Şimdi Ara

GTX760 TI Direct Cu II O.C. 256 bit GDDR5 2 GB ayarında veya bir tık üst ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit GTX ekran kartım işimi görüyordu fakat kartım arızalandı.

Bu karttan bir tık daha üst f/p ürünü bir kart almak istiyorum. (İşlemcim i7 4770k, 16gb ram, asus maximus vi formula anakartım)

Bana uygun fiyatlı f/p ürünü bir kart önerebilir misiniz arkadaşlar? (Genellikle CSGO oynuyorum.)

Ben oyunlarda performansı iyi olan f/p ürünü olarak 6500 XT'yi bulabildim.

Fakat bu 6500 XT'nin çok fazla türevi var benim kafam çok karıştı.

MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC Oyun Grafik Kartı - GPU 2685/2825 MHz, 4000MB DDR6 Bellek, Siyah 4500 TL

Sapphire RX6500 XT 4GB Gaming OC, Radeon RX 6500XT 3800 TL

XFX Speedster QICK210 Radeon RX 6500XT Black oyun grafik kartı, 4 GB GDDR6 HDMI, AMD RDNA™ 2 (RX-65XT4DBDQ) 4200 TL

Bunların arasında ne kadarlık bir performans farkı var? Fiyat olarak en ucuzuyla en pahalısı arasında gördüğünüz üzere %20 civarı bir fiyat farkı var. Sizce hangisi tercih sebebi olmalı? Bunların dışında başka f/p kart önerisiniz varsa yazarsanız memnun olurum arkadaşlar.

• En ucuzu ve en pahalısı arasında fark edebileceğin bir performans olamaz, sebebi hepsi aynı grafik işlemcisini kullanıyor.

Yani en baba anakart ile en dandik anakartın üzerine aynı işlemciyi taksan, nasıl ki performans farkı oluşmayacaksa, e.kartlarındada mevzu aynıdır.

Genelde orta- orta-üst ve üst segmentlerde fiyat farkı, soğutma ve kompenent yapısı ve marka satıyorum parası (belki servis v.s.) tarafından değişkenlik gösterirr.

Fakat böyle giriş ve giriş-orta arası segmentinde, marka, model o. bu şu önmsizdir, bulabileceğin en ucuzu alınır, kullanılır v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 25 Ağustos 2022; 11:50:48 >
  • sapphire alın geçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.