Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç olmazsa 50€ olsaydı. Azerbeycan da bile insanlar istediği cep telefonunu getirtiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni çılgın seni çılgın hadi oradannnnnn sana 150 ye izin vereceğimide nerden çıkardın nerden çıkardın!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Abi zengine destek fakiri halkı yolmaya devam.
    Zaten $ aldı gidiyor. Millet 2016 model alacağına 2015 model mal alıyor.

Zengine kıyak mı yapcan Halkı da gör vergiyi %10 a düşür
    Bak o zaman millet yurtçinden almaya yüzü tutar. Rekabet ortamı olur. Üretene destek olursun.
  • Rekabeti artırmak istiyorlarsa yurt dışından ürün alımını kısıtlamak yerine ürünlerden alınan vergileri azaltıp firmaların kar oranlarını düşürmelerini sağlayabilirler. Rekabet neden sadece Türkiye'yi kapsıyor?
  • frux kullanıcısına yanıt
    Azerbeycanda kiralar nasıl ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxemilian

Azerbeycanda kiralar nasıl ??

Azerbeycan'da çoğu vatandaş evsahibi. Yabancılara aylık ev kirası 200-300 dolar civarı.
    Hele Gürcistan'a gidesen, ev kiraları 150 dolar civarı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gerçekten dramdır haksızlıktır soygunculuktur. Bu adamlar ne yasa yaptıysa ne konuda harekete gectiyse halkın zararina kendilerinin ve yandaşlarının yararına oluyor amaç sadece kendilerinin ve kendi yandaşlarının kazanmaları bu adamlar güya müslüman politikası yapan ama dünya malına en çok değer veren bunun için halkı soyan insanlar

Adamlar sürekli bir vergi bir kısıtlama bir zam uyguluyor sürekli ve üzerine üzerine ekliyorlar kendileri mercedes maybach a binip altın klozetlerde sıçmak için

Buna bir dur deyin ve bu ulkede uretilmeyen hiç bir şeyi gerçekten çok ihtiyacınız yoksa bu ulkeden almayin biraz dişinizi sıkın

Türkiye'de uretilmeyen hiç bir ürünü ülkemizden almayalım

-Gerçekten gerekmedikçe almayın

-Gerekiyorsa da türkiye'den özellikle de yandaş firmalaradan almayın

-ihtiyaçlarınızı ozellikle dışarıdan almaya çalışın

Bizler bu şekilde protesto ve boykot etmeliyiz biraz dişimizi sıkmalıyız

Normalde devlet halkın refah ve mutluluğu için çalışırken bizim ülkemizde halk devletin refah ve mutluluğu için çalışıyor

Tamam yollar köprüler (Bunun dışında hiç bir faaliyet yok) yapılıyor ama en ucuz arabada %100 vergi en pahalı arabada %280 vergi uygulanıyor

Teknoloji çağında yaşıyoruz ama teknoloji Türkiye'de ulaşılması zor bir lüks olmuş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 23 Aralık 2016; 21:04:14 >

• İşin kötüsü 30 euro yu geçenlerde düşükte göstersek vergi çıkarırlarsa ve ödersek sonra alınan cihaz arızalı çıkarsa geri göndersen ödediğin vergi haybeye yanacak bunların yaptığı distribütörlere peşkeş anasını satiim
  • Ülkem fikir bile üretemez hale gelmiş haksız rekabet diyor .
    - Vay köylüm gelmiş hoş gelmiş , gel otur bir çay içelim hele hele ...

• Ah ahhhh
    Bizim yurtdışı ürünümüz 1 hafta havalimanında bekliyor hiç bakan bey hizmet veremiyoruz deyip nasiplenmiyor.
    Konu zeginlere gelince efendim ülkenin refahı, efeeeem biliyorsunuz ülkeniin halkı kazanamıyor...
    esnaf kan ağlıyor ... efeeeem .....

Ooooooo kadar yolduklarına saysınlar sayıın gümrük bakanım yıllardır yoluna yoluna bi hal oldu millet !!!

yani şimdi oldu mu bu biz de akp ye oy veriyoz diye yapılıır mı bu ?
    sanki ram üretiyoruz da biz almıyoruz gülünç şeyler

ahada yazıyorum Bu iş kampanya falanla düzelmez anca milletvekili lazım (kampanyayı da imzaladım. elimden geleni ardıma koymam )
  • Amazon dan sık alışveriş yapan birisi olarak üzüldüm. Şu an için bekleyen 3 siparişim var amazon de üzerinden, iyiki onları satın almışım.

Şimdi gelelim hepsiburada başta olmak üzere diğer alışveriş sitelerine. Bindirilen vergi ile birlikte amazon ile sizin fiyatlarınız, diyelimki aynı olsun. Buradaki tüm arkadaşlar için konuşmuş olmayayım, fakat ben yine amazon' u tercih ederim.

Evet tüm samimiyetimle söylüyorum amazon u tercih ederim. Hele hele amazon de , 45 euro üstü kargo bedava yaptı ki ohhh misss. Elektrik süpürgesi bile gönderiyorlar. Siz yerine göre bir ürünü iki haftada gönderiyorsunuz, amazondan geçen hafta diş fırçası sipariş ettim 6 günde geldi.

Adamlara bir sorunumuzu söylüyoruz sorgulamadan doğrudan tamam haklısınız diyorlar. Yerine göre 10 dolar hesaba tanimliyorlar. Öte yandan insanlar buraya tr alışveriş siteleriyle yaşadıkları kötü anıları yazsalar , min 5000 sayfa devam eder.

Velhasıl, maymun gözünü açtı, vergi sınırının düşmesi, bizim için çok şey değiştirmeyecektir.

Saygılar

• Arkadaslar bir siparisim var 37 dolar siparisi veereli 1.5 hafta oldu fakat daha gumruge gelmedi. Ne olucak simdi vergi odeyecekmiyim? Birde bu vergi durumlarini hic gbilmiyorum nasil odeyecegim
  • Verin oyları verin. Bu daha buzdağının gözüken kısmı...

• Neymiş, avrupada 22,5 euroymuş. E biz yurtdışı alışverişini nereden yapıyoruz? Avrupadan. E o zaman avrupadaki insan 22,5 eurodan etkilenecekmi? Çoğunlukla hayır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • köprünün ortasındaki personel sayısı artırılırsa iyi olur, bu şekilde vatandaş mağdur oluyor
  • Bu şekilde gümrükte mal dağları oluşur memurlar hangi birine vergi kesicek ,fiilen bence uygulanması mümkün değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Ayda yılda amazon.de'den 50 euroya kitap alacaktım. Türkiyede satılmayan kitaplar. Hevesim kursağımda kaldı. Ulan bi kere de şirketlerin değil halkın yararına olan bi iş yapın yazıklar olsun!!! Düzenleme yapıyorsunuz bari belli mallar için yapın. Küfür ve beddua etmek istiyorum ama banlarlar şimdi..

Hocam kitaplar vergi disi galiba.

Bi bilgi bulamadım baktım da. Emin misin? Şimdi sipariş veririm bi de gümrüğe takılır uğraş dur ondan sonra

Genelde geciyor ama bazen de vergi alabiliyorlar. Aldiginiz kitabi egitim materyali sayip saymamalarina bagli sanirim. Egitim materyalleri fiyatindan bagimsiz vergiden muaf diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

Bakanların,milletvekillerin vs'in Bmw,Mercedes,Volkswagen markalı araçların parası nereye gidiyor acaba ?
    Veya kullandığın Nivea,Knorr,Dr. Oetker ?
    Veya kullandığın kalemin Faber-Castell ?
    Veya yediğin yumuşak şekerlerin Haribo ?
    Dahada çok var.
    O yüzden masalları geçiniz.

bu nasıl mantık şaştım kaldım başkasının yanlış bir şey yapması bunu doğru kılmaz isterse 80 milyon yapsın benim için bir önemi yok vicdanım rahat olur hem dediğin markaların hiç birini kullanmıyorum
  • Aslında tartışmak yerine forumdaki AKK kampanyası gibi ses getirmeye çalışsak birşeyler elde edebiliriz belki,
    en azından denemiş oluruz. Burada kendi aramızda sitem etmek birşeyi değiştirmez. Alışveriş olayı hemen herkesi
    etkiliyor buradaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 23 Aralık 2016; 22:24:31 >
  • diyecek yazacak bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.