Şimdi Ara

GTX950M-GTX960M (MONSTER ABRA A7 V5.4-MONSTER A7 V6.5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Biri GTX960M biri GTX950M li. İki kart arasında cok fark var mı? 400 lira fark ediyor buna değer mi sizce ?

MONSTER ABRA A7 V5.4 3.300 lira
    MONSTER ABRA A7 V6.5 3.700 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KashmiriaN -- 17 Ekim 2016; 23:24:04 >

• Baslik yanlis duzeltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cok araştırdım gerçekten 950 ile 960 arasinda hissedilir derecede fark var..gücün varsa 400 lira daha koyup 1-2daha ileriye yatirim yapmalısın

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Başlığın neresi yanlış ?

400 lira çok geldi gözüme kararsız kaldım yarın almam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Başlığın neresi yanlış ?

400 lira çok geldi gözüme kararsız kaldım yarın almam gerekiyor

Bütün yeni çıkmış oyunları oynamak istiyormusun ne derecede oyun oynuyorsun ve oyunu oynamam yeterli mi diyorsun yoksa oyunun zevki grafiktedir yüksekte oynamazsam zevk almam mı diyorsun? (ki iki kartlada bütün oyunları yüksekte zor oynarsın)

• Başlıkta gtx650m yazıyor. Düzeltin hocam

• Kusura bakmayın arkadaslar gtx650 yazmana ragmen zor farkettım pardon (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A5 V16.5
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://youtu.be/NJJC4u-N-K0

İzle, iki kart arasında fiyatına değecek bir fark yok diyor
    (Dk 13:09)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejdehar -- 19 Ekim 2016; 1:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejdehar

https://youtu.be/NJJC4u-N-K0

İzle, iki kart arasında fiyatına değecek bir fark yok diyor
    (Dk 13:09)

ordakiler mobil kartlar değil.
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Bence değer ama gtx1050 tanıtıldı dün. 1-2 ay içinde notebooklara eklenir. 960m den 2 kat fazla performans göstereceği söyleniyor. Acelen yoksa bekle derim. Çünkü bu fiyat aralığında çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heartistr

Bence değer ama gtx1050 tanıtıldı dün. 1-2 ay içinde notebooklara eklenir. 960m den 2 kat fazla performans göstereceği söyleniyor. Acelen yoksa bekle derim. Çünkü bu fiyat aralığında çıkar.

Şu an bile 3500 e gtx960m çok zor bulurken ondan daha performanslı 1050 nin bu fiyat aralığında çıkacağını sanmam net +4500 çıkacaktır.

• Burak27. B kullanıcısına yanıt
    Fiyatı 109$ olarak belirlendi. Ülkemizde elbet biraz daha fazla olur ama 2 katı fiyatı bile olsa 960m den daha ucuza denk geliyor.5600 e full donanımlı 1060 lı msi notebooklar var. xx50 sınıfı kartlar için msi fiyat performans ürünleri çıkartıyor. Işıksız klavye daha düşük ram ve ssd kullanarak fiyatı ciddi oranda düşürüyor. Örnek olarak şimdiki 950m modelleri 3200tl iken 960m modelleri 4500 gibi.

• 1050'nin bu fiyata cikmasi zor,daha 2500 civarinda 950Mler oda tek tuk yani.960M isteniyorsa 3500 bandinda kaliniyor.1050 +4500den gelir diger kartlarindan fiyati etkilenmez zaten ayni klasmanda olmayayacaklar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.