Aerocool 80+ "bronze" yalnız aynısından bende kullanıyorum ses adına bir şey yok şiddetle tavsiye ederim + 2x 6pin güç girişi var tavsiye ettiğiniz psudan daha iyidir ..
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
Sistemin ne?söyle de ona göre secelim
Sistem elemanları aşağıdaki gibidir. Daha önceki 10 yıllık PSU --> Tagan 420 iflas ettiği için yenisini alacağım.
---------------------------------------------------------------------------------------------- AMD Phenom 4x 955BE 870A-G54 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart HD5750 iCooler IV GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı 2x500 GB HDD DVDROM 2x2 GB ram
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
Seasonic 500w modeli kalite olarak sizin söylediğiniz her iki üründen de çok daha iyidir.
Bu modelin daha iyi olduğu ile ilgili detay verebilirmisiniz.
Örneğin :
Seasonic 500w --> iki kanaldan 12V --> toplamda --> 408W AeroCool Strike-X 500W --> tek kanaldan 12V --> 492W High Power Element Bronze 550W --> iki kanaldan 12v toplamda --> 456W
Bu anlamda hangisi daha iyi ?
Teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: mibis70
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
Seasonic 500w modeli kalite olarak sizin söylediğiniz her iki üründen de çok daha iyidir.
Bu modelin daha iyi olduğu ile ilgili detay verebilirmisiniz.
Örneğin :
Seasonic 500w --> iki kanaldan 12V --> toplamda --> 408W AeroCool Strike-X 500W --> tek kanaldan 12V --> 492W High Power Element Bronze 550W --> iki kanaldan 12v toplamda --> 456W
Bu anlamda hangisi daha iyi ?
Teşekkürler..
Aerocool Strike X 500 W 80+ Bronze kullanıyorum zaten sorunun cevabı içinde 12 v kanalından en fazla veren aerocool + 2 tane 6 pinlik güç girişi var ileriye dönük olur çok daha iyidir
Güç değerleri olarak en iyisi Aerocool fakat ürün kalitesi marka olarak Seasonic en iyisidir içlerinden, hatta Seasonic en iyi ilk 5 power supply üreticilerindendir, Corsair ve XFX gibi markalara bile üretim yapar.
14cm fanlı olması sebebiyle tavsiye ederim gayet sessiz ve serin çalışıyor, iki gün önce ablamın pc için almıştım montajladım gayet kaliteli ve fiyatta uygun aldığım firma;