Arkadaşlar 2+1 ses sistemi alacağım. (5+1 de olur fakat bu fiyata 5+1 kaliteli bulamayız) Hiçbir şekilde komşu felan yok adalar da sakin bir yere kuracağım bunu. (eve) Önerebileceğiniz gerçekten yüksek ve temiz ses alabileceğim bir ses sistemi var mı? Bütçem 200 TL'ye kadardır.
Not : Kurulacak oda ebatı : Tavan 3 metre , enlem ortalama 1.5-2 metre , uzunluk 3-3.5 metre
Up yok mu öneri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam selamlar. Amaç ne olacak bu sistem ile film mi müzik mi çok çözemedim. Bangır bangır bir sistem istemişsiniz. Açıkçası o fiyatlara pek bir alternatif yok. Ama hem film hem müzik hem yüksek ses ve bunların yanında kaliteden nispeten ödün vermeyecek şekilde ikinci el kısmında Edifier DA5000pro bulabilirsin gibi geliyor. 250 TL civarında vardı. Kullandım gerçekten çok güzel cihazdır parasına göre. Bir de aklıma Logitech x540 geliyor. Parasının hakkını veren bir sistemdi. Bu sistemin x230 diye küçük bir kardeşi vardı. 2.1 bass konusunda bana x540 tan daha iyi gelmişti. Deneme şansın varsa o fiyatlar için seni tatmin edecek sistemler bunlar gibi geliyor bana.
Şu ürünü kullandım ben. Bütçene uygun diye bi bak istersen. Bluetooth'u çok işime yaradı. Ses üst uç olmasa da tatmin edici.