Şimdi Ara

GTX780 BF4 girdiğmi gibi sistem kitleniyor.(Hata Resmi Eklendi)-Düzeldi beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4670k aldığım zaman r9 270x le sıkıntı yaratmıştı ac4 de..şimdi 780 le denedim fpsler cok iyi..
    Tombraider ac4 de sorun yok hala oyunlarda deniyorum ama bf4 de neden böyle yapıyor sistem imzamda..tek kanaldan bağladım güç girişlerini ondan olabilir mi sıkıntı ayrı kanaldan daha rahat besleyebilir gibisinden.

BF4 deki hata buda

Format vs temiz kurulup yaptıktan sonra benchmarklardaki düşük fps sorunu düzeldi..Ama bugfield hala devam ediyor..Tek sorun o başka bişey yok furmark vs herşeyi yaptım.

334 whql yükledim sonra sildim son driveri yine yükledim düzeldi..valla bu pc ye akıl sır erdirilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 9 Ağustos 2014; 23:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neymiş sıkıntı ?
  • :) İyi bari, daha ciddi sorun olmasın da. Hayırlı olsun, hangi 780'i aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

:) İyi bari, daha ciddi sorun olmasın da. Hayırlı olsun, hangi 780'i aldınız ?

Driver yükledim şuan işte..dc2 780 b1 hynix olan aynı kartımız var yani. :)
    Asic de 73.7 imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 8 Ağustos 2014; 16:54:12 >
  • :) gayet iyi hayırlı olsun. Sıfır mı 2. el mi ?
  • quote:

:) gayet iyi hayırlı olsun. Sıfır mı 2. el mi ?

2. Hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaLVaToRe yine kaçırmış kartı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elektrik faturasi demiyor muydun sen yahu hatta gittin islemciyi degistirdin.gunde 15 saat kullanimda 780 yakar gibime geliyor.lol oynuyorsan bu surede aslinda 750 ti fikrin daha guzeldi.
  • quote:

SaLVaToRe yine kaçırmış kartı :)

Hocam bf4 de sanki psu sınıramı geliyor ne anlamadım..bf4 e giriyirom girdiğim gibi sistem takılıyor donuyor tamamen güc girişi bile işlemiyor anca reset tuşuna abanınca reset atıyor buda tombraider benchmark
    Diğer oyunlardada deniyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 8 Ağustos 2014; 17:10:22 >

• TAURO 80PLUS 700W sisteme rahat yeter. 700W veriyor 12V kanalından.
  • quote:

TAURO 80PLUS 700W sisteme rahat yeter. 700W veriyor 12V kanalından.

AC4 de sıkıntılar vardı 4670k geçtikten sonra şimdi düzeldi oyun resmen akıyor..bf4 de neden böyle acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

elektrik faturasi demiyor muydun sen yahu hatta gittin islemciyi degistirdin.gunde 15 saat kullanimda 780 yakar gibime geliyor.lol oynuyorsan bu surede aslinda 750 ti fikrin daha guzeldi.

Ucuza getirttim hocam..dursun bi süre hevesimi alırım..birde pc basında pek kalamıyorum artık işler değişti.
  • Yeni sistemin hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu yeterli yusuf bence oyunda bi sorun var orjinal oyunmu
  •  GTX780 BF4 girdiğmi gibi sistem kitleniyor.(Hata Resmi Eklendi)-Düzeldi beyler.

oyunlarda 300 w 350 wat arası cekiyor 280x ve 4670 4,4 ghz de iken
  •  GTX780 BF4 girdiğmi gibi sistem kitleniyor.(Hata Resmi Eklendi)-Düzeldi beyler.

burdada furmak ve prime 95 acık tam yükte 400 410 wat çekiyor sistem
  • Multi hocam repair yaptım oyunu girip şimdi denicem heaven ve valley yaptım bi bakabilirmisin değerler normal mi..birde 4.2 ghz olmasına rağmen niye orda öyle gözüküyor..cpu z de core tempde 4.2ghz gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 8 Ağustos 2014; 17:48:39 >
  • cpu z nin bi görüntüsünü atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

quote:

SaLVaToRe yine kaçırmış kartı :)

Hocam bf4 de sanki psu sınıramı geliyor ne anlamadım..bf4 e giriyirom girdiğim gibi sistem takılıyor donuyor tamamen güc girişi bile işlemiyor anca reset tuşuna abanınca reset atıyor buda tombraider benchmark
    Diğer oyunlardada deniyorum şuan.

Hocam yeni kartın ve sistemin hayırlı olsun.

Dikkatimi çekti tomb raider sonucun benim yaklaşık 1 sene önce yaptığım incelemedekinden bile düşük kalmış(aradan onca sürücü çıkmasına ve bildiğim kadarıyla tomb raiderada iyileştirme gelmesine rağmen yaklaşık 3 fps lik bir fark oluşmuş bu farkın i5-i7 den olduğunu sanmıyorum) oyun orjınal mı yada tüm updateleri yüklü mü?

Birde oyun içi max boost hızı nedir boost farkıda buna neden olabilir.

Aynı testi bir kez daha yapıp sonuç paylaşabilir misin çünkü shader cacheye yazılsın oyun bir kendine gelsin

• Yeni sistemin hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.