Şimdi Ara

Guild Wars 2 yeni başlıyorum ve birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oncelikle eglenebilcegim arada boş işlerle ugrasbilcegim günde 3-5 saat vaktimi alacak bir oyun arıyorum gw2 nin metini cok duydum hani zindanlara girip partice biraz zorlanıp iyi bir item cıkarabilcegimiz boss falan kesebilcegim böyle birşey istiyorumdum bana oyun hakkında soyle boyle yaparsın zevkl iolur yada su yanları kotu kısaca iyi ve kotu yanlarını duymak istiyroum bilgilendirirseniz

• Kötü yanları sürekli PvE'de farm alışmış yaptığı gear la diğer playerları ezmek isteyen oyuncu grubuna hitap etmiyor.Yeni 80 olmuş biri çok kısa bir sürede full gear olabilir buda başta dediğim gruba hitab etmiyor.Şuan oyunda sadece bir kaç stat farkı veren Ascended ve Legendary item'lar var onlarda herkeste yok aman amanda fark ı yok. Çok vakti olmayan eğlenmek isteyen oyuncu için bence biçilmiş kaftan Tyria dünyasının hemen hemen her yerinde vakit geçirecek birşeyler bulabilirsin.
  • Tek başınada sıkılmadan oynayabilirsin , grup olarakta . Playerlar arası dağlar kadar item bazında fark olmuyor , build yapılandırma seçeneğin çok fazla , level kasmak çok kolay .

1 seferliğine para verdiğin için giremediğinde kendini kötü hissetmezsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.