Şimdi Ara

Güç kaynağı dayanmayınca bilgisayar bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün elektrik gitti. Ben de güç kaynağının yeteceği süre boyunca oyun oynamaya karar verdim. oynadım epey bi süre, sonra oyuna kendimi kaptırınca güç kaynağı dayanmadı ve elektriği kesti. Sonra evin elektriği gelince bakayım dedim pcye açılırken windows olağan şekilde başlasın veya güvenli mod seçenekleri geliyor . Hangisine tıklarsam tıklayayım bildiğimiz win xp yükleme ekranı çıkıyor ve sonra monitöre giden elektrik bi kesiliyor bir geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sorun nereden kaynaklanıyordur acaba. Acil bi yaardım.

• hocam çok üzgünüm fakat sende hem donanımsal hem de yazılımsal sorunlar var.Yazılım işi kolay ama donanım yani monitorun durumu biraz zor.Elektrik kesilmesi çok şey yapabilior.Üzgünüm ki monitorunde de bir hasar bırakmış

Teknik servise gitmen ve garanti belgen varsa monitoru göndermeni öneririm(fkat çoğu garanti şartlarında senin durumun kabul edilmiyor)
    geçmiş olsun
  • SAol dostum yardımcı olduğun için neyse halletmeye çalışacaz bakalım.
  • Sanki UPS'den kaynaklanıyor sorun gibi ama?
    Onu aradan çıkar öyle dene derim ben...
  • nahit (pixelshader) format at geçer bende de aynısı olmuştu şu anda tıkır tıkır :))
  • makinada veri kaybı olmuş yeniden windows kur diskinde inşallah birsey yoktur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.