Şimdi Ara

Gtx 970 mı Rx 470 mı almalıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İllaki kayıp olacak ama bu çeviriciden değil VGA girişin doğasından kaynaklanıyor. Yine de sizi mutlu edecektir merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokie T

İllaki kayıp olacak ama bu çeviriciden değil VGA girişin doğasından kaynaklanıyor. Yine de sizi mutlu edecektir merak etmeyin.

Eski ekran kartım r9 380 i de su 5 liralık dönüştürüyle kullaniyordum bi sıkıntı yoktu onun gibi olacaksa kesinlikle problem olmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi modeli aldınız bilmiyorum ancak dvi çıkışı yoksa 25 liralık başka bir aparatla aynı sonucu alırsınız.
  • Rokie T kullanıcısına yanıt
    MSI gaming x modelini aldım hocam 840 liraya geldi uygun diye yapıştırdım

• 5 liralık çeviriciye devam o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokie T

5 liralık çeviriciye devam o halde.

O kartta DVI-d girişi varmış hocam 5 liralık aparatlarla olmuyormuş aktif dönüştürücü lazımmış sanırım.
  • Aradan iyi siyrilip golu atmissin, hayirli olsun

Bana sorsan rx 470 derdim, ama rx 480 daha iyi tabi.. fiyatida uygunmus, en uygun rx470 msi armor 770lira civariydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 19 Şubat 2017; 0:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Aradan iyi siyrilip golu atmissin, hayirli olsun

Bana sorsan rx 470 derdim, ama rx 480 daha iyi tabi.. fiyatida uygunmus, en uygun rx470 msi armor 770lira civariydi..

Bakalım amazon'dan kazasız belasız gelirse iyi olacak hocam .
  • 15 lira :)
  • Asus zaten iyice mükemmelleştiriyor ben olsam gtx 970 den şaşmazdım
  • ne tercih ettiniğinizi merak ettim
  • bele diye başkanı B kullanıcısına yanıt
    Sıfır olarak MSI Rx 480 gaming x

• MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 650 tl ye geldi buna eşdeğer nvidia yok. Başlarda 970lere bakarken fiyatlar uçunca 1050ti lere düştük hatta bir ara 1050 bile alsam mı diye düşündüm. Neyse ki öyle bir hata yapmadım. Neredeyse aynı fiyata çok çok daha performanslı bir kart aldım. İlk kez amd kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 650 tl ye geldi buna eşdeğer nvidia yok. Başlarda 970lere bakarken fiyatlar uçunca 1050ti lere düştük hatta bir ara 1050 bile alsam mı diye düşündüm. Neyse ki öyle bir hata yapmadım. Neredeyse aynı fiyata çok çok daha performanslı bir kart aldım. İlk kez amd kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok çok memnunum.

"MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 650 tl" 2. el bile olsa güzel fiyatmış.
  • Dx11 zaten çogu oyun 1-2 yıl idare edersin 970 ile rx470 dx12de daha performanslı dogrudur ama gtx970 tercih et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

quote:

MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 650 tl ye geldi buna eşdeğer nvidia yok. Başlarda 970lere bakarken fiyatlar uçunca 1050ti lere düştük hatta bir ara 1050 bile alsam mı diye düşündüm. Neyse ki öyle bir hata yapmadım. Neredeyse aynı fiyata çok çok daha performanslı bir kart aldım. İlk kez amd kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok çok memnunum.

Teşekkürler lakin ikinci el değil sıfır aldım :) üstelik taksitle ve bonusa 50 tl indirim de vardı iyi fiyata geldi.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler lakin ikinci el değil sıfır aldım :) üstelik taksitle ve bonusa 50 tl indirim de vardı iyi fiyata geldi.

Kafamdakileri yanlış aktarmışım. 2. el bile alsanız o fiyata uygun demek istemiştim tekrar okuyunca gördüm ki sizin ekran kartı 2. el gibi bir ima çıkmış ortaya.

Merak ettim nereden ve ne zaman aldınız acaba bu fiyata?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kafamdakileri yanlış aktarmışım. 2. el bile alsanız o fiyata uygun demek istemiştim tekrar okuyunca gördüm ki sizin ekran kartı 2. el gibi bir ima çıkmış ortaya.

Merak ettim nereden ve ne zaman aldınız acaba bu fiyata?

Benim ki yurtdışı :) artık aldık bir risk yapacak birşey yok :) mecbur edenler utansın ne diyim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.