Arkadaşlar yarın E46 330 ci aracıma kavuşmak üzereyim. Alacağım araç 2004'e kadar var sonra yeni kasası çıktı. Almak istediğim araç ise 2005 model böyle birşey söz konusu olabilirmi ? Normalde modeli örn: 2002'dir trafiğe çıkış tarihi 2005 olabilir diye biliyorum yanlışım varmı?
Gümrükten ihale usülü alınmış araç komple boyalı sadece.
uzun süre durmaktan boyasına zarar gelmez ben durmayan kullanılan arabanın boyas 32 yıldır kullanıldığına şahidim detaycı lmanızı tavsiye ederim kayserili ise yarısını teklif edin
101 nokta ekspertizini yaptıracağım Kayseri'de yetkili BMW servisine. Sadece dolandırılmaktan korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: z.C..
Almayı düşündüğünüz araç bu araç olabilir.Biraz daha araştırın derim.
dh araştırma ekibi helal olsun dostum bencede bu olabilir ben olsam uzak dururdum
quote:
Orijinalden alıntı: command_4
temiz konuşman lazım bak bir konuda haksız çıkmak dünyanın sonu değil kendi kendini rezil ediyorsun yoksa benim profilimde çok konu ve yapılmış yorum var buyur hempsine yaz bana dokunmaz ha derdin büyük ise özelden yaz özür dilemen daha rahat olur senin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme