Şimdi Ara

GTX680 + BF3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir bu oyunda performansı bukadar abartmak şahsen anlamıyorum.
    GTX570 hatta GTX580 yetmiyor diyenler var, oyun AA ve AF açmadan ve SSD olmadan oynanmaz diyenler var.

hadi zevk meselesi diyoruz, göz farkı diyoruz ama diğer taraftan da akıl mantık var arkadaşlar.

ben oyunu çıkalı beri 6870 ile 1920x1080 de AA, AA Post ve Motion Blur kapalı diğer tüm ayarlar ultra'da rahatlıkla ve keyifle oynuyorum.
    kartta OC filan da yok, oyun fazlasıyla akıcı ve çok nadiren 30FPS'e düştüğü oluyor - genelde 45 üzeri.
    bu arada sadece 64kişilik haritalarda oynuyorum, oyunun grafikleri o kadar iyi ki AA açık ve ya kapalı nerdeyse farketmiyor multide...

hani illaki isteyen gidip bu oyun için 1000TL ve üzeri kart alsın ama bunu tek çare olarak göstermek anlamsız...

GTX680 + BF3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Mart 2012; 8:36:37 >

• 14 fpsile 1024*768 de çılgınlar gibi oyun oynadığım günleri bilirim. :D
    Şimdi eğer bi oyunu 1080p ve 60 fps nin altında oynuyorsam oyundan soğuyorum. 60 fps altında oynamaktansa hiç oynamamak daha makul geliyor.
    Lakin bu piskolojik bir şey olabilir. takıntı gibi felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boox -- 27 Mart 2012; 8:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boox

14 fpsile 1024*768 de çılgınlar gibi oyun oynadığım günleri bilirim. :D
    Şimdi eğer bi oyunu 1080p ve 60 fps nin altında oynuyorsam oyundan soğuyorum. 60 fps altında oynamaktansa hiç oynamamak daha makul geliyor.

Gözlerinde delirmiştir. zamanında bende imkansızlıktan 10 fps ghost recon oynardım ama saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Gözlerinde delirmiştir. zamanında bende imkansızlıktan 10 fps ghost recon oynardım ama saçmalık.

84 fps alti goz icin zararliydi. 720p altida ayni sekilde. Zararli derken gozune bisey yapmiyor ama gozun rahatsiz oluyordu. Yani bugun kac tane monitor 60 fps uzeri veriyor

Ben 13 fps civarlarinda crysis oynamistim 3870 ile. Sonra ic bolumlere girince biraktim oyunu

Turknet kullan len ben 2-3 senedir hic sorun yasamadim yani annem var turkiyede bugune kadar sikayet gelmedi skype aciliyor her zaman asdasdasdasdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 27 Mart 2012; 10:29:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

quote:

84 fps alti goz icin zararliydi. 720p altida ayni sekilde. Zararli derken gozune bisey yapmiyor ama gozun rahatsiz oluyordu. Yani bugun kac tane monitor 60 fps uzeri veriyor

Ben 13 fps civarlarinda crysis oynamistim 3870 ile. Sonra ic bolumlere girince biraktim oyunu

Turknet kullan len ben 2-3 senedir hic sorun yasamadim yani annem var turkiyede bugune kadar sikayet gelmedi skype aciliyor her zaman asdasdasdasdasd

son cümleni anlamadım bro
    ama diğerlerinde haklısın aynı ben yani

• quote:

Orijinalden alıntı: halogonga

quote:

Millet coşmuş arkadaş 1 oyun için high end sli bile yapıyor

harbi ya ne günlere geldik

Bir oyun için mi? bu ekran kartları tüm bu SLI sistemleri office de yazı yazasınız diyemi var sanıyodunuz Tabikide oyun için varlar.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Jrousseau -- 27 Mart 2012; 12:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzepTR

Yahu gerçekten anlamıyorum bazıları 60 fps nin altında oyuna nasıl akıcı diyorlar ?
    Belkide ben yıllardır oyun oynamış biri olarak evrim geçirdim ve 60 fps nin altındaki ksmaları yakalayabiliyorum. :D

Türk oyuncusu için 20 Fps bile akıcı Türk oyunculara gore oyunun grafik ayarı onemli degil oyun acıldı mı ? Ok gir oyuna isterse grafikler en dusukte olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Orijinalden alıntı: AzepTR

Yahu gerçekten anlamıyorum bazıları 60 fps nin altında oyuna nasıl akıcı diyorlar ?
    Belkide ben yıllardır oyun oynamış biri olarak evrim geçirdim ve 60 fps nin altındaki ksmaları yakalayabiliyorum. :D

Türk oyuncusu için 20 Fps bile akıcı Türk oyunculara gore oyunun grafik ayarı onemli degil oyun acıldı mı ? Ok gir oyuna isterse grafikler en dusukte olsun

• Bu forumda bazılarını anlamak mumkun değil gercekten adama sorsan 6850 gtx 460 gıbı kartlarla full hd cok akıcı oynuyorlar.Bızdemı var bı anormallık anlamıyorum.

Oyun acıldıysa cok akıcı oynuyorum hıc takılmadan dıyorlar kafayı yedırtıyorlar.Oyunlar grafık ayarlarını pc nın konfıgurasyonuna gore yapıyor.Ama bız manuel olarak mudahele edıyoruz.Bazıları hıc etmıyor cok akıcı full detayda oynadıgını sanıyor.

Adama sorsan gtx 460 fazla bıle der bf3 ıcın hele bıde bazısı oc yaptım ucuyor resmen demıyor mu gıt vur kafasına

Cok cıddı soyluyorum gtx 580 slı var zaman zaman 60fps gordugum yerler oluyor ve oyundakı akıcılık bır anda kayboluyor.Saglam bır patch gelmesı gerekıyor nalet oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

quote:

quote:

Bir oyun için mi? bu ekran kartları tüm bu SLI sistemleri office de yazı yazasınız diyemi var sanıyodunuz Tabikide oyun için varlar.

Kardeş uyandırmak gibi olmasın ama bu sistemler adamı yolmak için varlar. Yolunacak adamı kimse affetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Bu forumda bazılarını anlamak mumkun değil gercekten adama sorsan 6850 gtx 460 gıbı kartlarla full hd cok akıcı oynuyorlar.Bızdemı var bı anormallık anlamıyorum.

Oyun acıldıysa cok akıcı oynuyorum hıc takılmadan dıyorlar kafayı yedırtıyorlar.Oyunlar grafık ayarlarını pc nın konfıgurasyonuna gore yapıyor.Ama bız manuel olarak mudahele edıyoruz.Bazıları hıc etmıyor cok akıcı full detayda oynadıgını sanıyor.

Adama sorsan gtx 460 fazla bıle der bf3 ıcın hele bıde bazısı oc yaptım ucuyor resmen demıyor mu gıt vur kafasına

Cok cıddı soyluyorum gtx 580 slı var zaman zaman 60fps gordugum yerler oluyor ve oyundakı akıcılık bır anda kayboluyor.Saglam bır patch gelmesı gerekıyor nalet oyuna

oyun 1 saniyede 60 kare gösteriyor ama akıcı değil mi diyorsun

valla helal olsun ne diyeyim

• NVIDIA GeForce GTX 680 - 1006MHz/6.006GHz 2GB GDDR5

Battlefield 3 - 1920x1200 - Ultra Quality + FXAA-High
    Frames per Second - Higher is Better

94.8 FPS

TXAA1 kose yumusatmasi kullanirsan 110fpsyide gorursun ne 50 fpssinden bahsediyon
  • Edit insan gozu 60fpsden ustunu fark edemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

NVIDIA GeForce GTX 680 - 1006MHz/6.006GHz 2GB GDDR5

94.8 FPS

TXAA1 kose yumusatmasi kullanirsan 110fpsyide gorursun ne 50 fpssinden bahsediyon

Hangi test hocam bu 94 FPS versin gtx680 o dediğim haritada ve ayarlarda, yarın gidip alayim o kadar net söylüyorum 50 fps veya çok az altını minumum değer olarak söyledim yoğun sahnelerde vs yanlış anlaşılmasın average veya maximum değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 27 Mart 2012; 22:57:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rykros

quote:

94.8 FPS

Hangi test hocam bu 94 FPS versin gtx680 o dediğim haritada ve ayarlarda, yarın gidip alayim o kadar net söylüyorum

anandtech benchmark
    suan fpsyi en cok azaltan etmen kose yumusatma txaa1 680le gelen yeni bir kose yumusatma modu ve performansi cok artiyor aratirabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Bu forumda bazılarını anlamak mumkun değil gercekten adama sorsan 6850 gtx 460 gıbı kartlarla full hd cok akıcı oynuyorlar.Bızdemı var bı anormallık anlamıyorum.

+1 hocam demek evrim bayağı hızlı 30 üstünü algılayan göz nadir bulunur ama arkadaş 60'da sıkıntı çekiyor garip

kişisel tavsiyem fraps gibi programlar kullanmayın orda 60'tan 50'ye düşünce kasma var diye forumlarda muhabbet dönüyo

• quote:

quote:

quote:

94.8 FPS

Hangi test hocam bu 94 FPS versin gtx680 o dediğim haritada ve ayarlarda, yarın gidip alayim o kadar net söylüyorum

anandtech benchmark
    suan fpsyi en cok azaltan etmen kose yumusatma txaa1 680le gelen yeni bir kose yumusatma modu ve performansi cok artiyor aratirabilirsin

Testler iyi hoş da genellikle yapıldığı haritalar yazılmıyor nerde deniyorlar artık bilemem. Metro adlı haritada ben de AA açıyorum ama başka haritaya geçince sıkıntı yaratabiliyor ciddi farklar var FPS'de , gerçekten bir kullanıcının incelemesi daha sağlıklı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

+1 hocam demek evrim bayağı hızlı 30 üstünü algılayan göz nadir bulunur ama arkadaş 60'da sıkıntı çekiyor garip

kişisel tavsiyem fraps gibi programlar kullanmayın orda 60'tan 50'ye düşünce kasma var diye forumlarda muhabbet dönüyo

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam BF3 oynadıysanız 30 FPS fotoğraf çekermiş gibi oluyor tavsiye etmem yani 50-60 gayet yeterli bana kalırsa da. 120 FPS ve üstü isteyenler de sanırım 3D olaylarına giriyor orası beni aşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 27 Mart 2012; 23:12:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

quote:

quote:

Kardeş uyandırmak gibi olmasın ama bu sistemler adamı yolmak için varlar. Yolunacak adamı kimse affetmez.

Orası öyle, firmalar malını satmak için her türlü ticari olayı denerler. Lakin parası olanda alır. Alan memnun veren memnun olunca problem yok BF3 oynamadığım için bilemiyeceğim birde belki 6950 gibi kartlar hakkaten yeterli değildir.

• quote:

quote:

Hocam BF3 oynadıysanız 30 FPS fotoğraf çekermiş gibi oluyor tavsiye etmem yani 50-60 gayet yeterli bana kalırsa da. 120 FPS ve üstü isteyenler de sanırım 3D olaylarına giriyor orası beni aşar

Arkadaş ben mi farklı oyun oynuyorum sizde mi problem var. Yeminle giriyorum şimdi oyuna gtx460 la ayalarda mı sorun var ultra yerine low mu seçtim bakacağım.

Evet girdim baktım sizde sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 28 Mart 2012; 0:41:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.