Şimdi Ara

Gtx 780 vs R9 290x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC ALICAM EKRAN KARTINDA ARADA KALDIM FORUMDAKİLER KAFAMI KARISTIRID

TESLERDE GTX 780 DAHA FAZLA AMA ADAMLAR 290X DAHA FAZLA DIYIYOR SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRSINIZ

DİP NOT : ALACAGIM EKRAN KARTI YA ASUS YADA EVGA OLUCAK YÜKSEK PERFORMANSLI MARKA ASUSMU EVGAMI BUNUDASÖYLERSENİZ SEVİNİRİM TABİ

2 . NOT :R9 290X ALACAGIM MARKA BÜYÜK İHTİMAL MSİ OLUR ALIRSAM TABİ

BENİM OYUM EVGA GTX 780 :D TEŞEKKÜRLER YORUMLARINIZ İÇİN

TEST ORNEKLERI

EVGA GTX 780 CRYSİS 3 70 80 FPS ARASI

MSİ 290X : 40 50 ARASI

FİYAT OLARAK 290X DAHA FAZLA İDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakup26 -- 1 Temmuz 2014; 1:42:09 >

• Evga 780 gereksiz pahalı aynı şekilde 290X'in her surumu de. Msi 780 çakın keyfinize bakın 290'dan saf performans olarak daha iyidir ve goruntu kalitesini arttıran teknolojiler bulunduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia ve amd fanlarına bakarak kart alırsanız ne oyun oynayabilirsin nede bişey yaparsın.

Yaz google 780 vs 290x diye çıkan sonuca göre kartını al
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Nvidia ve amd fanlarına bakarak kart alırsanız ne oyun oynayabilirsin nede bişey yaparsın.

Yaz google 780 vs 290x diye çıkan sonuca göre kartını al

baktım gtx 780 dahafazla ama bunlar gavur gavurlara güven olmas burda miss gibi TÜRK halkı var :D
  • Tepeden aşağı yazıyorum

295x2
    titanz
    titan black
    780ti
    290x
    290
    780gtx
    280x
    770gtx

diye gider gider paraya göre seçim değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Evga 780 gereksiz pahalı aynı şekilde 290X'in her surumu de. Msi 780 çakın keyfinize bakın 290'dan saf performans olarak daha iyidir ve goruntu kalitesini arttıran teknolojiler bulunduruyor

msi evga performansını veremez kusura bakma kardeş anakarta msi yanındayım ama teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakup26

quote:

Evga 780 gereksiz pahalı aynı şekilde 290X'in her surumu de. Msi 780 çakın keyfinize bakın 290'dan saf performans olarak daha iyidir ve goruntu kalitesini arttıran teknolojiler bulunduruyor

msi evga performansını veremez kusura bakma kardeş anakarta msi yanındayım ama teşekkürler :D

Neye dayanarak bunu soyluyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sen amdcisin kardeş gtx 780 daha önde gözüküyor :) oyun performaansında gtx 780 önde gözüküyor gibi verisiz yorum yapmayın ama senin düşüncen karşıamam :)
  • quote:

bence sen amdcisin kardeş gtx 780 daha önde gözüküyor :) oyun performaansında gtx 780 önde gözüküyor gibi verisiz yorum yapmayın ama senin düşüncen karşıamam :)

780gtx in 290x i geçtiği bi test bul getir ben benim kartları vericem sana.

290 ile 290x arasında fark var 780 ve 290 eşit kartlar 290x bir üst segmentin kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 1 Temmuz 2014; 2:01:01 >
  • 290x alın ya da evga gtx 780 alacağınıza biraz daha para koyup 780 ti alın daha mantıklı. Evga'ya şu an için o kadar para verilmez biraz düşse fiyatları bende evga kullanırdım bu arada.
  • quote:

quote:

bence sen amdcisin kardeş gtx 780 daha önde gözüküyor :) oyun performaansında gtx 780 önde gözüküyor gibi verisiz yorum yapmayın ama senin düşüncen karşıamam :)

780gtx in 290x i geçtiği bi test bul getir ben benim kartları vericem sana.

quote:

quote:

quote:

Neye dayanarak bunu soyluyorsun?

youtubde bakıyorum fpslere

aradım bulamadım daha demın ızledıgımı crysıs 3 te

evga 60 ile 80 fps alıyor

290x 50 fps

• Sen bana güven bu konuda bu yıl 16. senemi kutladım başta yazdığım sıralama geçerli.Spesifik uygulamalarda kartlar birbirini geçebilir.Misal miningte 7870 780ti gibi bi kartı geçebilir.
  • gtx 780 290x'e 20fps fark atması imkansız 780 in rakibi 290 dır.soruya gelince full hd için 780 yeterlidir veya 290 ın vapor-x modeli var onada bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lassere98

gtx 780 290x'e 20fps fark atması imkansız 780 in rakibi 290 dır.soruya gelince full hd için 780 yeterlidir veya 290 ın vapor-x modeli var onada bakabilirsin

fikrimi değiştirdim 290x alcam hem 3 oyun bbeleşe alcam :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lassere98

gtx 780 290x'e 20fps fark atması imkansız 780 in rakibi 290 dır.soruya gelince full hd için 780 yeterlidir veya 290 ın vapor-x modeli var onada bakabilirsin

fikrimi değiştirdim 290x alcam hem 3 oyun bbeleşe alcam :D

Güle güle kullanırsınız inşallah
  • inşallah :=)
  • Hocam gtx 780i r9 290 bile geçiyor r9 290x alman çok daha mantıklı aşşağıdaki testte gtx 780 ile r9 290x karşılaştırması var orsan bakabilirsin

http://www.anandtech.com/bench/product/1056?vs=1036
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda t9c

Hocam gtx 780i r9 290 bile geçiyor r9 290x alman çok daha mantıklı aşşağıdaki testte gtx 780 ile r9 290x karşılaştırması var orsan bakabilirsin

http://www.anandtech.com/bench/product/1056?vs=1036

O karşılaştırmalarda hangi sürücüler kullanılıyor belli değil, son sürücüler ile NVIDIA'da min FPS anlamında artış olmuştu, genelde R9 290 ile GTX 780 aynı seviyedeler. Yanlız ilginç birşey strateji oyunlarında, her inceleme sitesinde R9 290 daha iyi sonuçlar veriyor.

The Witcher 3 Wild Hunt, Far Cry 4, Assasin's Creed Unity, GTA V gibi yeni nesil oyunlar çıksın daha iyi değerlendirme yapılır. R9 290X F/P olarak tercih edilecek bir kart değil, oc'lu R9 290 modelleri 290X'e benzer performans sergiliyor, SP/TMU farkı oyununa göre % 5-6'lık farklar gösterebilir, ama R9 290 ile arasındaki fiyat farkı 380 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Temmuz 2014; 12:48:28 >

• quote:

Sen bana güven bu konuda bu yıl 16. senemi kutladım başta yazdığım sıralama geçerli.Spesifik uygulamalarda kartlar birbirini geçebilir.Misal miningte 7870 780ti gibi bi kartı geçebilir.

Diğer yorumunuza da katılıyorumda bu yorumu okuyunca yaşlandığımı farkettim ben 27. senemi kutlamışım bu konularda
  • quote:

şimdi ben şöyle düşünüyorum 1400 1500 arası nvidia nın gtx 780 ekran kartına para veriyosun. görüntü kalitesini arttıran teknolojileri oyunda açıyosun oyun yerlerde sürünüyo 30 50 fps arası . fps yi en çok etkiliyen bir pyhsx olayı var bunu herkes biliyor. sen mecburen o bahsettiğin teknolojileri kapatmak kısmak zorunda kalıyosun eee ozaman bi anlamı kalmıyo gtx780 almanın aynı grafiklerle bir tık ilerde performans veren biraz daha ucuz olan r9 290 varken. ama yazılım konusunda ben sıkıntı yaşamak istemiyorum dersen nvidia okey. adamlar oyun çıkmadan optimizasyonunu sağlıyor beta sürücülerle ama amd de bu yok malesef . ben yıllardır nvidia kullandım ilk defa amd kullanıyorum bu arada

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.