Bildirim
GUITAR HERO KAMPANYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hadi yaw neyse bizim 2 gitarı da alalı çok oldu zaten... Yeni Gh'ciler bu fırsatı kaçırmasın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 18 Eylül 2009; 1:37:57 > -
150 liraya sadece oyun satıp üstüne oyun mu hediye ediyorlar ?
Şuna kısaca 1 oyun alana diğeri zorunlu deselerdi... -
yok dostum tek olarak satılan guitar hero oyununu aldığın zaman sana 1 adet sadece oyunsuz olarak guitar hero legends of rock gitarını veriyorlar. -
Bence serinin en berbat oyunu World Tour'dan başkası değildir...
Allah aşkına o Linkin Park'in Expert'i nasıldi ya öyle. Milletin %100 yapıp egolarını tatmin etmesi için konulmuştu resmen.
World Tour'un 84 parçasıni Gh:Metallica'nın 5 şarkısına değişmem... -
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Bence serinin en berbat oyunu World Tour'dan başkası değildir...
Allah aşkına o Linkin Park'in Expert'i nasıldi ya öyle. Milletin %100 yapıp egolarını tatmin etmesi için konulmuştu resmen.
World Tour'un 84 parçasıni Gh:Metallica'nın 5 şarkısına değişmem...
+999999999
Ve Tokio Hotel. Çok çakma dolu bir oyun. -
Arkadaşlar bu legends of rock'ın gitarı güzel midir tavsiye edermisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
Arkadaşlar bu legends of rock'ın gitarı güzel midir tavsiye edermisiniz ?
Güzeldir güzeldir. World Tour gitarına göre farklılıkları var biraz ama öyle aman aman farklılıklar değil. Örneğin;
-World Tour gitarının whammy kolu ve strum yeri daha uzundur,
-Legends Of Rock (Gibson Les Paul)'a göre daha ağırdır,
-Aşşağıda dokunmatik olan "Slide" tuşları bulunur.
Bunun dışında şekli daha farklıdır ve Ps tuşu vs yeri değişiktir. O dokunmatik yere aldanma eğer expert oyuncusuysan orayı hiç kullan"a"mayacaksın -
Wii için fiyat nedir acaba bilen var mı? sadece gitar istiyorum aslında ama :) -
oyunlarda gitarda var bende, biz alırken kampanya olmaz zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: westblood
oyunlarda gitarda var bende, biz alırken kampanya olmaz zaten
Sorma -
Kampanya halen devam ediyor mu, yakın günlerde gidip gören var mı? -
Arkadaşlar şuan sadece wii için rock band beatles ve guitar hero greatest hit ps3 için rock evolotion ve beatles var.(beylikdüzü mediamarktta) -
Ankara Optimum/Mediamarkt'ten bildiriyorum:
Rock Band Beatles+Gitar=189
GH: Metallica+Gitar=189
GH 5+Gitar=300 lira.
Bende bugün Metallica paketinden aldım...
Bu arada PS3'ten bahsediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 19 Ekim 2009; 20:13:13 > -
altarnetif olsun bende gh:greatest hıts+les paul gıtarı d&r dan 159ytlye aldm cumartesı gunu,kampanyalıydı oyunu alana gıtar bedava seklınde -
Her GuitarHero serisi için farklı bi gitarmı alınıyor yoksa bi gitarla hepsi oynanabiliryormu yardım ederseniz sevinirim ve gerçekte gitar çalan biri bunu alsa saçmamı olur yoksa gayet güzelmi olur bide buna cvp istiyorum arkadaşlar... -
@Ike
bi gitarla hepsi oynanabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: westblood
@Ike
bi gitarla hepsi oynanabiliyor.
Teşekkur ediyorum... -
en kralı gh3. benim gibi bi adama gh yi sevdirdi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X