Şimdi Ara

Guild Wars 2 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Sorum şudur arkadaşlar aşağıdaki Sistemle gw2 yi pve,spvp ve wvw de hangi ayarlarda kaç fps alırım yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada fps olarak net bi değer vermek zorunda değilsiniz akıcılık olarak da analatabilirsiniz.Bu arada acil demenin sebebi ise bi sitede oyun kısa süreliğine indirime girmiş olması bu yüzden acil cevaplarsanız sevinirim

Sistem şöyle,

Hp pavilion Dv6 (Laptop)
    Windows 7 64 bit
    İ5 2.7 ghz
    1 gb atı radeon 6550
    6 gb ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardım edecek kimse ya

• quote:

Orijinalden alıntı: utyber

Yokmu yardım edecek kimse ya

30 dkda konunun mesajla dolup taşacağınımı düşünüyordun acaba ?
    Konuna gelirsek oyunu pve de yada arenalarda son ayarlarda çalıştırabilirsin ama wvw de bu imkansız o yüzden ayarları düşürmek gerekebilir.Zaten wvw de full ayarlarda pcsi kasmadan oynayabilen biriyle karşılaşmadım henüz.Ben uzun süredir oynamıyorum o yüzden daha bilgili birisinin cevap vermesini beklersen senin açından daha iyi olur.
  • alidinc06 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle acelecilğimi maruz görün fakat kısa süreliğine indirimde olması beni fazla teleşlandırdı.Öncelikle ilgin için teşekkür ederim.Bana güncel bir oyuncudan destek gelirse daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü optimizasyondaki değişiklikleri daha iyi bilecektir.

• indirim nerede?
  • Ya forumda anlayan kimse yokmu ya ölmüş forum

• Foruma yazacağına google a "gw2 system requirements" yazsan kendini bu kadar kasmamış olurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 8 Ocak 2014; 22:56:01 >
  • Özel mesajdan sorduğunda cevaplamıştım, wvw'de lowda diğer yerlerde(pve vs.) medium civarında oynarsın.
  • Almayı düşünürseniz satıyorum 35TL.
  • Sağol dostum zaten aldım epeydir oynuyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.