Şimdi Ara

Guitar hero oynayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyun hiç ilgimi çekmediği için hiç bakmadım bu gün birkaç yerde karşıma çıktı biraz inceledim hoşuma gitti
    ama oyun tam kafamda canlanmadı gitarı almadan oynamak mümkün değilmi? acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsoyunstüdyosu -- 2 Kasım 2007; 12:20:15 >

• Benim bildiğim kadarlıyla gitarsız oynanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarrr -- 2 Kasım 2007; 16:27:19 >
  • Olmamı.

Gitar aldık bu oyun için. Kesinlikle deneyin bağımlı ediyor kendine
  • Normal konsol kolu ile bile gayet keyifli saat ler geçirtiyo. Özellikle metal müziğe ilginiz varsa ve az da olsa müzik kulağınız olduğunu düşünüyosanız, kesinlike göz ardı etmeyin. Hatta şu son dönemde PFR ve Fifa' dan sonra bana en çok keyif veren konsol oyunu diyebilirim.
  • Gitarla oynayıp alışınca inanılmaz "gerçekten siz çalıyormuşsunuz" hissi veriyor. (Gitarı ilk elinize aldığınıza "bumu len bunamı para verdik oynayamıyoz karışık bu" şeklinde söyleneceksiniz ama alışın öff diyorum)

Ben dün ve bugün itibariyle iyice alışmaya başladım, başka oyun açamıyorum Guitar hero sağolsun.

Hele oyunda A.F.I - Mıss Murder adlı parçayı çalmak acaip gaz olmuş arka arkaya çalıyorum hoplaya zıplaya İlk defa gitar ile sıfır nota hatası yaptım %100 çaldım bu parçada (Mediumda) gerçekten inanılmaz zevkli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Gitarla oynayıp alışınca inanılmaz "gerçekten siz çalıyormuşsunuz" hissi veriyor. (Gitarı ilk elinize aldığınıza "bumu len bunamı para verdik oynayamıyoz karışık bu" şeklinde söyleneceksiniz ama alışın öff diyorum)

Ben dün ve bugün itibariyle iyice alışmaya başladım, başka oyun açamıyorum Guitar hero sağolsun.

Hele oyunda A.F.I - Mıss Murder adlı parçayı çalmak acaip gaz olmuş arka arkaya çalıyorum hoplaya zıplaya İlk defa gitar ile sıfır nota hatası yaptım %100 çaldım bu parçada (Mediumda) gerçekten inanılmaz zevkli.

Hocam alsammı acaba diyordum gaza getirdin beni.Birde hangi siteden ve kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Gitarla oynayıp alışınca inanılmaz "gerçekten siz çalıyormuşsunuz" hissi veriyor. (Gitarı ilk elinize aldığınıza "bumu len bunamı para verdik oynayamıyoz karışık bu" şeklinde söyleneceksiniz ama alışın öff diyorum)

Hocam alsammı acaba diyordum gaza getirdin beni.Birde hangi siteden ve kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim.

Gittigidiyordan 95 ytl ye aldım kargodur cart curt 105 ytl etti işte kafadan 110.

Bu da şekli şemali:

• Medium' da çoğu şarkıda 5 yıldız alarak bitirdim fakat hard' a geçince artık gamepad' le imkansız hale geliyo.
    Oyunu hard' da oynamak isteyenler bu gitardan bi tane mutlaka edinmeli. yoksa devreye giren 5. turuncu tuş cidden karıştırıyo ortalığı :)
  • Orjinalden alıntı: Ráistlin

Gittigidiyordan 95 ytl ye aldım kargodur cart curt 105 ytl etti işte kafadan 110.

Teşekkür ederim hocam, bir bakalım ps3 versiyonu varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 3 Kasım 2007; 0:18:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.