Şimdi Ara

gtx970 performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba bundan tam 1 ay önce kendim pc topladım bileşenler aynen şöyle:
    -M5A97 le r2.0 anakart
    -Fx8 8320 İşlemci
    -MSI Gtx 970 grafik kartı
    -4x2 gb corsair vengeance pro ram
    -Kingston hyperx fury 128gb ssd
    -Cooler master hyper 212 evo soğutucu
    -Asus pce n15 wi-fi card
    -Cooler master K350 kasa
    Oyunları FullHD de oynuyorum fakat fpsde ciddi bir düşme var örneğin battlefield4 de benımle aynı sisteme sahip olanlar en az 60, ortalama ise 80-90 fpsde oynuyor bende ise 18e kadar düştüğünü gördüm ayarları low a alıyorum lowda bile fps düşmeleri oluyor. İlk başlarda işlemcimin darboğaz yaptığını sanıyordum ve işlemciye overclock uyguladım yaklaşık 4.2 ghzde denedım yıne aynı sorun. Şuan ise sanıyorumki sorun driverlarda fakat ne yaptıysamda driverlerı tekrar tekrar yukleyıp denedıysemde sorun duzelmedı. Lütfen bir yardım ederseniz sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• senin yaşadığın sorunu çok fazla kişi yaşıyor bu sorun bazen en basit olaydan bile oluyor.

imkanın varsa bu sisteme amd çipli bi ekran kartı tak temizce formatla o şekilde dene amd sistemde nvidia kartlar ani fps düşmesine neden olabiliyor.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    malesef öyle bir seçeneğim yok gibi gözüküyor. İşin tuhaf yanı aynı sisteme sahip kullanıcıların ortalama 80 fps alması. Mesela teknoseyir kanalında test sistemindede 8320 işlemci var galax gtx 970 denediler ve sonuç minimum 60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.