Şimdi Ara

GTX680 + BF3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 3 için çoğumuz onlarca hazırlık yaptı belki de ama halen ULTRA + 4xMSAA, 1080p'de kasılma hissi vermeyen tek GPU piyasada yok sanırım.
    AMD olsun NVIDIA olsun yeni serilerin en üst kartlarını çıkardı. Elimde GTX570 var, SLI yaparsam VRAM problemi olacak. GTX680'e geçeyim desem
    back to karkand paketinde mevcut olan haritalarda FPS illaki 50 altına düşecek aralarda belirttiğim ayarlarda. Hal böyle olunca masraf yapıp yapmamak da merak konusu oldu. Ne yapmalı sizce?

• GTX 6XX serisinin çift gpulu kartlarını bekleyebilirsin. Yada bulabilirsen EVGA gibi iyi markaların özel soğutmalarından (çıkınca) alıp OC yapabilirsin. Ha FPS olayı diyorsa 30 FPS ve üstü gayet akıcı eğer FPS hastasıysan GTX680 SLI yada 690 SLI yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen1

GTX 6XX serisinin çift gpulu kartlarını bekleyebilirsin. Yada bulabilirsen EVGA gibi iyi markaların özel soğutmalarından (çıkınca) alıp OC yapabilirsin. Ha FPS olayı diyorsa 30 FPS ve üstü gayet akıcı eğer FPS hastasıysan GTX680 SLI yada 690 SLI yaparsın.

30 fps hiç akıcı değil bf 3'de 60 fps olmalı.
  • Millet coşmuş arkadaş 1 oyun için high end sli bile yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Millet coşmuş arkadaş 1 oyun için high end sli bile yapıyor

harbi ya ne günlere geldik
  • FPS oyundan oyuna değişiyor tabi Crysis 1'de 30 fps çok akıcıyken BF3'de eziyet haline gelebiliyor. Overclock ile kurtarılacak gibi değil durum bana kalırsa, 2 tane gtx680 de alamam şu an. Sorun şu neden doğru düzgün kart yapmıyorlar yeni seriler tam bir hayal kırıklığı
  • O zaman sen de bizim gibi züğürt teselli diyerek AA'yı kapatacaksın kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

O zaman sen de bizim gibi züğürt teselli diyerek AA'yı kapatacaksın kardeşim

Hocam şu an HBAO ve AA kapalı oynuyorum zaten ne diye kart değişim bi fark olmayacaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rykros

Battlefield 3 için çoğumuz onlarca hazırlık yaptı belki de ama halen ULTRA + 4xMSAA, 1080p'de kasılma hissi vermeyen tek GPU piyasada yok sanırım.
    AMD olsun NVIDIA olsun yeni serilerin en üst kartlarını çıkardı. Elimde GTX570 var, SLI yaparsam VRAM problemi olacak. GTX680'e geçeyim desem
    back to karkand paketinde mevcut olan haritalarda FPS illaki 50 altına düşecek aralarda belirttiğim ayarlarda. Hal böyle olunca masraf yapıp yapmamak da merak konusu oldu. Ne yapmalı sizce?

Birtane daha GTX570 al SLI yap. totalde 2560MB VRAM in olur. 2600K@5000, 1920*1080 Ultra, 4xAA, 16xAF 60FPS+
    Şuan da gtx570SLI ile GTX680, HD7970, GTX590 hikaye güven bana. İstersen araştırabilirsin. Hedefi yüksek tutuncada sonra benim gibi gtx570SLI sistemi satarsın

Bende 120FPS+ ın peşindeyim.

• Bellek yetersizliği sorunu yaşamayacağını bilsem GTX 580 diyecektim ancak BF3 için ultra ayarlarda 1-1.5 GB'lik kartların bellek yetersizliği çektiği bir zamandayız. Bu sebeple, maddi durumuna göre bellek miktarı yüksek olan 7950 veya 7970 alabilirsin. Bu kartların her ikisinin de hız aşırtma potansiyelinin de yüksek olması hasebiyle yapacağınız hız aşırtma yüzdesi kadar FPS artışı elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. Bellek miktarının muhtemelen 1 yıl içinde yetersiz kalma riskine binaen GTX 680 2GB'yi önermedim. Param çok, 680 4 GB alırım derseniz o zaman durum değişir. Ancak hem 7970'in, hem de 680'in aynı saat hızlarında aynı performansı verdiğini de bilmenizi isterim. Yapılan testlerde GTX 680'in bir miktar önde olmasının sebebi, fabrika çıkışı GPU saat hızının 7970'ten % 8 kadar fazla olmasındandır. Farkı da bu kadar zaten ortalama. Hız aşırtma konusunda ise şu an için göründüğü kadarıyla her iki kartın da GPU'larının üst sınırı (referans modeller için) ortalama olarak 1250-1260 MHz'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Battlefield 3 için çoğumuz onlarca hazırlık yaptı belki de ama halen ULTRA + 4xMSAA, 1080p'de kasılma hissi vermeyen tek GPU piyasada yok sanırım.

Birtane daha GTX570 al SLI yap. totalde 2560MB VRAM in olur. 2600K@5000, 1920*1080 Ultra, 4xAA, 16xAF 60FPS+
    Şuan da gtx570SLI ile GTX680, HD7970, GTX590 hikaye güven bana. İstersen araştırabilirsin. Hedefi yüksek tutuncada sonra benim gibi gtx570SLI sistemi satarsın

SLI ve CF durumlarında kullanılan bellek miktarı yalnızca tek kartın bellek miktarı kadar olmaktadır. Bu durum, çift GPU'lu kartlar için de geçerlidir. Derseniz ki 590 ve 6990 neden bellek başına 1.5 ve 2GB bellekle satılıyor? Pazarlama politikası.

• siz nediyonuz abi ya 4670 le lowda 2 fps fazla alınca seviniyorum multide
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

GTX 6XX serisinin çift gpulu kartlarını bekleyebilirsin. Yada bulabilirsen EVGA gibi iyi markaların özel soğutmalarından (çıkınca) alıp OC yapabilirsin. Ha FPS olayı diyorsa 30 FPS ve üstü gayet akıcı eğer FPS hastasıysan GTX680 SLI yada 690 SLI yaparsın.

Hccam beni mazur gör , vericeğim link akıcı değil mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_57760407/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57760407

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

quote:

quote:

Gayet güzel map grand bazaar, "back to karkand" paketindeki haritalar sıkıntı yaratıyor çok büyük olduklarından dolayı bir de Caspian Border'ın yoğun gölgeli iç kesimleri fps düşmanı(1920X1080 ULTRA 0xAA deneyebilirsiniz). Strike at karkand deneyin bir de varsa Bir de hocam 7970&7950 cf yaparım belki, crossfire'dan memnun musunuz özellikle bu oyunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 26 Mart 2012; 22:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

quote:

SLI ve CF durumlarında kullanılan bellek miktarı yalnızca tek kartın bellek miktarı kadar olmaktadır. Bu durum, çift GPU'lu kartlar için de geçerlidir. Derseniz ki 590 ve 6990 neden bellek başına 1.5 ve 2GB bellekle satılıyor? Pazarlama politikası.

+1
    Aynen. Sadece totalde 2560MB VRAM gerçekte yine tek kartın VRAM i kadardır. Arkadaşın kafası karışmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

quote:

quote:

Gayet güzel map grand bazaar, "back to karkand" paketindeki haritalar sıkıntı yaratıyor çok büyük olduklarından dolayı bir de Caspian Border'ın yoğun gölgeli iç kesimleri fps düşmanı(1920X1080 ULTRA 0xAA deneyebilirsiniz). Strike at karkand deneyin bir de varsa Bir de hocam 7970&7950 cf yaparım belki, crossfire'dan memnun musunuz özellikle bu oyunda?

Yok hocam cf den ben hic memnun değilim .tek kartta gecmem muhtemel . Bakalim ilk defa nvidia ya gecmek istiyorum . (gtx680)

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

O zaman sen de bizim gibi züğürt teselli diyerek AA'yı kapatacaksın kardeşim

Aynen hocam çok doğru dedin
  • Yahu gerçekten anlamıyorum bazıları 60 fps nin altında oyuna nasıl akıcı diyorlar ?
    Belkide ben yıllardır oyun oynamış biri olarak evrim geçirdim ve 60 fps nin altındaki ksmaları yakalayabiliyorum. :D
  • Sıktı Artık Bu Muhabbet...
  • quote:

quote:

Ne günlere geldik arkadaş bir oyun yüzünden millet böbreklerini satacak hale gelmiş.Yazık... Yok +120 fps alacam yok ben gtx 680 sli yapacağım boş iş bunlar boş.Bir oyun için bu kadar emek ne için yani sonuçta bir oyun yav ? oyun adı üstünde.Hayatınızın bir parçası mı bu ? Anlayamıyorum sizi. Allah akıl fikir versin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.