Şimdi Ara

Güçlü ve Tüplü??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iniyesta

makul tercih civic 1.8 hb veya sedan olur,biraz daha cesur tercih accord 2.4 ama ikiside kumar olmayan tercihler özellikle auris tercih eden biri için.

Güzel öneri, teşekkürler, aklımda bulunsun:))
  • Yukardaki arkadaş doğru söylüyor,motoru eritir.

bizim bir arkadaşta vardı Accord 0 aldı hemen LPG taktırdı.Daha 5000Km'de iken araç birden durmuş,ve hiç marş sesi filan gelmiyormuş.Arkadaşta o kadar anlamaz arabadan.

Çağırdı bizi,gittik kaputu açtık motor yok olmuştu,hep erimişti,sandık motor geldi.

Motoru böyle topladık yerden.

Güçlü ve Tüplü???

Not:LPG sevmiyorum,ama yinede yazdım.

• Benim fransız arabalarına söymem bayağı bir bozmuş sizi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Yukardaki arkadaş doğru söylüyor,motoru eritir.

bizim bir arkadaşta vardı Accord 0 aldı hemen LPG taktırdı.Daha 5000Km'de iken araç birden durmuş,ve hiç marş sesi filan gelmiyormuş.Arkadaşta o kadar anlamaz arabadan.

Çağırdı bizi,gittik kaputu açtık motor yok olmuştu,hep erimişti,sandık motor geldi.

Motoru böyle topladık yerden.

Not:LPG sevmiyorum,ama yinede yazdım.

Kafam dalmış ciddi ciddi okuyordum. Potayı görünce ayıldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

makul tercih civic 1.8 hb veya sedan olur,biraz daha cesur tercih accord 2.4 ama ikiside kumar olmayan tercihler özellikle auris tercih eden biri için.

Güzel öneri, teşekkürler, aklımda bulunsun:))

ilaveten mitsubishi lancer 1.8 düşünülebilir.sürüş dinamikleri sedan civicten iyi olur diye tahmin ediyorum.
  • Volvo S60 T5 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Lpg'yi plazma kaynak yaparken kullanıyorlar. Çeliği eritip buharlaştırıyor. Eğer yüksek beygirli lpg'li araç alırsanız aynı plazma kaynağı gibir eritir arabanızın motorunu. Avrupa da boşuna yasak değil.

tam olarak nerede yasak mesela?
  • Lpg avrupada yok diyen eleman.
    Al sana cngli orjinal passat.

http://www.volkswagen.de/de/models/der_neue_passat/ausstattungsvarianten.s9_trimlevel_detail.suffix.html/der_neue_passat_tsiecofuel~2Fcomfortline.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 31 Ekim 2012; 22:01:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öneriler için sağolun, benim de açıkçası aklıma gelen tek araç Accord oldu ama 2.4 ün vergisi yüksek, bir de yeni kasada 2.4 yok sanırım, 2.0 olan da otomatik, o da performansı törpülüyor, ne bileyim şöle 0-100 8 sn civarı ama tüplü bir araç olsa ülkemizde eminim çok satar. Benzin aşırı pahalı çünkü.

Hem çocuk var diyorsun, hem 0-100 8 sn de bir araba istiyorsun. Pek anlamadım, yarış mı yapacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Öneriler için sağolun, benim de açıkçası aklıma gelen tek araç Accord oldu ama 2.4 ün vergisi yüksek, bir de yeni kasada 2.4 yok sanırım, 2.0 olan da otomatik, o da performansı törpülüyor, ne bileyim şöle 0-100 8 sn civarı ama tüplü bir araç olsa ülkemizde eminim çok satar. Benzin aşırı pahalı çünkü.

Hem çocuk var diyorsun, hem 0-100 8 sn de bir araba istiyorsun. Pek anlamadım, yarış mı yapacaksınız?

Çocuğu her daim yanımda gezdirmiyorum ya, arasıra basmak istiyo insanın canı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Volvo S60 T5 diyorum.

oooo bu hakkaten iyiymiş biraz inceledim de, çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Honda'da 150.000 km'dir lpg takılı. Lpg kaynaklı bir sorun, arıza yaşamadım.

Hey maşşallah.

Ciğerli makineymiş.
  • isteyen taktırsın aracına ama ben bu lpg olayını sevmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.