdim bu yüzden. Sorun 4 tane plastik parçaymış Test sonuçlarımı paylaşıyorum sizde deneyip atabilirsiniz.
-
malesef olan oldu artık ben kartı ölü fiyatına bu (arızalı) şekilde tamirci bir arkadaşa uzun süre önce sattım, yardımcı olmaya çalıştığınız için ayrıca teşekkür ederim
-
Anladım hocam sağlık olsun. Aynı sorunu yaşayan olursa bilgi olarak buradan yardım alır o zaman ne diyelim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X