Şimdi Ara

GTX 780ti ama hangisi-evga vs pny

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTX780Ti almayı düşünüyorum, ama sizce kimin üretimi olmalı, asus directcu soğutmasını ısterdim ama ti serisi yok, en cok satanlardan zotacta var onunda soğutmasına güvenemiyorum,gerisini sallıyorum.
    şu nvidia lansman tasarımı varya ondan olsun istiyorum, yani
    evga vs pny ? hangisini seçmeli, ülkemizde nerden buluruz?
    gtx780 olsa, ti olmasa sizce cok performans farkedermi? asus alıp geçiyim mi?
    fiyatı evga veya pny olursa fiyatı ne olur. yardım ederseniz sevinirim

meraklısına, şöyle bi sisteme oturacak kart

ASUS Rampage IV Extreme
    Core i7 4820K
    8GBx2 2400Mhz CL10 1.65V

----------------------------------------EDİT

Bütçem; 1500 tl, zorlarsam 2bin.çok acayip farklar olmazsa zorlamak istemiyorum. şimdi bu fiyata alınabilicek gtx sizce hangisi zotac,msi düşünmüyorum, çok performans farkı olmazsa düz 780 alıyım, hattaposeidoN olsun. soğutmasında aklım kalmaz
    alternatif pny gtx780 OC
    sizin için alternatifiniz ne olurdu, tr de olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight737 -- 8 Mart 2014; 13:58:24 >

• Bence ti ye boşa para vermeyin asus gtx 780 dcu ii oc alın biraz karta oc yapınca zaten ti oluyor kart gereksiz yere fazladan 600-700 tl vermeyin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans tasarım mı istiyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede bi firma pny distirbitör olmuş mail yollamıslardı ama hangi firma oldugunu hatırlamıyorm evga türkiyede distirbitörü yok yurtdisindan getirtmen lazm

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

türkiyede bi firma pny distirbitör olmuş mail yollamıslardı ama hangi firma oldugunu hatırlamıyorm evga türkiyede distirbitörü yok yurtdisindan getirtmen lazm
    pny nin Türkiye distirbitörünü bulmaya calısıyım. oc yapmak istemiyorum o yüzden ti alıp almamak konusunda kararsızım. hem 780 alcak olsanız sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight737

pny nin Türkiye distirbitörünü bulmaya calısıyım. oc yapmak istemiyorum o yüzden ti alıp almamak konusunda kararsızım. hem 780 alcak olsanız sizce hangisi?

Alıntıları Göster
    evet beyler ekran kartında çok kararsızım pny ve asus arasındayım. hiç mi prof bi görüşü olan yok mu
  • quote:

evet beyler ekran kartında çok kararsızım pny ve asus arasındayım. hiç mi prof bi görüşü olan yok mu

Bence de asus directcu ii gtx 780 almalisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar GTX780Ti almayı düşünüyorum, ama sizce kimin üretimi olmalı, asus directcu soğutmasını ısterdim ama ti serisi yok, en cok satanlardan zotacta var onunda soğutmasına güvenemiyorum,gerisini sallıyorum.
    şu nvidia lansman tasarımı varya ondan olsun istiyorum, yani
    evga vs pny ? hangisini seçmeli, ülkemizde nerden buluruz?
    gtx780 olsa, ti olmasa sizce cok performans farkedermi? asus alıp geçiyim mi?
    fiyatı evga veya pny olursa fiyatı ne olur. yardım ederseniz sevinirim

meraklısına, şöyle bi sisteme oturacak kart

ASUS Rampage IV Extreme
    Core i7 4820K
    8GBx2 2400Mhz CL10 1.65V

Şuan alabileceğiniz en iyi GTX780 Ti budur , aynı zamanda dünyanın en hızlı ekran kartıdır, fiyatıda çok uygun 1875 TL.

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    Bunlar reklam kokan hareketler bmwcim :P şaka bir yana doğrudur, evga'nın 780ti classfied'ın üstüne yok. keşke 780ti lightning seri üretime geçseydide bir kıyaslama yapaydık iyidi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepthismomentformyself

Bunlar reklam kokan hareketler bmwcim :P şaka bir yana doğrudur, evga'nın 780ti classfied'ın üstüne yok. keşke 780ti lightning seri üretime geçseydide bir kıyaslama yapaydık iyidi..
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-axr9-290-4gbd5-ppdhe-r9-290-pcs+-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71721
    bence o kadar para verip kart almayın derim alın size taş gibi kart hangi oyuna yetmezki 600 tl cebinizde kalsın

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    PowerColor'ın geçmişi pekte iyi değil hele ki üst seviye bir kartta ne gibi sorunlar çıkar Allah bilir.En iyisi BF4 oynayacaksa AMD alması ve marka olarak Sapphire alması önerimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

PowerColor'ın geçmişi pekte iyi değil hele ki üst seviye bir kartta ne gibi sorunlar çıkar Allah bilir.En iyisi BF4 oynayacaksa AMD alması ve marka olarak Sapphire alması önerimdir.
    ben 1 yıldır powercolor 7950 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım hatta vatandan saphire almıştım çok ses geldiği için aynı gün iade edip 7950 pcs+ aldım gayette memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

ben 1 yıldır powercolor 7950 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım hatta vatandan saphire almıştım çok ses geldiği için aynı gün iade edip 7950 pcs+ aldım gayette memnunum

Alıntıları Göster
    asus yeni çıkarmıs, ii oldu diyiim o zmn . evga ya pek sıcak bakmıyorum,classfield ı görmüştüm ama çok dandik durmuyo mu? soğutamayıpta fan fırlayıp kaçcak gb bi hali var. yorumlarınız için teşekkürler, galiba fiyat belirleyecek son durumu
  • quote:

asus yeni çıkarmıs, ii oldu diyiim o zmn . evga ya pek sıcak bakmıyorum,classfield ı görmüştüm ama çok dandik durmuyo mu? soğutamayıpta fan fırlayıp kaçcak gb bi hali var. yorumlarınız için teşekkürler, galiba fiyat belirleyecek son durumu

ilginç bir yaklaşım, evga ya , özellikle classified e dandik diyeni ilk kez görüyorum. classified en kaliteli kartlardan biridir , asus ile kıyas dahi edilemez , kartı elnize alınca kalitesini anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 8 Mart 2014; 13:01:51 >
  • Evga turkiyede bulsam 1 saniye dusunmezdim ama en iyi alternatifi asus

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Evga turkiyede bulsam 1 saniye dusunmezdim ama en iyi alternatifi asus
    evga ben hiç görmedim,classfield in değerlerinin üst seviyede olduğunu görmüştüm ama soğutma sistemi fln ne biliyim fotolardan gözüken, demir döküm robocop gb duruyo.
  • quote:

evga ben hiç görmedim,classfield in değerlerinin üst seviyede olduğunu görmüştüm ama soğutma sistemi fln ne biliyim fotolardan gözüken, demir döküm robocop gb duruyo.

kart görsellerine bir bakın isterseniz :

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

kart görsellerine bir bakın isterseniz :

Alıntıları Göster
    ilginç, neyse konuyu sapmadan, pny söyle bi model bulabildim
    pny
    szce pny mi, asus 780ti directCU

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.