Şimdi Ara

GTX 970 artifact sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün apartmanın genel elektrik problemi yüzünden ( sağolsun çok bilmiş yönetici mahalleden adamın birini elektrikçi diye getirmiş ve apartmana gelen elektrik hattını yanlış bağlattırmış...) monitörümün adaptörü, 2+1 ses sistemim, çamaşır makinam vs. arızalandı hiç biri çalışmıyor şu an hepsi yandı büyük ihtimalle. Ekran kartımda durduk yere bugün oyun oynarken artifact vermeye başladı. Acaba bu arıza ekran kartımda bir arızaya mı neden oldu ? Ekran kartını garantiye yollasam garanti kapsamına girer mi ? Sıcaklık değerleri normal, ısınma vs yok. Overclock yapmadım şu an karta. Daha önce yaptım fakat hiç vramlere dokunmadım. Herhangi bir programla bunu tespit edebilir miyim ?

• Nymnia kullanıcısına yanıt
    Overclock yaptiysaniz kaldirin Furmark ile stress testine sokun ayni anda gpu z ile kartin durumunu izleyin. Sorun devam ediyorsa hicbir sekilde mudahele etmeden servise yollayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 21 Ekim 2015; 21:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Merhaba arkadaşlar geçen gün apartmanın genel elektrik problemi yüzünden ( sağolsun çok bilmiş yönetici mahalleden adamın birini elektrikçi diye getirmiş ve apartmana gelen elektrik hattını yanlış bağlattırmış...) monitörümün adaptörü, 2+1 ses sistemim, çamaşır makinam vs. arızalandı hiç biri çalışmıyor şu an hepsi yandı büyük ihtimalle. Ekran kartımda durduk yere bugün oyun oynarken artifact vermeye başladı. Acaba bu arıza ekran kartımda bir arızaya mı neden oldu ? Ekran kartını garantiye yollasam garanti kapsamına girer mi ? Sıcaklık değerleri normal, ısınma vs yok. Overclock yapmadım şu an karta. Daha önce yaptım fakat hiç vramlere dokunmadım. Herhangi bir programla bunu tespit edebilir miyim ?

büyük ihtimal vramlerden birisinde sıkıntı çıkmıştır garantiye yollamak en mantıklısı

• hala devam ediyorsa garanti ye yollayın yenisi ile degiştirler
  • Garantisi devam ediyor ama servis süreleri beni bezdiriyor eski ekran kartımda tam 20 gün serviste kalmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymnia -- 21 Ekim 2015; 22:31:02 >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Şu an 10 dk oldu problem yok testi ne kadar süre yapmam gerekiyor? Ciddi bir problem olsa çoktan artifact verirdi herhalde. Testte yalnız gpu çekirdek hızı 810 mhz gösteriyor normal mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Şu an 10 dk oldu problem yok testi ne kadar süre yapmam gerekiyor? Ciddi bir problem olsa çoktan artifact verirdi herhalde. Testte yalnız gpu çekirdek hızı 810 mhz gösteriyor normal mi bu?

Furmark ile saatlerce test edilmesi lazim yoksa oyle 10-20dk ile kesin bir sonuca varamazsiniz.. 3dmark11 ile gpu1-2-3-4 testlerinede sokun ayrica cpu icinde physics-combined testlerine sokabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    MSI GTX 670 OC Geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektrik sorunu olduğunda bilgisayar açık mıydı? Benim bilgisayar açıkken elektrikli süpürge bile açılacak olsa önce oyunları kapatırım çünkü etkileniyor bilgisayar.
  • Nymnia kullanıcısına yanıt
    sorun tekrar gösterirse servise verin
    ayrıca evinizde bozulan eşyalar için yönetici ne diyor çok merak ediyorum tam dayaklık adammış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.