< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 27 Aralık 2022; 17:16:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel olarak D segment favoriniz kim ? (7. sayfa)
-
-
Hocam benim ilanda 1.5t 165 bg insignia aracım var düşünürseniz konuşalım
-
a4 aldım memnunum
-
Hayırlı olsun… hangi motor ve kaça aldınız eğer mahsuru yoksa?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler 2.0dizel quattro sline 1.970
-
werneke arkadaşım cevaplamış led matrix güzel özellik. olabildiğince dolu olması güzel olur tabi.
a3 leon falan demişsiniz de insignia bozuk para gibi harcar o arabaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim sanırım güzel koltuklu bir excellence bulmak gerekli hangi motor seçenekleri güzel 1.6 cdti güzel diye biliyorum 1.5t veya 1.5d si nasıl
-
çok isterim fakat tahminime yaz başında elime para geçicek mevcut aracımıda o zamana yakın satarım, belki fikriniz değişirde satmazsanız belki o zaman
-
evet katılıyorum uzun yoldada çok rahatlık sağlar bana, a3 veya insignia hangisi uygun düşerse veya test edip karar verirsem ona yönelicem zaten bir aksilik çıkarsada 1.4tb 170 giuletta makjalı geçerim sanırım
-
1.6 cdti 136 beygir 320nm tork sorunsuz motor. Kronik turbo borusu arızası vardı düzeltildi mi bilmiyorum ama baya basit bir şey kelepçe ile hallediliyor.
1.5t hakkında bilgim yok çok da satmadı zaten. Satarken sıkıntı yaşanabilir. 1.5d 122 beygir ve sanırım motor 3 silindirli. Onu ben olsam almazdım.
performans olarak çok kötü diyorlar zaten o yüzden 1.6 cdti en mantıklısı
-
Aynen. Bu arada insignia uzun yolda a3 ile kıyas edilecek bir araç değil bence.
Yaklaşık 7 aydır eski kasa 1.6 turbo benzin 180lik insignia kullanıyorum. Uzun yolda çoğu premiumu üzer.
O motorun en buyuk handikapi triger zinciri degisirken motorun komple asagi inmesi gerekiyor diye biliyorum.
Buyuk handikap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 27 Aralık 2022; 22:29:16 >
-
Bunu boyle tasaayan muhendislerin amacı neydi çok merak ediyorum dogrusu :)
bu sıkıntıymış ücreti baya kaç binde değişiyo genel bakım gibi bir şeymi 150bin felansa 50 60 binde alınıp 120 de felan satılabilinir.
-
B9 TDI Quattro
-
Hocam zaten dün ilanı satıştan çektim. Fiyatlar fena bir şekilde fırlamaya başladı benim de zam yapmam gerekti yapmadım kaldırdım tahmini yaza doğru bir daha ilana koyarım :)
-
ikimiz içinde hayırlısı olsun o zaman :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X