Şimdi Ara

Guitar Hero Bateri Pedalı (Standalone)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guitar Hero için sadece pedal nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz ?

• Peki Ebay'den hiç Türkiye'ye ürün kargolattınız mı ? Problem çıkıyor mu ?
  • Ben hiç almadım ama sorunsuz alanlar var biliyorum. Ebay güvenilir bir site sonuçta. Bir de bildiğim kadarıyla ürün eline geçmeden para satıcının hesabına yatırılmıyor. Yani bir sorun çıktığında paranızı geri alabilirsiniz.
  • gelir gelir, sıkıntı olduğunu hiç duymadım.
  • ebay'in güvenilir olduğu doğru ama asıl güvenilir olması gereken kişi, ürünü satan kişi. Yorumlarına ve puanına dikkat edin satıcının. Ayrıca ürünü satın almadan önce adamla konuşun, Türkiye'ye posta yollayıp yollayamacağından emin olun.
  • Ben bi Yazıcıoğluna bakayım yine de. Herkese yardımları için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç kuruşa kadar arıyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Kaç kuruşa kadar arıyorsun ki?

Aynen yoksa dar gelirliligin alemi yok git bir band hero set al pedalı al kalanı at :D
  • Dar gelirlikle alakası yok kardeşim. Yazıcıoğlundan 400 liralık seti 200 liraya almıştım. Bu pedal toplam 70 liraya geliyor bana şu an Ebay'den. Bunun 80 lirası gitar, 50 lirası mikrofon olsa bu bateri 70 lira mı ? Bateri 70 liraysa pedal neden 70 lira ? Para konusunda sıkıntı yok. Fakat bu elektronik eşya olaylarında kar etmek için ellerinden geleni yapıyor insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychofreaking

Dar gelirlikle alakası yok kardeşim. Yazıcıoğlundan 400 liralık seti 200 liraya almıştım. Bu pedal toplam 70 liraya geliyor bana şu an Ebay'den. Bunun 80 lirası gitar, 50 lirası mikrofon olsa bu bateri 70 lira mı ? Bateri 70 liraysa pedal neden 70 lira ? Para konusunda sıkıntı yok. Fakat bu elektronik eşya olaylarında kar etmek için ellerinden geleni yapıyor insanlar.

şaka yaptım bro konu dışında kullanılan bir replik bu.

ama 200 tlye pahalıya almışsın ben full seti garantili d&R dan 150 ye aldım 1 alana 1 bedava kampanyasından.

sende oradan al gitarı 50 ye satarsın mikronu 15 e oyunu 20 ye bateriyi 50 ye pedal da sana 15 e gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

quote:

Dar gelirlikle alakası yok kardeşim. Yazıcıoğlundan 400 liralık seti 200 liraya almıştım. Bu pedal toplam 70 liraya geliyor bana şu an Ebay'den. Bunun 80 lirası gitar, 50 lirası mikrofon olsa bu bateri 70 lira mı ? Bateri 70 liraysa pedal neden 70 lira ? Para konusunda sıkıntı yok. Fakat bu elektronik eşya olaylarında kar etmek için ellerinden geleni yapıyor insanlar.

ama 200 tlye pahalıya almışsın ben full seti garantili d&R dan 150 ye aldım 1 alana 1 bedava kampanyasından.

sende oradan al gitarı 50 ye satarsın mikronu 15 e oyunu 20 ye bateriyi 50 ye pedal da sana 15 e gelir

Kim uğraşacak onla kanka ^^ Hem kampanya demişsin ben geç kaldım kampanyalara biraz ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychofreaking -- 15 Kasım 2011; 15:28:01 >

• quote:

quote:

quote:

Kim uğraşacak onla kanka ^^ Hem kampanya demişsin ben geç kaldım kampanyalara biraz ^^

devam ediyor hala

• Geç kaldım derken aldım bir kere yani
  • quote:

quote:

kampanya hakkında bilgi verirmisiniz bende alıcamda hangi set oldugunu ögrenmek istiyom ???

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpanter

kampanya hakkında bilgi verirmisiniz bende alıcamda hangi set oldugunu ögrenmek istiyom ???

Band Hero Super Bundle seti alınıyor bu kampanya ile. Fakat stoklarda kalmamış olabilir çünkü baya oldu bu kampanya çıkalı ve millet de yararlandı.

Bir de söyle bişey var. Tek başınıza 150 lira vererek seti alamazsınız. 300 liraya seti alınca diğeri yanında hediye verilecek. Yani ya 2 kişi gidip alacaksınız yada tek başınıza 2 set birden alacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.