Şimdi Ara

GTX680 + BF3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bu son yazdıklarından sonra ben ciddi bir şekilde senin AA'nın ne olduğunu bildiğinden şüphe etmeye başladım.

köşe yumuşatmak nasıl detay arttırıyor bize de açıklarmısın?

Dün üşenmedim test ettim ayar düşürüp yükselterek.

Genel olarka AA köşe yumuşatma olarak bilinse de BF3 te uzakta görüntülerin netliğini belirleyen, kırılganlığını azaltıp daha iyi seçilme imkanı tanıyan bir ayar olarak belli ediyor kendisini.

Aslında 2 nizde belli kısımlarda haklısınız.

daha önce 5850 ekran kartım vardı ve tabiki AA yı kapatmak zorunda kalıyorudum fps den mahrum kalmamak için ama mesela yıkık bi duvarın arkasındaki bir adamın kafasına nişan alıp ateş ettiğimde sanki duvar varmış gibi sekiyordu. Düz kaba arazide pek farkı anlamıyorsunuz ama böyle ince atışlar gereken yerlerde falan baya etkisi oluyor ama gtx580 i aldıktan sonra böyle sorunlarla bir daha karşılaşmadım ama gtx580 bile back to karkand paketi haritalarında sıkıntı çıkarabiliyor bellekten dolayı.
    ama hala 6850/70 ile akıcı oynadığını iddaa eden arkadaşlar var online da şaşıyorum doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

bu son yazdıklarından sonra ben ciddi bir şekilde senin AA'nın ne olduğunu bildiğinden şüphe etmeye başladım.

köşe yumuşatmak nasıl detay arttırıyor bize de açıklarmısın?

Dün üşenmedim test ettim ayar düşürüp yükselterek.

Genel olarka AA köşe yumuşatma olarak bilinse de BF3 te uzakta görüntülerin netliğini belirleyen, kırılganlığını azaltıp daha iyi seçilme imkanı tanıyan bir ayar olarak belli ediyor kendisini.

Aslında 2 nizde belli kısımlarda haklısınız.

daha önce 5850 ekran kartım vardı ve tabiki AA yı kapatmak zorunda kalıyorudum fps den mahrum kalmamak için ama mesela yıkık bi duvarın arkasındaki bir adamın kafasına nişan alıp ateş ettiğimde sanki duvar varmış gibi sekiyordu. Düz kaba arazide pek farkı anlamıyorsunuz ama böyle ince atışlar gereken yerlerde falan baya etkisi oluyor ama gtx580 i aldıktan sonra böyle sorunlarla bir daha karşılaşmadım ama gtx580 bile back to karkand paketi haritalarında sıkıntı çıkarabiliyor bellekten dolayı.
    ama hala 6850/70 ile akıcı oynadığını iddaa eden arkadaşlar var online da şaşıyorum doğrusu

Orta yolu buldu mu mübarekler

Doğru diyorsun korsan oynadığımdan mp sini bilemeyeceğim.

Fakat şu var; 1366x768 de 768 MB lık GTX 460 RAM i fulleniyor ki bu düşünün Campaign modunda ve ara ara ms e kurban gidiyorum.

MP sini düşünemiyorum hele ki yüksek çözünürlükte.

• işte birazda iş tecrübe etmekle oluyor eğer sahafiecte high end yada AA akıcı oynatabilecek bir kartla oyunu oynasaydı dediğim farkı belki anlayabilirdi ama anladığım kadarıyla sadece 6870 ile denemiş o yüzden anlatamadım herhalde kendimi arkadaşa ama sadece forum okumakla yada başkasının yaptığı testleri görmek okumakla tam bir bilgi sahibi olunmuyor bunuda belirtmeden edemeyeceğim
  • quote:

işte birazda iş tecrübe etmekle oluyor eğer sahafiecte high end yada AA akıcı oynatabilecek bir kartla oyunu oynasaydı dediğim farkı belki anlayabilirdi ama anladığım kadarıyla sadece 6870 ile denemiş o yüzden anlatamadım herhalde kendimi arkadaşa ama sadece forum okumakla yada başkasının yaptığı testleri görmek okumakla tam bir bilgi sahibi olunmuyor bunuda belirtmeden edemeyeceğim

Aynen biraz da kendi sisteminde test etmek gerekiyor, vram manyağı olduğu zaten belli.

Ama 2 gb ekran kartım var diyip de Casper ın enayi yerine koyduğu adamlar kadar oyun zevkimiz kalmadı arkadaş.

Adam oyuna girdi mi, aman aman kasmıyorsa tamam ya oyun akıyor diyip sonuna kadar sıkılmadan oynuyor ms mi? ms desen mikrosoft mu diye sorar

• ikinizin de muhabbetin nereden başladığına dikkatini çekmek isterim.

en üst seviye kartla fullHD ile AA dahil herşeyi açıp uzak mesafede biraz daha iyi sonuç almak başka.

GTX570'in altında kartlarla bu oyun oynanmaz demek bam başka bir şey di mi?

bu iki cümlenin boyutlarını biraz düşünmekte fayda bence zira kartların fiyatlarında kat kat fark var...

quote:

senin bu cümlene bende şaşıp kalıyorum ama yapacak birşey yok.
    sen bir kere kendini elindeki karta ve kullandığı ayarlara şartlamışsın artık bunun dışında birşey yoktur diyorsun.
    kanıt olarak da uzak mesafede AA'nin etkisini gösteriyorsun ve verdiğin duvar misalini.
    aslında o duvar olayı AA ile bile alakalı olmayabilir zira yakın mesafede de başına gelebilir, BC2'de de vardı.
    siper aldığın yerden düşmanı görmene rağmen ateş edince mermi sekiyor sanki önünde bir cisim varmış gibi.
    o bence daha fazla oyun motoru ve obje modellemeleri ile ilgili bir olay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Mart 2012; 17:08:14 >

• quote:

ikinizin de muhabbetin nereden başladığına dikkatini çekmek isterim.

en üst seviye kartla fullHD ile AA dahil herşeyi açıp uzak mesafede biraz daha iyi sonuç almak başka.

bu iki cümlenin boyutlarını biraz düşünmekte fayda bence zira kartların fiyatlarında kat kat fark var...

quote:

sen bir kere kendini elindeki karta ve kullandığı ayarlara şartlamışsın artık bunun dışında birşey yoktur diyorsun.
    kanıt olarak da uzak mesafede AA'nin etkisini gösteriyorsun ve verdiğin duvar misalini.
    aslında o duvar olayı AA ile bile alakalı olmayabilir zira yakın mesafede de başına gelebilir, BC2'de de vardı.
    siper aldığın yerden düşmanı görmene rağmen ateş edince mermi sekiyor sanki önünde bir cisim varmış gibi.

Hocam uzatmanın manası yok diyeyim kapatalım konuyu.

• hocam ben şahsen doğru bilinen ve ya farklı bir boyutta yansıtılan yanlışları düzeltmekte fayda görüyorum.
    zira yeni ekran kartı alacak arkadaşlar okuduklarına güvenipte kart alıyor.

forumda habire bu oyun GTX570'den düşük kartla oynanmaz hatta GTX580 bile yetmiyor diyenler var.

bu tamamen yanlış çünkü kastedilen şartlar oyuncuların çoğunun önemsemediği şartlar (full AA gibi mesela).

neticede etkilenip birçok kişi gereksiz para harcıyor, ben şahsen ihtiyaç duymadığım için daha yüksek kart almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Mart 2012; 9:46:49 >
  • quote:

ikinizin de muhabbetin nereden başladığına dikkatini çekmek isterim.

quote:

Madem obje modellemesiyle falan alakalı neden AA yı açtığımda aynı hata ile karşılaşmıyorum bu iş psikolojik muhabbetini geçiyor sonuçta hayatımda ilk kez fps oyunda oynamıyorum. Senin gibi yok efendim mesut bey inceleme yapmışta o öyleymişte demiyorum tamamen kendi tecrübelerimi paylaşıyorum ve AA nın etkisi olduğunu söyledim ve sonuçta AA nın bu oyuna etkisi var ve bunun arkasındayım

• quote:

hocam ben şahsen doğru bilinen ve ya farklı bir boyutta yandıtılan yanlışları düzeltmekte fayda görüyorum.
    zira yeni ekran kartı alacak arkadaşlar okuduklarına güvenipte kart alıyor.

forumda habire bu oyun GTX570'den düşük kartla oynanmaz hatta GTX580 bile yetmiyor diyenler var.

bu tamamen yanlış çünkü kastedilen şartlar oyuncuların çoğunun önemsemediği şartlar (full AA gibi mesela).

neticede etkilenip birçok kişi gereksiz para harcıyor, ben şahsen ihtiyaç duymadığım için daha yüksek kart almadım.

Bir şekilde oynanıyor ordan burdan kısarak ama gerçek anlamda tüm detayları açabilmek için tek kart yetersiz gibi duruyor bu koşullarda, ilk sayfadaki verilen videoda 2XAA kullanılmış ve distance hakkında bilgi göremedim. GTX680 bilmiyorum FXAA/TXAA ile kurtarır gibi? BF3'ün tüm detaylarını açabilmek için zaten yapımcıları SLI öneriyorlar. Mesele bu kadar para verip 7970 veya gtx680 alanlar neden detay kıssınlar. Bazıları takmaz kafaya açsın oyunu yeter der veya görsellik önemli değil sadece yeterince akıcı olsun düşüncesindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 28 Mart 2012; 17:59:32 >

• niye bu kadar bf3 oynamak için çabalıyorsunuzki bc2 bf3den kat be kat daha güzel bir oyun ayrıca 6950 gibi bir kartla çok rahat high ayarlarda 1080p de 60 fps üzeri oynuyorsunuz.ama bf3 ultra ayarlarda oynamak için slı &cross bile yetmiyor oyunu hiç takılmadan ultra ayarlarda anti açık oynamak için bankadan ekran kartı kredisi çekip quad slı felan kurmak gerekiyor :).ha oyun değicek bir oyun olsa tamam bankadan ekran kartı krediside çekelim:D ama bc2 ztn ondan çok daha güzel bc2 oynayın kafanızda bütcenizde rahat etsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

niye bu kadar bf3 oynamak için çabalıyorsunuzki bc2 bf3den kat be kat daha güzel bir oyun ayrıca 6950 gibi bir kartla çok rahat high ayarlarda 1080p de 60 fps üzeri oynuyorsunuz.ama bf3 ultra ayarlarda oynamak için slı &cross bile yetmiyor oyunu hiç takılmadan ultra ayarlarda anti açık oynamak için bankadan ekran kartı kredisi çekip quad slı felan kurmak gerekiyor :).ha oyun değicek bir oyun olsa tamam bankadan ekran kartı krediside çekelim:D ama bc2 ztn ondan çok daha güzel bc2 oynayın kafanızda bütcenizde rahat etsin :)

650 saat BC2 oynamış biri olarak artık elim gitmiyor o oyuna Hangi oyunun daha iyi olduğunu veya nasıl tasarruf yapacağımızı değil günümüzün kartlarının BF3'deki performansını tartışıyoruz burda. SLI/CF gayet yetiyor fakat VRAM problemi çıkabiliyor ortaya GTX560ti veya 570'de kesin, belki de 580 bile yaşıyor olabilir. Yabancı forumlarda yankı bulan bir konu bu "BF3'de SLI" 4xAA açıldıktan sonra FPS'nin dalgalanmaları, biraz bakınca google'a bulabilirsiniz. Crossfire malum memnun olanı göremedim bu oyunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 28 Mart 2012; 18:26:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Bu forumda bazılarını anlamak mumkun değil gercekten adama sorsan 6850 gtx 460 gıbı kartlarla full hd cok akıcı oynuyorlar.Bızdemı var bı anormallık anlamıyorum.

Oyun acıldıysa cok akıcı oynuyorum hıc takılmadan dıyorlar kafayı yedırtıyorlar.Oyunlar grafık ayarlarını pc nın konfıgurasyonuna gore yapıyor.Ama bız manuel olarak mudahele edıyoruz.Bazıları hıc etmıyor cok akıcı full detayda oynadıgını sanıyor.

Adama sorsan gtx 460 fazla bıle der bf3 ıcın hele bıde bazısı oc yaptım ucuyor resmen demıyor mu gıt vur kafasına

Cok cıddı soyluyorum gtx 580 slı var zaman zaman 60fps gordugum yerler oluyor ve oyundakı akıcılık bır anda kayboluyor.Saglam bır patch gelmesı gerekıyor nalet oyuna

oyun 1 saniyede 60 kare gösteriyor ama akıcı değil mi diyorsun

valla helal olsun ne diyeyim

+1 hocam demek evrim bayağı hızlı 30 üstünü algılayan göz nadir bulunur ama arkadaş 60'da sıkıntı çekiyor garip

kişisel tavsiyem fraps gibi programlar kullanmayın orda 60'tan 50'ye düşünce kasma var diye forumlarda muhabbet dönüyo

30 demiyelimde 30 da iken gozde sorun yokta mouse hassas degil gecikmeli yavas harket edior
    oyun icin 60 idealdir 999 fps yapmanin anlami yok tamamen hava atma amacli ekran kartinin anasini aglatan bir durum

• O oyun beni ayar ediyor. İddia ediyorum 5 yıl sonrasının kartıyla bile oynanmaz fullde. Oyun sıkıntılı bir kere.
  • quote:

Madem obje modellemesiyle falan alakalı neden AA yı açtığımda aynı hata ile karşılaşmıyorum bu iş psikolojik muhabbetini geçiyor sonuçta hayatımda ilk kez fps oyunda oynamıyorum. Senin gibi yok efendim mesut bey inceleme yapmışta o öyleymişte demiyorum tamamen kendi tecrübelerimi paylaşıyorum ve AA nın etkisi olduğunu söyledim ve sonuçta AA nın bu oyuna etkisi var ve bunun arkasındayım

Mesut'dan misal verdim zira adamlar inceleme yapmış ve bu AA konusuna ayrıca değinmiş.
    sende kanıtıyla birlikte bir inceleme yap seni de başka konularda referans olarak kullanalım.

ben modelleme ve oyun motorunu tahmin olarak yazdım, kanıtım yok ama BC2 de de mevcut olması bu ihtimali yükseltiyor.
    şu an BC2'ye girdiğmide senin anlayacağın full+full oynuyorum ve senin bahsettiğin duvar ve ya kaya olayını rastlıyorum.
    eğer bu kesin AA'dan oluyorsa olmaması gerekmez mi sence?

ben AA'nin sıfır etkisi olduğunu demiyorum zaten.
    abartıldığı kadar olmadığını, bu oyuna GTX580'i şart koşacak kadar olmadığını savunuyorum.
    ayrıca GTX570'in altında olan kartlarla da bu oyunun pek ala akıcı oynanabileceğini de savunuyorum ve arkasındayım.
    kendi oyuniçi ayarlarımı da paylaştım zaten.

• Cidden saçmalık 1 ADET OYUN İÇİN KOPARTILAN BUNCA TANTANA...

Multi FPS sevmeyen bir insan olarak tintirik single ını oynadım bitirdim, nedir yani..

BF 3 mü muhteşem görsellere sahip ?

Hemen arkasından 2007 nin CRYSİS ini içimde kalmıştı full hd ultra 8 X AA 16 X Aniso da oynadım ve oynarken yeni bitirdiğim ( ultra da ) BF 3 ü hatırlamadım bile...

2007 nin CRYSİS i...

DX 11 li Hi RES Pack li ULTRA ayarlarda CRYSİS 2 demiyorum...

O oyunda o kadar çok göz boyama var ki, basmışlar LENS FLARE efektini olur olmaz her yere, gerçek dışı göz kamaşması gece gündüz her görevde, düşük çözünürlüklü tonla doku gördüm.

KOMİK ötesi ağaç modelleri, iddiasına göre çok zayıf orman modellemesi, berbat su efektleri gördüm.

Kaffarov bölümü Villa nın oraları berbat modellenmişti. Rus ların ormanda pusu attığı bölümde rezalet çevre detayları vardı...

Daha yığınla şey var bu oyunda bu şekilde... Bu oyun mu yeni nesil güldürmeyin insanı...

Kontrasta global lightning e boğmuşlar tüm haritaları keskinlik hiç bir sahnesinde yok oyunun.

Gerçek hayatta görüntüler astigmat falan değilseniz nettir keskindir.

Askerlerin siper alırken araba fren yapmış gibi zeminde 30 40 santim kayarak durması mı gerçekçi animasyon. Böyle bir şey kaygan zeminde olur betonda toprakta değil.

Valla kardeşim bende bir heyecanla aldım oynadım single ı bitirdim 4 5 sahnede vay be dedim hepsi o.

Evet güzel ama insanların fetiş objesi yapacağı hiç bir halt yok.

Işık kaynaklarıın ne kadar ölgün olduğunu fark eden varmı ?

Oyunda herşey parlıyor ama ışık kaynakları güçsüz, zayıf hep.

DX 11 diye yıktı ortalığı DİCE ulan Tesselation yok oyunda, Advanced Depth of Field yok, Bokeh depth of Field yok.

Hepsini geçtim gün ışığına asıl canlılığını ve gerçekçiliğini veren Volumetric Lightning yok ( bakınız CRYSİS... ).

Çok abartılıyor bu oyun görsel olarak, EVET ÇOK İYİ EVET GÜZEL ama CRYSİS leri ULTRA da oynayıp bitiren adama muhteşem gelecek bir tarafı yok ben onu diyeyim.

Ha bu arada 4.2 Ghz Core İ 7 930 6 gb Ram GTX 590 la oynadım bu oyunları...

Multisi şahane diye kopuyor bunca tantana herhalde...

Single ı için oynayacak Online FPS sevmeyen adam sakın SIRF BF 3 ultra ayarlar için dünyanın parasını dökmesin ekran kartına kesinlikle değmez.

O videolarda 1080 p olarak izlediğiniz trailerlar gibi değil oyun oynarken Ultra da.

Tam tersine CRYSİS ler de izlediğiniz den çok daha etkileyici oynarken mesela...

Anlayan anladı...

Ben şahsen Tankçı olduğumuz THUNDER RUN ın giriş sekansından daha güçlü bir sahne görmedim BF 3 te... Benim için doruk noktası o oldu.

Fetiş yapmayın bir oyunu, yazık günah paranıza, resmen fanatiklik olmuş millette BF 3, grafikten neyden çok anladığını zanneden bir sürü tip bir kusurunu söyleyemiyor o yüzden yada farketmiyorlar.

Frost bite 2 piyasada ki en şahane motor falan değil BF 3 te yeni nesile açılan kapı değil bi görün idrak edin artık ya.

ULTRA ile HİGH arasında inanılmaz az fark olsun bir oyunda sonra DİCE desin ki efenim biz oyunu PC için yaptık !

De get !

DX 11 diye çıktın da eee, ne var kaç DX 11 teknolojisi kullanıyorsun Allasen sen bu oyunda hı ?

Yerden yere vurulan DX 11 yok diye CRYSİS 2 bile yaranamadı millete canavar gibi DX 11 desteğini sonradan da olsa koymasına rağmen...

Neymiş BF 3 İLK GERÇEK DX 11 oyunu...

Güldürmeyin insanı ya, Ultra ya geçince aktif olan 4 X AA ile, Lens Flare efekti ile bir de zaten zibilyon oyunda olan SSAO HBAO HDAO ile falan FULL DX 11 oyunu olunuyorsa...

Bad Company 2 nin modifiye edilmiş hali değil mi BF 3 ? Yok en baştan DX 11 için yazdık motoru, tabi canım öyle...

Ben mi yanlış görüyorum iki oyunu oynarken...

Dünya kadar güzel oyun var, bir BF 3 için 1500 tl para veren adam, TEK OYUN için bunu yapıyorsa o parayı ayırsın vermesin karta falan 10 seans terapiye falan gitsin, daha çok faydasını görür.

Neyse, eh ben seve seve oynadım bitti tabii.

Benim biraz fazla olan bu tepkim kimseye değil genel bakış açısına, tek oyunun bu kadar şişirilmesine, milletin 1000 liraları tek oyuna dökmesinde ki saçmalığı görememesine...

Ultrası ile High ı ile arasında 2007 nin Crysis inin high very high arasında ki farkın 4 te 1 i olmayan bir oyunu sırf psikolojik tatmin için ULTRA da görme tutkusuna.

Ben kartımı tek oyun için almadım bekleyen 50 tane oyunum var oynayacağım, çıkmasını beklediğim yığınla oyun var... Bu kafayla alacaksanız alın bence o kadar pahalı aletleri. Tek oyun için yazıktır günahtır...

• quote:

Orijinalden alıntı: AzepTR

quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: boox

14 fpsile 1024*768 de çılgınlar gibi oyun oynadığım günleri bilirim. :D
    Şimdi eğer bi oyunu 1080p ve 60 fps nin altında oynuyorsam oyundan soğuyorum. 60 fps altında oynamaktansa hiç oynamamak daha makul geliyor.
    Lakin bu piskolojik bir şey olabilir. takıntı gibi felan.

Gözlerinde delirmiştir. zamanında bende imkansızlıktan 10 fps ghost recon oynardım ama saçmalık.

84 fps alti goz icin zararliydi. 720p altida ayni sekilde. Zararli derken gozune bisey yapmiyor ama gozun rahatsiz oluyordu. Yani bugun kac tane monitor 60 fps uzeri veriyor

Ben 13 fps civarlarinda crysis oynamistim 3870 ile. Sonra ic bolumlere girince biraktim oyunu

Turknet kullan len ben 2-3 senedir hic sorun yasamadim yani annem var turkiyede bugune kadar sikayet gelmedi skype aciliyor her zaman asdasdasdasdasd

son cümleni anlamadım bro
    ama diğerlerinde haklısın aynı ben yani

Tesekkur ederim canim.

• 1080pde 4xaa yada ultrada multide 6870 ve gtx 580 testlerini ekliyorum doğruları göstermek ve yanlışı kanıtlarıyla ispatlamak için karşı taraf doğruları hazmedemiyor mesajı şikayet ediyor ve test sonuçları postlarla birlikte siliniyor böyle yaparsa forum kaybeder.. o mod o yazılanın içeriğine bakmıyor sanırım peki neden?

testleri bir daha ekliyorum..okuma yazması olan herkes baksın araştırsın görsün postları silerek her mesajı şikayet eden karşı tarafı ihya ediyorsunuz... bir nebze doğruların ortaya çıkmamasına YARDIMCI OLUYORSUNUZ...
    bu DH nin tarafsızlığa gölge düşürür bu konuda ciddiyim... +tek gpuda yüksek kart sli yada cross düzeneğinden daha başarılı sorunsuz ve daha akıcıdır... Ms sorunu microstuttering

http://www.anandtech.com/bench/GPU12/400

Battlefield 3 - 1920x1200 - Ultra Quality + 4xMSAA
    Frames per Second - Higher is Better

http://g1203.hizliresim.com/v/x/3x0zk.jpg

GTX680 + BF3

multi ile single karşılaştırmayın multide fps yaklaşık yüzde15-20 daha düşer...
    60fps altı kötüdür 6870 bu ayarlarda ortalama 25-30fps arası alcakdır... kartların dizilimine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 29 Mart 2012; 9:48:44 >

• ms sorunun kanıtı bf3de videodan bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 29 Mart 2012; 8:49:55 >

• ilk siteye inanmayanlar için farklı bir sitede 1080p bf3 test ve sonuçlar buyrun kendiniz bakın
    akıcı neymiş kaç fps olurmuş bunları bu saatden sonra öğretemeyiz..

http://www.guru3d.com/article/battlefield-3-vga-and-cpu-performance-benchmark-test/6

GTX680 + BF3

• sayın oplar eğer sitede test yayınlamak yasaksa bilelim ona göre davranalım. madem bu forumun amaçlarında biri insanları bilgilendirmek neden testleri siliyosunuz .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.