Şimdi Ara

GTX295 Acaba Fanın Çalışmadıgı 1 driver'danmı boyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir suredir GTX295 kullanıyorum fakat soyle bir problem meydana geldi.Win7 nin Perf bilgileri ve araçları yerinde eskiden 1792 MB yazarken suanda 1663 MB yazıyor bunun sebebi nedir? NVIDIA'nın bir driverında fanın iyi çalışmadıgını duymustum acaba o aramı birşeyler olduda boyle birşey oldu bir yorum yapın lutfen tesekkurler.

Not: Ben niye fotografsız konu acamıyorum sinir oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTheRecruiTT -- 15 Haziran 2010; 22:22:47 >

• Garanti'ye götüreyim mi? Lütfen bir akıl verin en azından mesaj olarak atında bu dandik konu uplanmasın. Neden daha duşuk gosteriyor 1792 yerine 1663 gosteriyor acaba ozelliklerimi dustu yoksa yanlış mı gosteriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTheRecruiTT -- 15 Haziran 2010; 23:24:00 >
  • Sürücüde bir problem vardır vaya win7'den kaynaklanıyordur. Ekran kartının belleklerininde bir problem olsa görüntülerde bozulma şeklinde sorunlar alırdın
  • Goruntude bozulma yok ama Suruculeride guncelliyorum win7 dende olacagını sanmıyorum 1792 yazıyordu sonradan 1663 oldu basından beri degil yani off :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.