Bildirim
Guitar Hero Bütün Oyunlarını PC'de Oynama(Anlatım İçeride,Kendim Oynuyorum) (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorunun nerede olduğunu buldum sorun PAK klasöründeki dosyalarda orjinal pak dosyalarıyla giriyorum ama yamayı kopyalıyınca giremiyorum, hala bir çözüm bulamadım -
Arkadaşlar yamayı indirip açabilen birileri işletim sistemini ve oyunun orjinal veya korsan olup olmadığını yazabilirse iyi olur şuna bir çözüm bulmam lazım yardım edin
benim işletim sistemi : Windows XP SP3 32 Bit -
İndirmeyi düşünüyorum. Deneyenler söyleyebilir mi gerçekten iyi bir mod mu? Baya araştırdım onlarca, Metallica modu indirdim ama olmadı. Genelde Legend Of Rock için yapılırdı ama World Tour için yapılmış sanırım bu. Gitar alıp artık oynamak istiyorum. Tasco markadan almayı düşünüyorum gitarı da. Tek sorun stabil mi? Problemi var mı? 25GB sonuçta AKK'nın yarısı. -
torrent lınkı çalısmıyor ındıremıyorum yenılermısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: recon206
torrent lınkı çalısmıyor ındıremıyorum yenılermısınız
bende sorun yok -
tamam hallettım dostum ben net cafedeydım ınmıyordu evden denedım sorun yok:) ya ben gecen sene tasco dan gıtar aldım ama ps3 gıtarları gıbı hakım olamıyorm tuslar bıraz sert ve penası bıraz ufak orjınal ps3 gıtarı olurmu pc ye acaba ? -
Güncel torrent linki: http://www.mediafire.com/download/u0r04994p4a8ga7/%5Brutracker.org%5D.t4206513.torrent -
eli öpülesi adamsın valla çok sağol hocam gitarını almıştım ama pc de metallica falan yükleyemediğim için boş duruyodu şimdi coşarım :D
bide bi sorum olcak sen belgelerimdeki aspyrı sil dedin de orda ben tuş ayarlarını değiştirmiştim silince gidermi veya alternatif yol varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fameofame -- 10 Mart 2014; 21:58:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fameofame
eli öpülesi adamsın valla çok sağol hocam gitarını almıştım ama pc de metallica falan yükleyemediğim için boş duruyodu şimdi coşarım :D
bide bi sorum olcak sen belgelerimdeki aspyrı sil dedin de orda ben tuş ayarlarını değiştirmiştim silince gidermi veya alternatif yol varmı
ayarlar gider malesef.. -
emeğine sağlık çok teşekkür ederim bende farklı şarkılar denemek istiyordum çok iyi oldu. -
Ben bu konuyu niye daha once gormedim ya!! -
quote:
Orijinalden alıntı: Lounge Act
quote:
ayarlar gider malesef..
hocam çözümü basit ya sen aspyr ı silince kendisi aspyr dosyası oluşturuyor ve ordan yine aynı şekilde ayarlayabiliyorsun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lounge Act
quote:
ayarlar gider malesef..
hocam çözümü basit ya sen aspyr ı silince kendisi aspyr dosyası oluşturuyor ve ordan yine aynı şekilde ayarlayabiliyorsun
biliyorum tekrar oluşturman lazım o yüzden eskiler gider dedim
-
Arkadaşlar ben guitar hero gitar alıp pc de oynayabilir miyim acaba ? -
Eline sağlık, çok makbule geçti bu. Gönül isterdi orijinal animasyonlarıyla ve karakterleriyle oynamak ama pc'ye gelmeyince ne yaparsın :) Umarım sorunsuzca çalışır. Benim merak ettiğim, yeni gelen şarkıları World Tour'un kendi animasyon ve karakterleriyle oynayabiliyor muyuz yoksa sadece bi' arkaplan mı görünüyor? Diğer oyunların animasyonları vs. buna da aktarılmış mı? Boş boş karaktersiz efektsiz oynamak sıkıcı olabilir de -
4 günde indirdim acamadım yala -
biri yardim edebilir mi login ekrani geliyor dünya dönüyo oyundan atiyor birden -
quote:
Orijinalden alıntı: KharonShiva
Sorunun nerede olduğunu buldum sorun PAK klasöründeki dosyalarda orjinal pak dosyalarıyla giriyorum ama yamayı kopyalıyınca giremiyorum, hala bir çözüm bulamadım
arkadasin dedigi gibi normal oyununu pak klasörü ile oyuna giriyorum ama menüde görememiyorum yamayi yamanin pak dosyasini attiginda oyundan atiyor var mi yardimci olabilcek 1!11? -
quote:
Orijinalden alıntı: :blaCk:
Eline sağlık, çok makbule geçti bu. Gönül isterdi orijinal animasyonlarıyla ve karakterleriyle oynamak ama pc'ye gelmeyince ne yaparsın :) Umarım sorunsuzca çalışır. Benim merak ettiğim, yeni gelen şarkıları World Tour'un kendi animasyon ve karakterleriyle oynayabiliyor muyuz yoksa sadece bi' arkaplan mı görünüyor? Diğer oyunların animasyonları vs. buna da aktarılmış mı? Boş boş karaktersiz efektsiz oynamak sıkıcı olabilir de
boş siyah ekran değil, wt görüntüleriyle oynuyoruz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X