Bildirim
Gümrük işleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayın 21'inden itibaren geçerli bu kanun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen hizina bagli son 5 gunde gelirse yetismeme ihtimali yuksek
Gumruk ne kadar yogun allahbilir
Dhlde bile 2-4 gun suruyor yanitlamalari.
2022 veya 2021 yazinda basima geldi baya uzun surdu niye cevaplamiyorlar dedim yogunluk varmis 8 gun olmustu
Yani son dakikaya kalir gumrukten gecmez ise yeni kanuna gore islem yapabilirler
bakalim benimkilerde yetismicek gibi abdden aldigim icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Ağustos 2024; 4:38:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargonun giriş tarihi önemli yani dimi ? Sipariş tarihi değil
Kargo girişmi yoksa sipariş tarihimi önemli ?
Giris tarihi degil islemlerin bitmesi gerekiyor 21 inden önce evraklar tamamlanip ayrilmasi gerekiyor gumrulten ben boyle biliyorum
benimki kalcak zaten geri yollicam hepsini
Kisacasi 21 inden önce gumrukten cikmasi gerekiyor cikmayan yeni kanunlara gore degerlendirilicek
22 sine sarakarsa gecmis olsun
Bilmis gibi konustum sende kendi arastirmani yapabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Ağustos 2024; 15:18:9 >
Mesut çelikten öyle yazmış 21 inden önce gelmesi lazımmış. Saat alacaktım bende kaldı yapacak bişi yok artık
Tam 21 inde teslimat olan varda riske etmeyeyim ben
Klasik arabası olanlar yandı. ARtık parça da getiremezler ve ekmek parasına satılır.
-
Bende onu izledim abd sitesi kullaniyorum uyardilar 13 ne kadar odemeleri yapin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Ağustos 2024; 14:21:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X