Şimdi Ara

Bilgisayarım sadece kapalıyken şarj oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir sorunla karsılastım neden kaynaklanıyor olabilir? kafayı yiyecem :S 5 gün once falan formatladım, 3 gun falan normal bir şekilde kullandım 2 dundur boyle bir sorun var. Güç yönetimi driverıda yuklu. donanımsal mı yazılımsal mı hala aklım aklıyor :S bu arada makina lenovo b560

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rot_Kerim -- 12 Ekim 2012; 14:43:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rot_Kerim

Böyle bir sorunla karsılastım neden kaynaklanıyor olabilir? kafayı yiyecem :S 5 gün once falan formatladım, 3 gun falan normal bir şekilde kullandım 2 dundur boyle bir sorun var. Güç yönetimi driverıda yuklu. donanımsal mı yazılımsal mı hala aklım aklıyor :S bu arada makina lenovo b560

Geçmiş olsun ;

En yakın zamanda servise gönderin bu şekilde kullanmaya devam ederseniz batarya ve donanımlara zarar verebilir. Sorunun ne olduğuna gelirsek Şarj cihazı bozulmuştur.

Servise şarj cihazıyla birlikte götürün.
  • pc açıkken şarj etmek güvenli değil zaten fakat yine de teknik servise götürmen de fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxxx86

pc açıkken şarj etmek güvenli değil zaten fakat yine de teknik servise götürmen de fayda var

Saçmalamayın.

Bilgisayarı açık , kapalı , uykuda , beklemede her şekilde şarj edebilirsiniz. Donanımsal sorun varki açıkken şarj olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: paradoxxx86

pc açıkken şarj etmek güvenli değil zaten fakat yine de teknik servise götürmen de fayda var

Saçmalamayın.

Bilgisayarı açık , kapalı , uykuda , beklemede her şekilde şarj edebilirsiniz. Donanımsal sorun varki açıkken şarj olmuyor..

***Katılıyorum bilgisayarın güç katında donanımsal bir problem var teknik servis müdahale etmeli ama bence kullandığımız cihazların pil performanslarını yüksek tutmak ve ömrünü uzun tutmak adına kapalıyken şarj etme taraftarıyım buna en iyi örneği cep telefonu kullanımı olarak verebilirim***

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.