Şimdi Ara

( GTX Aldım )Corsair SSD: GT mi, GS mi, LS mi, GTX mi, ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar SSD Alıcam Corsair 120 GB veya 128 GB düşünüyorum ama Resimdeki, Bu 4 tanesi içinden karar veremedim.
    Kullanım alanıma gelirsek, Video Edit, Render Alma, 3d Grafik Programları, GTA serisinin son çıkan oyunları.. v.s.

Biliyorum seçim yapmak çok hassas ama 1 kere alınıyor. Seçim yapmamda yardımlı olursanız Teşekkürler.
    Fiyat karşılaştırması olarak fazla bir fark yok, En iyi performansı hangisi verirse onu alıcam.

Edit: GTX Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Mustafa64 -- 30 Kasım 2013; 1:47:57 >

• Gt

• Şuan GT ve LS Serisini eledim gibi, Aklım daha çok GS Tarafında ama NEUTRON GTX Kafamı karıştırıyor tam karara ulaşamadım hala
    http://ssdboss.com/ssds/Corsair-Neutron-GTX-vs-Corsair-Force-GS
  • By_Mustafa64 B kullanıcısına yanıt
    kardeşim daha önce çok konusu açıldı bunun. forumu biraz araştır. neutron gtx en iyisi diyorum sana. kafan karışmasın bu kadar al kurtul.
  • corsair force gs kullanıyorum bende gayet iyi değerlere sahip fakat neutron gtx daha iyi sanıyorum OneTreeHill DH yönetici arkadasın tavsiyesiyle gtx alcaktım fiyatı biraz yüksek diye gs aldım eğer yetiyosa bütceniz gtx olmadı gs de çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda GTX de karar aldım ve Vatan Bilgisayardan 29 Kasım akşamı aldım.
    Windows 7 64 Bit kurdum herşey güzel ama, Sistem derecelendirmesini 7.4 görünce hayal kırıklığına uğradım.
    Sonra ACHI mod olayını duydum, Biosu alt üst ettim öle bi yazı yok.. :s Anakarta gelirsek Gigabyte G41MT-S2PT
    Forumda bu Konuyu buldum bu arada.. Gigabyte G41MT-S2PT AHCI sorunu???

GT ve GS modelinden 7.9 alıyor herkes bende 7.4
    Yani şimdi, yeni anakart mı almam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Mustafa64

Sonunda GTX de karar aldım ve Vatan Bilgisayardan 29 Kasım akşamı aldım.
    Windows 7 64 Bit kurdum herşey güzel ama, Sistem derecelendirmesini 7.4 görünce hayal kırıklığına uğradım.
    Sonra ACHI mod olayını duydum, Biosu alt üst ettim öle bi yazı yok.. :s Anakarta gelirsek Gigabyte G41MT-S2PT
    Forumda bu Konuyu buldum bu arada.. Gigabyte G41MT-S2PT AHCI sorunu???

GT ve GS modelinden 7.9 alıyor herkes bende 7.4
    Yani şimdi, yeni anakart mı almam gerekiyor ?

hocam windows puanına cok takılmayın bendede win7 64 bit kurulu bendede genel olarak 7,4 veriyo bileşenlere baktıgımda

işlemci7,4
    bellek 7,7
    grafikler 7,9
    oyun grafikleri 7,9
    birincil sabit disk 7,6 bu değerler in bazılaırıının düşük olması 1-2 konuda görmüştüm sanırım win7 işletim sisteminin olmasından wiin8 olsa artma durumu var sanıyorum ama dediğim gibi windows puanına takılmayın cok siz ssd yi test edin değerlere bakın eger değerler normalse sorun yoktur

• Test sonuçları berbat .
    Görsellerde Aynı SSD nn Testlerine baktım Benimkinden daha düşük göremedim

• Anakartta SATA 3 yok senin SATA 2'ye taktın tabi doğal olarak, AHCI mod da yok. Bu değerler normal, ssd güzel ama sisteme fazla. Anakartı değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sismanogullar -- 30 Kasım 2013; 3:15:20 >
    anakartta sata 2.0(3 Gb/s) olduğu için bu değerler normal. sata 3.0(6 Gb/s) olan bir anakartta gerçek gücünü görebilirsin ancak. sistem derecelendirmeden 7.9 alır eğer sata 3.0 ile bağlanırsa ki yeni bir anakart hatta yeni bir sistem alman lazım bu durumda.
  • Öncelikle, SSD'niz hayırlı olsun.

Sisteminiz için bu değerler iyidir. Benchmark testlerine takılmamak lâzım, eski bilgisayarınız hâlihazırda uçmaya başlamıştır

SSD'nin tam gücünü ancak Z77 veyâ üstü bir anakarttan alabilirsiniz. Fakat, aradaki bu performans farkı yine sâdece testlerde ortaya çıkar ki normâl bir ev kullanıcısı için değişen birşey olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Öncelikle, SSD'niz hayırlı olsun.

Sisteminiz için bu değerler iyidir. Benchmark testlerine takılmamak lâzım, eski bilgisayarınız hâlihazırda uçmaya başlamıştır

SSD'nin tam gücünü ancak Z77 veyâ üstü bir anakarttan alabilirsiniz. Fakat, aradaki bu performans farkı yine sâdece testlerde ortaya çıkar ki normâl bir ev kullanıcısı için değişen birşey olmayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: sismanogullar

Anakartta SATA 3 yok senin SATA 2'ye taktın tabi doğal olarak, AHCI mod da yok. Bu değerler normal, ssd güzel ama sisteme fazla. Anakartı değiştirin.

quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

anakartta sata 2.0(3 Gb/s) olduğu için bu değerler normal. sata 3.0(6 Gb/s) olan bir anakartta gerçek gücünü görebilirsin ancak. sistem derecelendirmeden 7.9 alır eğer sata 3.0 ile bağlanırsa ki yeni bir anakart hatta yeni bir sistem alman lazım bu durumda.

eywallah teşekkürler, 1 Yıldır Corsair SSD almak istiyordum, Allah nasip etti aldık hayırlısıyla..

Gelelim benim Soruna, Bu gün aklıma bi kaç fikir geldi.. Malesef maddi durum yetersiz hemen Yeni anakart, yeni işlemici i7 falan alcak durumda değilim en azından bu aralar..
    Eki anakartımı İşlemcimi ve Ram i satsam üstüne 150 - 200 lira eklesem diyorum sistemi değiştirmek istiyorum.
    Anakart ileriye dönük istiyorum, İşlemci olarak 3770k düşünüyorum ama şuan alacak durumda olmadığım için 3770k nın soketinde, 1155 Soket Anakart almak istiyorum.
    Sizden anakart önerisi bekliyorum, Aklımda Yine gigabyte Anakart var, En az 16 GB Ram desteği, USB 3.0 Desteği ve tabikide Sata 3 desteği olandan lazım, yeni model bi anakart alıcam.
    Şuanki kullandığım işlemci ise CORE 2 QUAD Q6600, Önerilerinzi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Mustafa64 -- 30 Kasım 2013; 17:42:51 >

• Z77'de Asrock Extreme 4'ü beğeniyordum geçen sene. Q6600'ü Z77'ye takamazsın ama işlemciyle anakartı aynı anda al para biriktirip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sismanogullar -- 30 Kasım 2013; 18:52:16 >
    işlemciyi fazla zorlayacak bir işle meşgul değilsen o kadar pahalı bir işlemci almana gerek yok. i5 4670k alırsın hem daha ucuz hemde daha güncel soket.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.