Bildirim
GTX680 + BF3 (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üstteki inceleme videosunda gördüğümüz üzere 570'in maksimum gördüğü fps'nin yaklaşık 5 fps üstünü gtx680 ortalama fps olarak oynatıyor. Yani arada kayda değer epey fark var. En iyisi Onur sen level atla 570 kesmemiş seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 28 Mart 2012; 1:04:22 > -
Arkadaş o değil de enayi dediğimiz 2 gb ekran kartım var diyip de Casper dan bilgisayar alan adamlara imreniyorum. Adam ms miş ne bilmez, vram yeterslziği dersin Ne verem gardaş der, oyun mu kasıyor pek sallamaz devam eder.
Ulan milletin gözü kör olmuş arkadaş teknoloji manyaklığından, 60 fps altını görmüyor. -
battefieli yüklemedim bu muhabbetler yüzünden bir yükleyeyim bakayım efsane ile hangi ayarlarda oynanıyor :) -
Fps olayı oyundan oyuna fecı degıskenlık gosterıyor.Yarıs oyunlarında farkı hıssetmek bf3 gıbı savas oyunlarına nazaran cok daha hıssedılır sekılde.ama ben bf3 un saglam bır yamadan sonra duzelecegıne ınanıyorum kı bıldıgım kadarıyla hazırlanıyor 4gb lık bır yama -
Herkez sizin gibi düşünseydi teklonoji hiç gelişmezdi ! -
quote:
Orijinalden alıntı: AzepTR
Herkez sizin gibi düşünseydi teklonoji hiç gelişmezdi !
Forum kapanabilir. -
Kusura bakmayın ama 6850/70, gtx460 la falan full açtım yok gayet akıcı oynuyorum diyenler ya işkembeden sallıyor yada oyun oynamaktan bi haberler. Online oyunlarda ping değeri kadar olmasada oynadığınız oyunun fps değeri ve donanımızında etkili olduğunu belirtmeme gerek var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*
Kusura bakmayın ama 6850/70, gtx460 la falan full açtım yok gayet akıcı oynuyorum diyenler ya işkembeden sallıyor yada oyun oynamaktan bi haberler. Online oyunlarda ping değeri kadar olmasada oynadığınız oyunun fps değeri ve donanımızında etkili olduğunu belirtmeme gerek var mı acaba?
O kartla full oynuyorum diyenler single için konuşuyor bence. Çünkü single ile multi arasında dağlar kadar fark var. -
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Kusura bakmayın ama 6850/70, gtx460 la falan full açtım yok gayet akıcı oynuyorum diyenler ya işkembeden sallıyor yada oyun oynamaktan bi haberler. Online oyunlarda ping değeri kadar olmasada oynadığınız oyunun fps değeri ve donanımızında etkili olduğunu belirtmeme gerek var mı acaba?
O kartla full oynuyorum diyenler single için konuşuyor bence. Çünkü single ile multi arasında dağlar kadar fark var.
O zaman tamam eğer ki single için diyorlarsa haklıdırlar diyecek sözüm yok ama tutupta multi için konuşuyorlarsa ya bilerek trollük yapıyorlar yada birşeyden haberleri yok -
ikiniz de önce okuyun sonra tekrar konuşalım, üstte kullandığım ayarların SS'sini dahi verdim.
öyle işkembe filan laflarınızı da başka takıldığınız sitelere saklayın CoUnTeRMaNiaC* bey...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Mart 2012; 14:32:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
ikiniz de önce okuyun sonra tekrar konuşalım, üstte kullandığım ayarların SS'sini dahi verdim.
öyle işkembe filan laflarınızı da başka takıldığınız sitelere saklayın CoUnTeRMaNiaC* bey...
sahafiec bey benim full açıktan kastım herşeyin açık olması haa bunu bilmiyorsan diyecek birşeyim yok zaten
AA ların hepsini kapatıp ultraya almanın pek bi anlamı yok zaten iş AA larda bitiyor -
AA'sız ultranın anlamı yokmuş ve iş AA'larda bitiyormuş ha? hele ki multide?
sen bundan sonra hiç birşey deme bence en iyisi.
Mesut bey son inceleme videosunda çok iyi gösterdi bu oyunda AA'nın etkisini, ultra ve high arasındaki farkı.
tabi seyredip anlayana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Mart 2012; 14:58:33 > -
Tabi canım AA açıkken onlinede hiçbirşey fark etmiyor neden fark etsin ki hem neden koymuşlar ki AA falan nasıl olsa sadece göz boyama dimi
ilahi sahafiec güldürdün beni -
ne multu bana, gülmek sağlıktır - sende nasiplen istedim.
istediğine inanmakta özgürsün ama senin şahsi inançlarını genel gerçek ilan ettin mi insanları kasten olmasa da kandırmış oluyorsun.
sen yine bildiğin gibi devam et, gerçekler ortada.
al bu da video inceleme:http://donanimhaber.com/zotac/UrunIncelemeDetay.aspx?id=2220
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Mart 2012; 15:22:39 > -
quote:
Tabi canım AA açıkken onlinede hiçbirşey fark etmiyor neden fark etsin ki hem neden koymuşlar ki AA falan nasıl olsa sadece göz boyama dimi
ilahi sahafiec güldürdün beni
Ortada bir yanlış anlaşılma var sanıyorum.
High ile medium AA arasında(gerçi benim bildiğim 2x 4x diye cereyan ederdi ya neyse ) pek fark olmadığı.
Aslında makul görülebilir, forumdaki daha önceki incelemelerde ayar düşürmenin grafiğie etkisi pek yok, daha doğrusu efekt ve detaya etkisi var.
Eminim sona dayandırılmadan da AA iş görebilir.
-
Benim anlamadığım olay nvidia'nın 6 serisindeki FXAA ve TXAA kontrol panelinden mi etkinleştirilebiliyor sadece? MSAA yine oyun içinden 0 olarak bırakıcaz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 28 Mart 2012; 15:28:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Leroyy
quote:
ilahi sahafiec güldürdün beni
Ortada bir yanlış anlaşılma var sanıyorum.
High ile medium AA arasında(gerçi benim bildiğim 2x 4x diye cereyan ederdi ya neyse ) pek fark olmadığı.
Aslında makul görülebilir, forumdaki daha önceki incelemelerde ayar düşürmenin grafiğie etkisi pek yok, daha doğrusu efekt ve detaya etkisi var.
Eminim sona dayandırılmadan da AA iş görebilir.
tabiki AA nın illaki sona dayandırılmasına gerek yok ama AA nın açık olması tabiki bir avantaj sağlar her zaman için sonuçta detayı arttırıyorsun, detay artarsa daha net görürsün daha net görürsen daha iyi atış yaparsın haritayı daha iyi gözlemlersin vs.. diye gider bunlar
-
bu son yazdıklarından sonra ben ciddi bir şekilde senin AA'nın ne olduğunu bildiğinden şüphe etmeye başladım.
köşe yumuşatmak nasıl detay arttırıyor bize de açıklarmısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
bu son yazdıklarından sonra ben ciddi bir şekilde senin AA'nın ne olduğunu bildiğinden şüphe etmeye başladım.
köşe yumuşatmak nasıl detay arttırıyor bize de açıklarmısın?
Dün üşenmedim test ettim ayar düşürüp yükselterek.
Genel olarka AA köşe yumuşatma olarak bilinse de BF3 te uzakta görüntülerin netliğini belirleyen, kırılganlığını azaltıp daha iyi seçilme imkanı tanıyan bir ayar olarak belli ediyor kendisini.
Aslında 2 nizde belli kısımlarda haklısınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X