Şimdi Ara

GTX 970 GTA 5 FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda sabit 60fps oynuyorum fakat arada bir 56-57fps'ye düşse bile sanki 60fps birden düşmüş gibi oluyor. Yani ben birazcık ayarları açıpta 40fps de oynamak istesem akıcı olmuyor 5-10fps hissiyatı veriyor ama afterburner'da hala 40fps yazıyor. Yardımlarınızı bekliyorum... (VSync kapalı olunca da takılmalar başlıyor)

• 3.2 gb engeline takılıyor olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

3.2 gb engeline takılıyor olabilirsin

Daha problemin adini hilmeden teshis koyuyor. Hey allah im

Kardes son surucuyu mu yukledin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boşver kardeş bunlara yardım flan etmeyeceksin
    nividiyacı fan oğlanların zoruna gitmiş belliki kartlarının hala 3.2 gb olduğuna inanmıyolar
  • 3.2 GB engeliyle alakası yok.

GTA V'ye 2 gün önce gelen 16 MB'lık patchden sonra; ben dahil, gerek bu forumdan gerek yabancı forumlardan yüzlerce kişi bu sorunu yaşıyor.

FPS düşük olmasına rağmen akıcılık hissinin olmaması, stuttering, periyodik FPS dropları, 1 FPS'lik düşüşün 20 FPS'lik düşüş etkisi yapması vs. Yeni güncelleme gelene kadar ne yazık ki bu şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş var nicki AC'li bir şeydi. O detaylı bir test yapmıştı GTX 970 ile sürücü problemi vardı diye.kendisi bakarsa belki ne olup bittiğini anlar.

Edit: Hatırladım nickini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iseminoglu -- 15 Haziran 2015; 11:21:03 >
  • Tüm sürücüler yüklü ve bu son güncellemeyle değil oyun çıktığından beri böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gün dönümünde mi oluyor? bende oyun içi saat 05.00'da oluyo o dediğin. ama 970 değil kart. 670 kullanıyorum.
  • BlueMartini7 kullanıcısına yanıt
    Hayır hep oluyor ana menüde bile ilk açılırken 30fps sabit oluyor o zaman da mouse sanki zorla hareket ettiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

nividiyacı fan oğlanların zoruna gitmiş belliki kartlarının hala 3.2 gb olduğuna inanmıyolar

Anlaşılan oğlanlardan iyi anlıyorsun. 3.2 gb diye bir sorun yok 3.5 gb sorunu var.

kardeş ben bu konuda ehil kişi değilim sen daha iyi anlarsın hayırdır, yaran var galiba gocunduğuna göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 15 Haziran 2015; 12:36:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlaşılan oğlanlardan iyi anlıyorsun. 3.2 gb diye bir sorun yok 3.5 gb sorunu var.

kardeş ben bu konuda ehil kişi değilim sen daha iyi anlarsın hayırdır, yaran var galiba gocunduğuna göre ?

Çok güzel cevap verirdim ama yönetim halletsin durduk yere ceza almıyım.

• quote:

quote:

quote:

3.2 gb diye bir sorun yok 3.5 gb sorunu var.

Biraz araştırsan böyle boş beleş konuşmasan mesela ?

GTX 970 GTA 5 FPS Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 15 Haziran 2015; 12:39:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

GTX 970 GTA 5 FPS Sorunu

O sorunun adı 3,5 gb sorunu esas boş beleş konuşan kardeşim. Önce attığın görüntüyü incele sonra bana laf at.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GTX 970 GTA 5 FPS Sorunu

O sorunun adı 3,5 gb sorunu esas boş beleş konuşan kardeşim. Önce attığın görüntüyü incele sonra bana laf at.

3200mb to 3328 mb arası 46 gb/s demiş gözündemi görmüyor..

onun isminin ne olduğunu sağır sultanda biliyor ben 3.2 gb engeline takılıyor yazmışım sen cevap vermişsin bende doğrusunu yazmışım ama hala hem kel hem fodulluk yapıyorsun

neyse muhatap olmicam sen bu cahillikle devam et block

• Aynı sorun GTX 780 ile bende de var.Vsync kapatınca oyun sanki takılıyor gibi ama fps 50lerde dolanıyor.Ayrıca menüde fare sürekli takılarak ilerliyor.Vsync açınca sorun halloluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GTX 970 GTA 5 FPS Sorunu

3200mb to 3328 mb arası 46 gb/s demiş gözündemi görmüyor..

onun isminin ne olduğunu sağır sultanda biliyor ben 3.2 gb engeline takılıyor yazmışım sen cevap vermişsin bende doğrusunu yazmışım ama hala hem kel hem fodulluk yapıyorsun

neyse muhatap olmicam sen bu cahillikle devam et block

Hala 3.2 diyor. Ben 3.5 icin 1000 tane paylasim yaparim sen 3.2 icin bunun disinda ne yapabilirsin?

• Ordaki takılma kartın rami ile yani 3.5gb veya 3.2 gb sorunuyla alakası yok.Aynı takılmayı benim 290 da yapıyor.Bu sorun oyunun motorundan kaynaklanan bir sorun.Bazı oyunlarda ki bir kaç tanesini çok net biliyorum 60fps sabitken 59 anlık düşerse inanılmaz acayip bir düşüş gibi sistem afallama yapıp sonraki frame i de ilginçtir 61-62 gibi alıyor.Kart o anda 60 fps yi korumak amacıyla 1-2 yaptığı cortluk yüzünden takılma çok bariz hissediliyor.Aynı şekilde 30 fps sabit gidip 29 a düşsün onda da yapıyor.gta 5 zaten kartları sömüren belli ayarlarda 60 kare bile alınmadan oynanan bir oyun haliyle bu oyunun takılmaması gibi bir durum ne yazikki yok.Ayarlar optimize edilip en çok fps düşüşünün yaşandığı yerlerde 60 kare ve üstünde kalınabilirse vsync açılıp oyun nispeten kararlı hale getirilecektir.Başka bir çözüm yolu şimdilik yok.
  • Aynı kartı bende kullanıyorum bütün ayarlar full de fps 60 altına pek düşmüyor takılma donma gibi sorun hiç yaşamadım belki diğer donanımlarınızda sorun olabilir virüs olabilir oyun korsan ise crack kaynaklı sorun da olabilir ama ekran kartının performansına çamur atılması sadece amd fanlarının yaptığı bir şey kedi uzanamayacağı ciğere mundar der misali bunların ki merak ediyorum amd bunları özellikle mi tutmuş gizli ortaklık mı yapıyor bunlarla bilmiyorum boş beleş insanlar ancak kendilerini böyle tatmin ediyorlar..

• Evga gtx 970 ftw ile 60 fpsden 58 e bile dusse sanki 20-30 fps dusuyormus gibi oluyor. Ben cozumu ekran 60 hz yi 50 cekerek cozdum sizde deneyin hic olmazsa takilma olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.