Şimdi Ara

gtx580 vs hd5850 cf bf3 online için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde hd5850 model ekran kartı var..1 adet daha alıp cf mı yapsam yoksa elimdekini satıp gtx 580 mi alsam?

cf yapmanın maliyeti bir hd5850 daha aldıgımda bana en fazla 300 tl ye mal olur..(forumdan temiz)

gtx 580 almak için elimdekini satmamıda hesab katarsak 500 tl cebimden çıkarak bu degişimi saglarım..(fiyatlar yaklaşıktır)

şimdi aradaki 200 tl fiyat farkını göz önünde bulundurursak..cf yapmak ve 2 adet hd5850 e sahip olmak dahamı mantıklı gtx 580 almaya nazaran..

hd5850 online oynarken full hd de ultra(aa 4x) ayarlarda çok kötü performans veriyor..takılmadan oynanmıyor..ancak auto ayarlara geldigimizde ki bu benim için high ayaralr oluyor..bu ayarlarda 35-40 fps civarında takılmadan oynuyorum..

2 adet 5850 al diyen arkdaşlara soruyorum

1)cf biraz zahmetlimi olur ve oyunda hesapta olmayan uyum problemleri yaşarmıyım
    2)750 watt power yeterli olur kanatındayım dogrumudur..(high power 80+)

gtx 580 al diyen arkdaşlara soruyorum

1) gtx 570 full hd de ultrada(aa 4x) hafiften kasılıyormuş..bellek kulanımı 1280 i aştıgı durumlardan ötürü..zaten birtçok bancmark da 5850cf il gtx 570 in üstünde konumlanmış..e olay belli bir seviyeden sonra madem bellek tüketiminde odaklanıyor..o zaman neden hd 5850 cf önermediniz?

fanatiklik yapmadan cevap verelim lütfen..ileride bir gtx 580 daha alıp sli yapmayı düşünmüyorum uzaya çıkcak halimiz yok..5850 yi zamanında alırken cf yaparım die almıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1.0 -- 23 Aralık 2011; 0:36:22 >

• bf3 te crossfire beklenen performansı veremiyor.Tek kart alın ababalar gibi gtx580 her türlü yetecektir...
  • beklenen nedir..35-40 fps arası alamazmısıyım ultra ve full hd iken..oyun akmazmı?
  • böyle devam edin 580 alınacak kart değildir 7xxx serisi geldi kepler geliyor ya 570 yada yeni kartlardan bi tane alırsın her türlü ucuzlayacaktır yada fiyatına göre güzel kartlar gelecektir.

5850'ye iyi bir oc yaparsın 5870+ performansa ulaşırsın oda 6950 ayarı bişey olur 580'den çok geride kalmış olmazsın yani beklememen için bir sebep yok.

şimdi alırsan 3-4 ay sonra fiyatlar düşünce pişman olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 23 Aralık 2011; 1:28:25 >
  • oc de denedim stabilite yaptımmı yapamadımmı emin degilim ancak frame yakalayamadım + olarak adam akıllı..

ayrıca oc ile kazandıgımız performans aa fitresine dogrudan etkili olmuyor sanırım..bu aa olayını aktif ettgimizde az bir frame kaybı ati kartlar için oc ilede mümkün degil gibime geliyor orta segment için,genelde kayıp çok oluyor..ancak söylediginiz mantıklı geldi..bir sonraki jenerasyona ait bie ekran kartı alırım..hem sistemide yenilerim o ara..ps4 çıksın xbox 720 çıksın bakalım çıta ne kadar yükselecek? ona göre bir sistem toplanabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1.0 -- 23 Aralık 2011; 1:38:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.