Şimdi Ara

gtx970 için kaç hz'lik monitör uygun olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• eğer sıradan bir oyuncu iseniz 144hz tavsiye etmiyorum. 60hz 1080p monitör hertürlü ihtiyacınızı "uzun süre" giderir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

eğer sıradan bir oyuncu iseniz 144hz tavsiye etmiyorum. 60hz 1080p monitör hertürlü ihtiyacınızı "uzun süre" giderir.

Sıradan bir oyuncu 144hz monitörün faydasını göremez gibi bir yorum yapmışsınız. Tavsiye bütçeye göre yapılır. Herhangi bir oyuncu 144 hz ile 60hz arasındaki farkı görebilir.
    Gtx970 ile 1080p 144hz monitörler uygundur. Ben sadece cs go oynadığım için 2k 144hz monitörü gtx 970 ile kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayacağın oyuna göre değişir. GTX 970 her oyunda 144Hz görüntü sağlayamaz. CS:GO, LOL gibi oyunlarda 1080 p 144hz monitör güzel olur. Yeni çıkan sistem gereksinimi yüksek oyunlarda 60 FPS civarı verebileceği için 60Hz uygundur. Özetle oyuncu profilinize göre seçim yapın derim. E-Sport oyunlar oynuyorsanız 144 Hz bir monitör tavsiye ederim. Benim o tür oyunlarla işim olmaz veya çok az oynarım derseniz 60 Hz idealdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 15 Haziran 2016; 7:02:36 >
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    battlefield 4 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scatman1337

battlefield 4 için

60
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    hocam sana zahmet şu nası bakar mısın

https://www.youtube.com/watch?v=03uJTUpd_xs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scatman1337 -- 17 Haziran 2016; 20:42:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scatman1337

hocam sana zahmet şu nası bakar mısın

https://www.youtube.com/watch?v=03uJTUpd_xs

PC geçince bakıp dönerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.