Şimdi Ara

GTX680 + BF3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ortada silinmesi için sebep olmalı , konuda siyaset, din hakaret küfür olmadığı sürece neden siliniyor anlamış değilim. ayrıca opların bu gereksiz yere yorum silmelerinin önüne geçilmeli.

hangi op sildi çok merak ediyorum ? ayrıca hangi amaçla sildi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Cidden saçmalık 1 ADET OYUN İÇİN KOPARTILAN BUNCA TANTANA...

Multi FPS sevmeyen bir insan olarak tintirik single ını oynadım bitirdim, nedir yani..

BF 3 mü muhteşem görsellere sahip ?

Hemen arkasından 2007 nin CRYSİS ini içimde kalmıştı full hd ultra 8 X AA 16 X Aniso da oynadım ve oynarken yeni bitirdiğim ( ultra da ) BF 3 ü hatırlamadım bile...

2007 nin CRYSİS i...

DX 11 li Hi RES Pack li ULTRA ayarlarda CRYSİS 2 demiyorum...

O oyunda o kadar çok göz boyama var ki, basmışlar LENS FLARE efektini olur olmaz her yere, gerçek dışı göz kamaşması gece gündüz her görevde, düşük çözünürlüklü tonla doku gördüm.

KOMİK ötesi ağaç modelleri, iddiasına göre çok zayıf orman modellemesi, berbat su efektleri gördüm.

Kaffarov bölümü Villa nın oraları berbat modellenmişti. Rus ların ormanda pusu attığı bölümde rezalet çevre detayları vardı...

Daha yığınla şey var bu oyunda bu şekilde... Bu oyun mu yeni nesil güldürmeyin insanı...

Kontrasta global lightning e boğmuşlar tüm haritaları keskinlik hiç bir sahnesinde yok oyunun.

Gerçek hayatta görüntüler astigmat falan değilseniz nettir keskindir.

Askerlerin siper alırken araba fren yapmış gibi zeminde 30 40 santim kayarak durması mı gerçekçi animasyon. Böyle bir şey kaygan zeminde olur betonda toprakta değil.

Valla kardeşim bende bir heyecanla aldım oynadım single ı bitirdim 4 5 sahnede vay be dedim hepsi o.

Evet güzel ama insanların fetiş objesi yapacağı hiç bir halt yok.

Işık kaynaklarıın ne kadar ölgün olduğunu fark eden varmı ?

Oyunda herşey parlıyor ama ışık kaynakları güçsüz, zayıf hep.

DX 11 diye yıktı ortalığı DİCE ulan Tesselation yok oyunda, Advanced Depth of Field yok, Bokeh depth of Field yok.

Hepsini geçtim gün ışığına asıl canlılığını ve gerçekçiliğini veren Volumetric Lightning yok ( bakınız CRYSİS... ).

Çok abartılıyor bu oyun görsel olarak, EVET ÇOK İYİ EVET GÜZEL ama CRYSİS leri ULTRA da oynayıp bitiren adama muhteşem gelecek bir tarafı yok ben onu diyeyim.

Ha bu arada 4.2 Ghz Core İ 7 930 6 gb Ram GTX 590 la oynadım bu oyunları...

Multisi şahane diye kopuyor bunca tantana herhalde...

Single ı için oynayacak Online FPS sevmeyen adam sakın SIRF BF 3 ultra ayarlar için dünyanın parasını dökmesin ekran kartına kesinlikle değmez.

O videolarda 1080 p olarak izlediğiniz trailerlar gibi değil oyun oynarken Ultra da.

Tam tersine CRYSİS ler de izlediğiniz den çok daha etkileyici oynarken mesela...

Anlayan anladı...

Ben şahsen Tankçı olduğumuz THUNDER RUN ın giriş sekansından daha güçlü bir sahne görmedim BF 3 te... Benim için doruk noktası o oldu.

Fetiş yapmayın bir oyunu, yazık günah paranıza, resmen fanatiklik olmuş millette BF 3, grafikten neyden çok anladığını zanneden bir sürü tip bir kusurunu söyleyemiyor o yüzden yada farketmiyorlar.

Frost bite 2 piyasada ki en şahane motor falan değil BF 3 te yeni nesile açılan kapı değil bi görün idrak edin artık ya.

ULTRA ile HİGH arasında inanılmaz az fark olsun bir oyunda sonra DİCE desin ki efenim biz oyunu PC için yaptık !

De get !

DX 11 diye çıktın da eee, ne var kaç DX 11 teknolojisi kullanıyorsun Allasen sen bu oyunda hı ?

Yerden yere vurulan DX 11 yok diye CRYSİS 2 bile yaranamadı millete canavar gibi DX 11 desteğini sonradan da olsa koymasına rağmen...

Neymiş BF 3 İLK GERÇEK DX 11 oyunu...

Güldürmeyin insanı ya, Ultra ya geçince aktif olan 4 X AA ile, Lens Flare efekti ile bir de zaten zibilyon oyunda olan SSAO HBAO HDAO ile falan FULL DX 11 oyunu olunuyorsa...

Bad Company 2 nin modifiye edilmiş hali değil mi BF 3 ? Yok en baştan DX 11 için yazdık motoru, tabi canım öyle...

Ben mi yanlış görüyorum iki oyunu oynarken...

Dünya kadar güzel oyun var, bir BF 3 için 1500 tl para veren adam, TEK OYUN için bunu yapıyorsa o parayı ayırsın vermesin karta falan 10 seans terapiye falan gitsin, daha çok faydasını görür.

Neyse, eh ben seve seve oynadım bitti tabii.

Benim biraz fazla olan bu tepkim kimseye değil genel bakış açısına, tek oyunun bu kadar şişirilmesine, milletin 1000 liraları tek oyuna dökmesinde ki saçmalığı görememesine...

Ultrası ile High ı ile arasında 2007 nin Crysis inin high very high arasında ki farkın 4 te 1 i olmayan bir oyunu sırf psikolojik tatmin için ULTRA da görme tutkusuna.

Ben kartımı tek oyun için almadım bekleyen 50 tane oyunum var oynayacağım, çıkmasını beklediğim yığınla oyun var... Bu kafayla alacaksanız alın bence o kadar pahalı aletleri. Tek oyun için yazıktır günahtır...

Kusura bakmayında grafik kalitesi olarak onların yokluğunu hiç hissetmedim
    2007'deki Crysis gerçekten devrim yaptı ve hala çoğu oyunda Crysis'in verdiği kalitenin yarısı yok buna katılıyorum ancak BF 3'ü önemli yapan husus oyun tutuldu ve çoğu oyuncu multi'de BF 3 oynuyor kusura bakmayında 2007'de çıkan Crysis multi konusunda BF 3 kadar başarılı olsaydı o zaman Crysis'i hala konuşuyor olurduk eğer multi oyun oynadıysanız strateji oyunları hariç 30 fps'nin yeterli olmadığını biliyorsunuzdur. Ve tablolardaki min. fps değerini çoğu kişi önemsemesede asıl dikkat edilmesi gereken değerdir.

Bu arada admin'lerin sebepsiz yere msj silmesi içeriğine bakmadan tam bir skandal

• Bunlar öyle tiplerki HD6850 ile tüm oyunları en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynadıklarını , daha üstüne gerek olmadığını iddaa ederler..
  • Ne silinmiş arkadaşlar anlamadım? Bu konudan bahsediyorsanız silinen birşey yok. link atınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • işte böyle konularda belli oluyor kimin nekadar tarafsız olup kimin gerçek yüzünün ne olduğu.

bazılarında heyecana ve telaşa bak, koptum valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Mart 2012; 10:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*
    Madem obje modellemesiyle falan alakalı neden AA yı açtığımda aynı hata ile karşılaşmıyorum bu iş psikolojik muhabbetini geçiyor sonuçta hayatımda ilk kez fps oyunda oynamıyorum. Senin gibi yok efendim mesut bey inceleme yapmışta o öyleymişte demiyorum tamamen kendi tecrübelerimi paylaşıyorum ve AA nın etkisi olduğunu söyledim ve sonuçta AA nın bu oyuna etkisi var ve bunun arkasındayım

Mesut'dan misal verdim zira adamlar inceleme yapmış ve bu AA konusuna ayrıca değinmiş.
    sende kanıtıyla birlikte bir inceleme yap seni de başka konularda referans olarak kullanalım.

ben modelleme ve oyun motorunu tahmin olarak yazdım, kanıtım yok ama BC2 de de mevcut olması bu ihtimali yükseltiyor.
    şu an BC2'ye girdiğmide senin anlayacağın full+full oynuyorum ve senin bahsettiğin duvar ve ya kaya olayını rastlıyorum.
    eğer bu kesin AA'dan oluyorsa olmaması gerekmez mi sence?

ben AA'nin sıfır etkisi olduğunu demiyorum zaten.
    abartıldığı kadar olmadığını, bu oyuna GTX580'i şart koşacak kadar olmadığını savunuyorum.
    ayrıca GTX570'in altında olan kartlarla da bu oyunun pek ala akıcı oynanabileceğini de savunuyorum ve arkasındayım.
    kendi oyuniçi ayarlarımı da paylaştım zaten.

ben yazdım ki bu oyunda online oynarken 6850/70 serisi kartlarla akıcı şekilde oynayamazsın ve AA nın bf3 te oynanışa mutlak surette etkisi olduğunu söyledim. Sen çıkmış yok efendim her mesaj alıntımın altına gtx570/580 den başka kart oynatmaz bu kartı dermişim gibi lanse ediyorsun burda millete yok bc2 dede full açınca dediğim olayın olduğunu söylüyorsun. Sıkıntılı arkadaşım hiç şu konuya bc2 ile alakalı birşey yazdığımı okudun mu ( ki bc2 yide bf3 de yüzlerce saat oynadım kendimde TURK Clan oyuncusuyum yeri geldi günde 10 saat oynadığım oyundaki hataları neyin nerede olduğunu senden çok iyi bildiğim zaten aşikar) yada gtx570/580 den aşağı bir kartla oynatmaz dediğimi. Kusura bakma ama burda post kasa kasa baya bi sorun oluşmuş sende
    bu konuda dikkate alınacak adamlar belli @ demircibu, @poyri, @ el- mukteda, @ cenkyy gibi tabiri caizse don değiştirir gibi kart değiştirip test eden bizimle burda paylaşan ve bunları oyunlardada deneyen insanların görüşüne ve gerçekten bu oyunu pro seviyede oynayıp bol bol kart değiştirmiş insanların görüşüne saygı duyarım. Senin gibi sadece bi kartla bu oyunu oynamış, sitedeki incelemleri okumakla herşeyi öğrendiğini zanneden birinin söyledikleri pek tatmin edici değil açıkçası.
    yukarda Burhan başgan (demircibu) gayet güzel ss koyarak 6870 te akıcı oynanmayacağınıda yazmış, nedir bu yahu artık dh dende birşey öğrenemez durumu geldik neredeyse

• hiç kusura bakma ama bu yazdıklarından anlaşılan şudur ki, bilmediklerin bildiklerinden daha aşikar.
    kendi yazdıkların bir önceki yazdıklarınla çakışıyor, sen aynen böyle devam et.

bu kadar çok oynayıpta bu oyun hakkında bukadar az biliyorsan ben sana ne desem azdır.
    milletin verdiği single player test sonuçlarına dayanarak multi hakkında yorum yapan multi pro-oyuncusu geçiniyorsun.
    helal olsun, iyi oyunlar sana "sıkıntısız arkadaşım".

@hapocod
    quote:

Ne silinmiş arkadaşlar anlamadım? Bu konudan bahsediyorsanız silinen birşey yok. link atınız

birşey olduğu yok hocam, kendi kendine heyecan yapıyor gençler aralarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Mart 2012; 10:30:40 >

• quote:

quote:

quote:

Madem obje modellemesiyle falan alakalı neden AA yı açtığımda aynı hata ile karşılaşmıyorum bu iş psikolojik muhabbetini geçiyor sonuçta hayatımda ilk kez fps oyunda oynamıyorum. Senin gibi yok efendim mesut bey inceleme yapmışta o öyleymişte demiyorum tamamen kendi tecrübelerimi paylaşıyorum ve AA nın etkisi olduğunu söyledim ve sonuçta AA nın bu oyuna etkisi var ve bunun arkasındayım

Mesut'dan misal verdim zira adamlar inceleme yapmış ve bu AA konusuna ayrıca değinmiş.
    sende kanıtıyla birlikte bir inceleme yap seni de başka konularda referans olarak kullanalım.

ben modelleme ve oyun motorunu tahmin olarak yazdım, kanıtım yok ama BC2 de de mevcut olması bu ihtimali yükseltiyor.
    şu an BC2'ye girdiğmide senin anlayacağın full+full oynuyorum ve senin bahsettiğin duvar ve ya kaya olayını rastlıyorum.

abartıldığı kadar olmadığını, bu oyuna GTX580'i şart koşacak kadar olmadığını savunuyorum.
    ayrıca GTX570'in altında olan kartlarla da bu oyunun pek ala akıcı oynanabileceğini de savunuyorum ve arkasındayım.

ben yazdım ki bu oyunda online oynarken 6850/70 serisi kartlarla akıcı şekilde oynayamazsın ve AA nın bf3 te oynanışa mutlak surette etkisi olduğunu söyledim. Sen çıkmış yok efendim her mesaj alıntımın altına gtx570/580 den başka kart oynatmaz bu kartı dermişim gibi lanse ediyorsun burda millete yok bc2 dede full açınca dediğim olayın olduğunu söylüyorsun. Sıkıntılı arkadaşım hiç şu konuya bc2 ile alakalı birşey yazdığımı okudun mu ( ki bc2 yide bf3 de yüzlerce saat oynadım kendimde TURK Clan oyuncusuyum yeri geldi günde 10 saat oynadığım oyundaki hataları neyin nerede olduğunu senden çok iyi bildiğim zaten aşikar) yada gtx570/580 den aşağı bir kartla oynatmaz dediğimi. Kusura bakma ama burda post kasa kasa baya bi sorun oluşmuş sende
    bu konuda dikkate alınacak adamlar belli @ demircibu, @poyri, @ el- mukteda, @ cenkyy gibi tabiri caizse don değiştirir gibi kart değiştirip test eden bizimle burda paylaşan ve bunları oyunlardada deneyen insanların görüşüne ve gerçekten bu oyunu pro seviyede oynayıp bol bol kart değiştirmiş insanların görüşüne saygı duyarım. Senin gibi sadece bi kartla bu oyunu oynamış, sitedeki incelemleri okumakla herşeyi öğrendiğini zanneden birinin söyledikleri pek tatmin edici değil açıkçası.
    yukarda Burhan başgan (demircibu) gayet güzel ss koyarak 6870 te akıcı oynanmayacağınıda yazmış, nedir bu yahu artık dh dende birşey öğrenemez durumu geldik neredeyse

hocam forumdaki üyelerin asıl sorunu şu;

biraz sivri yorum yaparak kendilerini tanıtma amacı ve post kasma olayı.

bizler o kadar kart kullandık , kullandığımız kartlar hakkında bile bazen eksikliklerimiz oluyor, gözden kaçırdıklarımız oluyor.

ben arkadaşlara benim gtx 580 bile bazen 40 fpsnın altına düşüyor diyorum . adam kalkmış 5870 ile 40 fpsde oynuyorum diyor. daha ne anlatım bu arkadaşlara . anlamak istemıyorlar mı , yoksa kendi kartlarını överek ego mu tatmin edıyorlar anlamak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Bunlar öyle tiplerki HD6850 ile tüm oyunları en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynadıklarını , daha üstüne gerek olmadığını iddaa ederler..

emreonalın 9800gt kartını özledim ne kartları devirdi sanırım ona ozaman boşa yüklendik yada mete canın 5770ine
    onlar efsane golden editionlardı yakında 5770 cross gtx590ı geçerse sakın şaşırma +repi ver hemen
    neyse ben 8800gt ile hd 6990ı geçmeye çalışayım
    />

bundan sonra fpsde akıcılık 15e inmişdir 1gb ramli vgaların üstü haramdır çünkü gereksizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Bunlar öyle tiplerki HD6850 ile tüm oyunları en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynadıklarını , daha üstüne gerek olmadığını iddaa ederler..

emreonalın 9800gt kartını özledim ne kartları devirdi sanırım ona ozaman boşa yüklendik yada mete canın 5770ine
    onlar efsane golden editionlardı yakında 5770 cross gtx590ı geçerse sakın şaşırma +repi ver hemen
    />

bundan sonra fpsde akıcılık 15e inmişdir 1gb ramli vgaların üstü haramdır çünkü gereksizdir.

nerden hatırladın hocam emreonalı ya valla çok güldüm. adam yeri gelıyor 4870 e çok rahat kafa tutuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

quote:

/>

nerden hatırladın hocam emreonalı ya valla çok güldüm. adam yeri gelıyor 4870 e çok rahat kafa tutuyordu.

foruma dün gelmedik tamammı o neki gtx 275ide geçmişdi ama ben mete canı daha çok severim en azından saygılı ve yorumları okuyup geçiyordu her çıkan kartı yada video incelemesinde gelip daha az harcar ozaman 5770 az ısınır ozaman 5770 az power çeker ozaman 5770 ile derdi ozamanki en yüksek kart gtx 480di en son bir konu açıp gtx 460ların o.cden sonra power patlattığı failini yazıp gitmişdi emreonal baya bi banlandı kaç nik aldı geldi ben 10dan sonrasını saymadım ne yapıyor ediyor forumdakiler onun fakesini yazılarından buluyorlardı

• Beyler o kadar tartıştınız bari adamın sorusunu yanıtlayın.
    Adam acıkca şunu demek istiyor:
    Ben bf3 de ultrada bütün ayarlar açıkken 60 fps nin altına düşmeden online oynatacak kart hangisidir ?
  • öyle bir kart yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzepTR

Beyler o kadar tartıştınız bari adamın sorusunu yanıtlayın.
    Adam acıkca şunu demek istiyor:
    Ben bf3 de ultrada bütün ayarlar açıkken 60 fps nin altına düşmeden online oynatacak kart hangisidir ?

bunu başarabilicek tek kart üretilmedi daha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

/>

foruma dün gelmedik tamammı o neki gtx 275ide geçmişdi ama ben mete canı daha çok severim en azından saygılı ve yorumları okuyup geçiyordu her çıkan kartı yada video incelemesinde gelip daha az harcar ozaman 5770 az ısınır ozaman 5770 az power çeker ozaman 5770 ile derdi ozamanki en yüksek kart gtx 480di en son bir konu açıp gtx 460ların o.cden sonra power patlattığı failini yazıp gitmişdi emreonal baya bi banlandı kaç nik aldı geldi ben 10dan sonrasını saymadım ne yapıyor ediyor forumdakiler onun fakesini yazılarından buluyorlardı

metecan tam bir ati taraftarıydı. ikisi karşı karşıya bazen gelip tartışırladı kesin biri sonra ban yemiş. ne üyeler vardı bu forumda . ama çoğu gitti , şimdi yeni elemanlar geliyor.

• Eskiden daha zevkliydi orası ayrı. Her üreticinin kendine has fanları vardı en azından.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam forumdaki üyelerin asıl sorunu şu;

biraz sivri yorum yaparak kendilerini tanıtma amacı ve post kasma olayı.

bizler o kadar kart kullandık , kullandığımız kartlar hakkında bile bazen eksikliklerimiz oluyor, gözden kaçırdıklarımız oluyor.

ben arkadaşlara benim gtx 580 bile bazen 40 fpsnın altına düşüyor diyorum . adam kalkmış 5870 ile 40 fpsde oynuyorum diyor. daha ne anlatım bu arkadaşlara . anlamak istemıyorlar mı , yoksa kendi kartlarını överek ego mu tatmin edıyorlar anlamak mümkün değil.

aynen dediğin gibi bendede 580 var bendede bazen düşüyor 40 fps nin altına ama baksana arkadaşlar 6870 ile akıcı oynuyorlarmış caba acayiplik bizde mi
    yoksa burhan başgan gtx580 nin yerine 6870 koyup bana öyle mi sattı ne yaptı
    valla onuda geçtim burda millete şu kart akıcı oynatır diye yazıp duruyorlar fazlası gereksiz yazıyorlar kime göre gereksiz neye göre gereksiz anlamak imkansız.

• quote:

aynen dediğin gibi bendede 580 var bendede bazen düşüyor 40 fps nin altına ama baksana arkadaşlar 6870 ile akıcı oynuyorlarmış caba acayiplik bizde mi
    yoksa burhan başgan gtx580 nin yerine 6870 koyup bana öyle mi sattı ne yaptı
    valla onuda geçtim burda millete şu kart akıcı oynatır diye yazıp duruyorlar fazlası gereksiz yazıyorlar kime göre gereksiz neye göre gereksiz anlamak imkansız.

hocam bundan sonra böyle aşırı şekilde israr edenlerle tartışmıycam çunku gerek yok. ne desen inanmıyor.

quote:

Eskiden daha zevkliydi orası ayrı. Her üreticinin kendine has fanları vardı en azından.

hocam bunlar fan değil başka bişeydi.

• iktyas arkadaşa katılıyorum eskiden 500-600 tl lik kartlar üst sınıf olurdu ve en iyi oyunları tatmin edici şekilde oynardık.abicim şimdi bakıyorumda o kadar inceliyorum bi bf3 ü ultra ayarda oynamak için şöyle bir kart bakayım alayım diyorum 1000 tl veriyorum olmuyor 1500 veriyorum eh işte kılı kılına oynatıyor.bu ne lan adamlar resmen bizi soyuyorlar yaa artık 700 -800 lük kartlar bile alt seviye oldu bu oyun için bu ne biçim iş anlamadım yine söylüyorum bu kartları almak için bankalardan ihtiyaç kredisi yerine rica edip bankacı bey yada bayan ben ekran kartı alıcamda bi zahmet bana bi ekran kartı kredisi verebilirmisiniz diycem anca öyle alırız artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.