Şimdi Ara

Güç tuşunun oynaması normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 5S aldım güç tuşunun oynadığını farkettim mesela cihazı sallayınca o tuşdan ses çıkıyor elimle dokununcada hissediliyor ama tuş normal içine göçük falan değil.

Büyük bir problem değil ama yinede sormak istedim başka 5S kullanan arkadaşlardada bu sorun varmı yoksa sadece bendemi var bu durum ve bu ileride sıkıntı yaratırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 24 Ocak 2016; 9:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede aynı şey var bir sorun yaratmadı şuana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Bendede aynı şey var bir sorun yaratmadı şuana kadar

Bazı yerlerde okuduğuma göre başka kişilerdede varmış bu sorun sanırım önemsiz bir durum yorum için teşekkürler

• bendede var 2 tane sifir 3 tane swap cihazda kullandim hepsinde belirgin tus oynamasi mevcuttu

• Dün aldım ben de. Bende de aynı sorun var gerçi kullanıma engel teşkil etmiyor. Kronik bir sorun sanırım. İleride sıkıntı yaratırsa garantiye yollarız düzeltirler
  • O tuşun oynaması arasında boşluk kalmasından dolayı oluyo kullanıma sorun teşkil etmiyor fakat sallayınca şıkır şıkır ses yapıyo işte çok önemli birşey degil

• Yok hocam normal bir şey her cihazda var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tuş yerinden oynamasa nasıl basacaksınız o tuşa? hadi bastınız diyelim o boşluk olmasa tuş eski haline nasıl gelebilir? biraz mantıklı düşünün lütfen. cihaza çok para verdiğinizi ve çok önemsediğinizi anlayabilirim ancak en nihayetinde bi cihaz bu kadar kafanıza takmanıza değmez.
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun değil, daha doğrusu bir sorun değil. Olması gereken normal bir şey. Yerinden oynamasa tuşa basamazsınız eski haline gelemez.
  • Hepsiburada'dan satın aldım. Üst tarafta ekran ile metal çerçeve arasında kasa açıklığı var. Ortadaki fotoğrafı büyütünce çok belli oluyor. Bugün iade ediyorum. Çünkü Teknosa'da incelediğim teşhir ürününde böyle bir sorun görmedim. Bu arada benim tuş da oynuyor.

Rica etsem sende de böyle bir açıklık var mı, kontrol edebilir misin?

Kasa açıklığı ile ilgili açtığım konu:http://forum.donanimhaber.com/m_113870127/f_//tm.htm#113890995
  • O tusun oynamasi normal ben iphone 2gden beri her modeli kullandim hepsindede oynuyordu. sorun değil o normal birsey.
  • Hafif oynuyor ama dokununca oyle sallayinca degil cok problem yaratmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Hepsiburada'dan satın aldım. Üst tarafta ekran ile metal çerçeve arasında kasa açıklığı var. Ortadaki fotoğrafı büyütünce çok belli oluyor. Bugün iade ediyorum. Çünkü Teknosa'da incelediğim teşhir ürününde böyle bir sorun görmedim. Bu arada benim tuş da oynuyor.

Rica etsem sende de böyle bir açıklık var mı, kontrol edebilir misin?

Kasa açıklığı ile ilgili açtığım konu:http://forum.donanimhaber.com/m_113870127/f_//tm.htm#113890995

Evet gördüm hocam hafif bir açıklık var.

İnceledim ama bende böyle bir sorun yok en iyisi aldığınız yerle veya satıcıyla irtibata geçip cihazı ya iade edin yada değiştirin derim.

• her cihazımda yaşadığım bir durum,bazen benimki oynamıyor diyenleri görünce şaşırıyorum hatta,benim sadece ipad de böyle bir durum yok ama onunda kilit duşu başka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane 4S var hepsininkide sallaniyor ancak elinle itersen. Teli sallarsan degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.