Şimdi Ara

GUMRUKTEN COK UCUZ MOTORSİKLET SATISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .23.02.2007 DE ISTANBULDA MOTORSIKLET SATIS IHALESI VAR.ILGILENEN ARKADASLARA DUYURULUR.http://www.maliye.gov.tr/tasis/yeni/neotas/aracs.asp SUKRU GUCLU KKTC

• teşşekürler paylaşım için
  • abicim iyi güzelde oraları parselleyen polat alemdar kılıklı adamlar bizi topuklarımızdan furur valla.
  • YOK BE USTADIM POLAT ALEMDAR KIM....ON YARGILI DUSUNME....GIT GUMRUGE IHALEDEN 1 HAFTA ONCE 100 DE 10 TEMINAT YATIR YERINDE ARACI GOR.IHALE GUNU KIMSE CIKMASSA O FIYATA ALIRSIN...O HAFTA ALMADIN BIR HAFTA SONRA 100 DE 25 UCUZ IHALEYE CIKAR...O HAFTADA SATILMASSA 100 DE 50 FIYAT INIYOR.....O HAFTADA SATILMASSA 100 DE 50 UZERINDEN TEKLIF VERIYOSUN EGER KISMETINDE VARSA ALIYOSUN BEN TURKIYEDEYKEN COK EKMEK YEDIM GUMRUKTEM.UNUTMA GENELDE HER KEZ SENIN GIBI DUSUNDUGU ICIN BAZI ARABALAR KIMSE IHALEYE GIRMEDIGI ICIN COK UCUZA GIDIYO....ISTERSEN GECMIS IHALELERE GOZ AT......SUKRU GUCLU KIBRIS
  • gumrukler zaten motor çöplüne dönmüş hiç işim olmaz oralarda vergisiydi cartıydı curtuydu zaten motorla işim olmaz Tr'ye göre deil köy kasabada oturuyosan o ayrı.
    Yinede paylaşım için teşekkürler.
  • o arabaları bize bırakmazlar ki. galericilerin adamları vardır içerde.
  • hocam şimdi istersen araba alırsın tamam kabul. hurda araba almak istersen istediğini alıyorsun. mesela ankarada hasarsız arabaların yanına güvenlik nedeniyle yaklaşamıyorsun. sadece tel örgülerin arkasından ve dosyasından inceleyebiliyorsun. ama hasarsız görünen arabanın elektronik arızası çıkabiliyor, motor problemi çıkabiliyor. hasarsız diyorlar ama illaki birşey çıkıyor. tabi polat alemdar ve adamları nasıl yapıp edip bu arabaların herşeyini biliyor ve ona göre alıyor. ama 86-87 mercedes, bmw, opel istiyorsan alınıyor. doğru. ama benim arkadaşım 96 m5 için çok uğraştı. arabanın çalışıp çalışmadığına bile baktırmadılar. o da vazgeçti. haa tabi bakmadan alırım şans diyorsan ona da diyecek birşey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: GUCLUGSM

YOK BE USTADIM POLAT ALEMDAR KIM....ON YARGILI DUSUNME....GIT GUMRUGE IHALEDEN 1 HAFTA ONCE 100 DE 10 TEMINAT YATIR YERINDE ARACI GOR.IHALE GUNU KIMSE CIKMASSA O FIYATA ALIRSIN...O HAFTA ALMADIN BIR HAFTA SONRA 100 DE 25 UCUZ IHALEYE CIKAR...O HAFTADA SATILMASSA 100 DE 50 FIYAT INIYOR.....O HAFTADA SATILMASSA 100 DE 50 UZERINDEN TEKLIF VERIYOSUN EGER KISMETINDE VARSA ALIYOSUN BEN TURKIYEDEYKEN COK EKMEK YEDIM GUMRUKTEM.UNUTMA GENELDE HER KEZ SENIN GIBI DUSUNDUGU ICIN BAZI ARABALAR KIMSE IHALEYE GIRMEDIGI ICIN COK UCUZA GIDIYO....ISTERSEN GECMIS IHALELERE GOZ AT......SUKRU GUCLU KIBRIS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arac yatirmak ve aku bitmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.