![]() Güldür Güldür Nurettin Nebati Skeci Hazine Maliye Bakanı Cumartesi Günü 305. Bölüm Fragmanı 7.5.2022 https://www.youtube.com/watch?v=HmdxCrL7ZfEGüldür Güldür Show’un bu akşam yayınlanacağı duyurulan yeni bölümünün tanıtımında yer alan Nureddin Nebati skeci yayınlanmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 8 Mayıs 2022; 1:45:57 > |
Güldür Güldür’de duyurulan Nebati skeci yayınlanmadı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güldür Güldür şuanda Türkiye mutlu olduğumuz tek şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıdan birilerinin baskısıyla sansür yemiştir.
Bakalım açıklama gelecek mi ya da youtube üzerinden yayınlayacaklar mı?
-
bu ülkede yıllarca "olacak o kadar" skeçleri yayınlandı. yayınlandığı her dönemi eleştirdi, hicvetti. hiçbir skecinin sansürlendiğini bilmem.
kaç gündür bu skeci bekliyordum. fikri karakteri cuk oturmuştu role ahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 8 Mayıs 2022; 2:56:21 > -
Kuzey Kore'de bir gün...İstedikleri kadar yayınlamasınlar halk olarak ekonomik sorunları derinden hissetmeye devam ediyoruz.Bu skeci yayınlamayarak kira artışlarını,aidat artışlarını,pazar ve market fiyatlarını düşürdüklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
-
Kanser hastalarına ameliyat desteği yok, öğrencilere yurt sağlama yok, yerli üreticiye yardım yok, ama gereksiz işlerle uğraşmaca var. Bari komediye dokunmasalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeye rağmen şu an seçim olsa %30 garanti oyu var.
Siyaset başarısıdır...
-
yogh be gezgin, inan bana bildiiin gibi deel.. anketlerin çoğu telefonlardan yapılıyo ve korkak, ürkek ve paranoyak hale gelmiş insanlar " amanın benim de telefonum dinleniyor olabilir, neme lazım silivri soguktur " deyip akp den nefret etse bile " oyum akp ye " deyip bu şekilde akp nin oylarının %30 civarında görünmesine neden olyo
asıl sürpriz sandıklardan çıkcak
-
Bize gerçeğini yaşatıyorlar ama kendilerinin skece tahammülü yok.Gerçeğini de yasaklasınlar o zaman!
-
haberlerinde görünmeyen şeyin skeçde görünmesi izleyenlerine şok geçirtir diye düşünmüşler
ülke baya özgür kanalın yayınlayacağı şey bile akpnin süzgecinden geçiyor
-
Ulaaa skeçe ne gerek var alası ortada duruyor, açın youtube u izleyin, görün gözlerdeki ışıltıyı
Yalnız böyle bir fragmanın yayınlanması bile mucize, hatta oynayanların göz altına alınmaması ise çok tuaf sanırım soylu, özdağ'ın meydan okumasından sonra hayata küstü, ilgilenmiyor böyle şeylerle
-
Yalnız fragmandan gördüğüm kadarıyla çok iyi duruyordu be. AKP sansürüne uğramış olması çok kötü oldu. Kaçak göçek sızdırsalar bari izleyelim.
-
3.sınıf sözde komedi programı.
Bırakın sabah akşam siyaset yapsınlar, nefret üretsinler. Ak parti lehine olacaktır emin olun.
-
show tv yi kanal listesinden silip çıkararak ilk adımı atmış olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Mayıs 2022; 12:55:38 > -
20 Yılda gelinen nokta işte tam Budur..
AKP ZİHNİYETİ GİTMEDEN BU ÜLKE DÜZELMEZ..
Ne diyoruz Haykırarak..
2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skeci yayınlatırlarsa rekabet ortamı oluşur diye tırsmış olabilir Sayın Bakan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani fragmani bile yeterli olan skeci yayinlamamislar, yayinlatmamislar. Yazik, cok yazik.
-
ben bunu Nebati' nin normal röportajı sanmıştım
bu ülkede yıllarca "olacak o kadar" skeçleri yayınlandı. yayınlandığı her dönemi eleştirdi, hicvetti. hiçbir skecinin sansürlendiğini bilmem. kaç gündür bu skeci bekliyordum. fikri karakteri cuk oturmuştu role ahahaha |
20 Yılda gelinen nokta işte tam Budur..
AKP ZİHNİYETİ GİTMEDEN BU ÜLKE DÜZELMEZ.. Ne diyoruz Haykırarak.. 2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR.. |
ben bunu Nebati' nin normal röportajı sanmıştım |
Kuzey Kore'de bir gün...İstedikleri kadar yayınlamasınlar halk olarak ekonomik sorunları derinden hissetmeye devam ediyoruz.Bu skeci yayınlamayarak kira artışlarını,aidat artışlarını,pazar ve market fiyatlarını düşürdüklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. |
Güldür Güldür şuanda Türkiye mutlu olduğumuz tek şey.
|
Yukarıdan birilerinin baskısıyla sansür yemiştir. Bakalım açıklama gelecek mi ya da youtube üzerinden yayınlayacaklar mı? |
Kanser hastalarına ameliyat desteği yok, öğrencilere yurt sağlama yok, yerli üreticiye yardım yok, ama gereksiz işlerle uğraşmaca var. Bari komediye dokunmasalar.
|
Olacak o kadar'ın sonlanması da sansürden dolayı gerçekleşti. Şahsım'ın hoşuna gitmediği için yani. |
Görüldüğü kadarıyla skeçte uydurma bir şey yok. Bakanın bizzat söylediği şeyleri toplamışlar. Bundan rahatsız oluyorlarsa gerçeğini niye bize zorluyorlar? |
Benzer içerikler
- columbia hangi ülkede ucuz
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- atık su bedeli nedir
- 14 temmuz filmi yasak mi
- pasaport yenileme ücreti 2025
- tf 2000
- byd fiyat listesi
- youtube premium fiyat
- reeder nerede üretiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X