Şimdi Ara

GTX850M FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1.5 yıl önce pcyi aldım ilk 5 ay fan sesi bile yoktu fps her oyunda süperdi şimdi şöyle hatalarım var yardımcı olun
    1-Lolde 250 fpsyle oyuna başlııyorum dakka 7-8 gibi 15-20lere düşüyor
    2-yeni format attım buna benzer sıkıntılardan dolayıdaha önceki sorunumda şarj aleti takılıyken dakka 20 ve civarında fps 5lere 10lara düşüyordu şarj aletini çıkarınca geri 60 a yükseliyordu

ek olarak format attım güncel driverlar yardımcı olun pcyi yollayıp 1 ay beklemek istemiyorum

12 gb ram
    2 gb gtx850m ekran kartı

• Beyler merak ettiginiz visey olursa surekli takipteyim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopun fanını elektrik süpürgesiyle süpürün. Kasayı açmanıza gerek yok üstünden elektrik süpürgesi tutup fanı temizleseniz yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1,5 yıl içinde hiç bakım yaptırma ihtiyacı duymadinizmi bu tip cihazlar garantisi olmayan cihazlar için 6 ay olanlar için max 1 yıl içinde bakım yaptırılmalıdır ki performans sorunları yasanmasin maalesef bekleyeceksiniz sistemin verimli çalışmasını istiyorsanız gönderin bakımlarını yapsınlar ücretsiz kullanıma kaldığınız yerden devam edersiniz....
    Not: Buradaki sorun işletim sisteminden bağımsız cihazın damarlarinda.....:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Laptopun fanını elektrik süpürgesiyle süpürün. Kasayı açmanıza gerek yok üstünden elektrik süpürgesi tutup fanı temizleseniz yeter.

sene 2016 hala mı bu yöntemler var, sadece havada uçuşan tozu alır o ayrıca alttan fanı görülmeye laptopları temizle de görelim, sanki bir tek fan tozlanıyor
    anakartı üstü de tozlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

Hocam 1,5 yıl içinde hiç bakım yaptırma ihtiyacı duymadinizmi bu tip cihazlar garantisi olmayan cihazlar için 6 ay olanlar için max 1 yıl içinde bakım yaptırılmalıdır ki performans sorunları yasanmasin maalesef bekleyeceksiniz sistemin verimli çalışmasını istiyorsanız gönderin bakımlarını yapsınlar ücretsiz kullanıma kaldığınız yerden devam edersiniz....
    Not: Buradaki sorun işletim sisteminden bağımsız cihazın damarlarinda.....:)

masada kullanananlar için 6ayda temizliğe hiç gerek yok, senede bir yeter
  • 6 ay genel olarak söyledim kullanıma bağlı sıcaklık artışları normalin üzerinde nuksediyor performans kayıpları yasaniyorsa ise bırak 6 ay 3-4 ayda bir yapması daha verimli olacaktır ancak yineliyorum garanti kapsamında ise hiç uğraşmaya değmez gönderir icabına bakılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 25 Nisan 2016; 13:00:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler dediklriniz tamam teşekkür ederimde bu pc niye şarj aletini çıkarınca daha yüksek fps veriyo dediğiniz gibi bi problem olsa fps düştüğü zaman bidaha çıkmaması lazım değil mi
  • O konu işin rengini değiştirir bu bilgiyi verme zahmetine bulunulsaydi elbet ona Gore yardımcı olunabilir....işletim sistemi üzerinden güç seçenekleri,bios üzerinden varsa gerekli ayarlamaları yapmak sorununuzu cozebilir...

• klement kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncemde son dediğin gibi ya biosta bi sıkıntı var yada pcnin şarj giriş çıkışı yada batarya . Peki sorun biostaysa nasıl çözülür bi önerin var mı
  • Hocam bios ayarlarında güç ile alakalı bütün bölümleri inceleyin yabancı dil sorunu olursa SS atın tüm bios ayarları dahil bakalim.... Bataryası çıkarılmış halde oyun açın test edin dusme varmı diye anakart verim olarak batarya takılı iken güç kesebilir sistem bileşeni koruma adına bi deneyin olmazsa bios seçeneğini gündeme alın SS atın sonuca göre yine bir şeyler soyleriz....

• sağ al köşedeki pil simgesine tıklayıp yüksek performans seçin, eğer ıaınma sorununuz yoksa fps düşüşleri düzelir.

eğer ısınma sorunu varsa, önce servisten temizletip sonra yüksek performans seçin

• Beyler biosta benimle ilgili bi çözüm bulamadım varsa bilen veya böyle bişey yaşamış olan yardımcı olsa
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    kardeşim ısınma sorununu çok gözlemledim formattan sonra soğutucu ve soğuk havada oynadım yine değişen bişey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obey The Quinn

kardeşim ısınma sorununu çok gözlemledim formattan sonra soğutucu ve soğuk havada oynadım yine değişen bişey olmadı

soğuk hava ve soğutucu ile olacak iş değil, garantisi varsa servise verin genel temizliğini yapsınlar düzelir.

• Hocam cihazinizi garanti kapsamında gönderin sorunu ellerindeki farklı bileşen ile test ederek muhtemel sorunu bulur giderir gönderirler....son olarak şarj kablosu değiştirilerek test etme imkanı varsa sağlıklı olacaktır....

• klement kullanıcısına yanıt
    teşşekür ederim kardeşim ilginden dolayı şimdi arkadaşa söyledim akşam denerim yazıcam sonucunu
  • Ok.burdan takip edebiliriz kalın sağlıcakla...

• Farklı bataryadada aynı sıkıntıyı gösterdi biraz geç oldu ama oda pc nin yeni açılmasından dolayıydı galiba. Yarın yollıcam büyük ihtimal ve acerin servisi sitesinde benim pc hataları seriler arasındaymış ama hala aklım almıyo bi anda bu duruma gelmesini
  • Beyler suan eski probleme tam olarak dondu yani durum şu oyuna basladigimda fps 250 den fazla dakka basina 10 fps dusuyor 60 fpsde yavasliyor bir iki dk sonra 20 ve 80 arasi surekli gidip geliyor durum boyle olunca sarj aletini cikartiyorum o zaman 60 fps duzeyinde kaliyor kasma yapmiyor bu konu hakkinda bi cozumu olan varsa bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.