Şimdi Ara

GTX 970 ROG STRIX ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus Nvidia GeForce GTX 970 ekran kartı var. oyun yükleniyordu GpuTweakten bakıyorum 47 c falan normal midir autoda heralde ama hiç çalışmıyo fan.

Ayrıca Xigmatek Assasin 700 w aldım arka taraftaki fan çalışmıyor öyle duruyor?

• Kart yeni alindiysa iade et derim 3.5 gb remden sonrasi 500 mb lik kisim yavas calisiyormus ayni karttan bendede bu olaylar keske 290 alsaydim dedirtti inan

Ayrica isi normal fanlar 60 dereceden sonra calisiyo max 70 i gorursun oyunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan aldım da uğraşamam gibime geliyor :D

Ya bu ısıyı nasıl ayarlicam bn oyuna dalıyorum unutuyorum bunun bi otomatiği yok mu kart asus yazılımı var mıdır ayarlamak için

Bir de arka fan çalışmıyor vatan montajını yaptı
  • Ekran kartinin arka fani calismiyosa (ondeki calisirken)sorun vardir 60-65 derece civari iki fanda calisir msi afterburner settingsten fan profili yapip istedigin gibi calistirabilirsin fani

• epic_respawn_tr E kullanıcısına yanıt
    Kartının ısısı normal, asus gpu tweak yazılımıyla fanını autodan çıkartıp bir fan profili ayarlayıp o şekilde kullanabilirsin, aynı şey kullandığın psu dada var akıllı fan kontrollü psu kullanıyorsun belli seviyeye kadar ısındığında onun fanıda çalışmaya başlar, telaşlanmana gerek yok.
  • Psu faniymis calismayan arkadas gerekli cevabi vermis

• Teşekkürler.

Maşallah her şeyi biliyorsunuz

Ben ayarlarsam patlar heralde pc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının ışığı her daim yanıyor bilgisayar açıkta olsa kapalı da olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: epic_respawn_tr

Ekran kartının ışığı her daim yanıyor bilgisayar açıkta olsa kapalı da olsa

Fişi çekmediğin sürece yanar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 29 Ocak 2015; 20:32:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • epic_respawn_tr E kullanıcısına yanıt
    970'lerin genel özelliğidir o.Kart yorulmadığı müddetçe fan çalışmaz.Kartınızda sorun falan yok.Bilmeden konuşuyor insanlar.
  • Belli sıcaklığa gelmeyene kadar fanlar çalışmayacağından sizi gereksiz yere tedirgin edebilir ama o sıcaklıklar fanlar bekleme konumundayken gayet normaldir, zaten karta yük bindiğinde fanlar gerektiği gibi devreye girip soğutma yapacaktır.

Kafanıza takılıyorsa bir fan profili oluşturabilirsiniz belli sıcaklığa kadar düşük bir devirde çalıştırabilirsiniz zaten belli devire kadar hiç ses olmayacaktır hemde kartın sıcaklıklarında düşüş olacaktır, gtx980 dede aynı şekilde fanlar belli sıcaklığa kadar devreye girmiyor kart boşta 36-37 derecelerde dolaşıyordu ilk aldığımda, rahatsız oldum fan profilinden 35 dereceye kadar yüzde 15 fan devri ayarladım boştaki sıcaklıklar hemen 29 dereceye düştü. Artık birçok markanın soğutma sistemi fanların ve fan bilyalarının yapısı nedeniyle yüzde 30-35 devire kadar ses yapmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.