< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel olarak D segment favoriniz kim ? (6. sayfa)
-
-
Passat mı 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçi egea mı?
Bence ic mekan kalitesi olarak Egea dan ziyade Maserati ve Ferrari ye daha yakın.
Siz giulia diye yanlis araca binmişsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Quatrro, 265 beygir, 2 litre audi varken diğerlerinin yüzüne bakmazdım şahsen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mahmut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
S90'ı yurtdışında şirket aracı olarak kullandım,
Avrupa'nın hatasız yolları için bile sert ve yalıtımı zayıftı,
benim gibi konfor odaklı bir kullanıcı için E ve 5 serisi ile kıyaslanmaz,
Volvo'nun hayranları var ama test sürüşü yapmadan kimse önermemeli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 26 Aralık 2022; 11:26:20 > -
Merhaba bende d segmenti premium hariç araç düşünüyorum yazın için. mevcut aracım 1.2 tce 130 megane 4 hb icon . yıllık 35bin km yapıyorum 15i uzun yol. izmirinde malum yolları bozuk. aklımda insignia gs 1.6 cdti exelence var önerir misiniz veya alternatif c segmentte olabilir mesela a3 sedan vs sportback 2016 üstü veya düşük km golf comfortline cam tavan 7.5 olabilir ? araba sever ve bakan biriyim, keyifçiyim arada viraj ve gazlama severim. araç beni uzun yolda yormasın, ufak tefek detaylarızla canımı sıkmasın iyi bakmama rağmen baktığım yerden sorun çıkarmasın yeterli onun harici görünüş olarak beğendiğim araçlar bütçem 700 800 bin tl civarı olucak
-
Kötü bi 1.6 dizel passat alıp kendinizi yolların fatihi zannediyorsunuz :) Umarım bir gün özellikle 2.0 dizel Selective paket bir mondeo test etme şansın olur. Şans diyorum bak çünkü çoğu özelliği Passatçılar için büyük lütuf hahahahah
-
Arkadaşında hangi passat var bilmiyorum ama 2.0 240hp 4motion passat kullanmıştım trafikte denk gelebileceğin çoğu arabayla dalga geçiyorsun.
Mondeo kullanmadım ama neticede 2.0 güçlü motor olduktan sonra her araba tatmin eder.
B7 2.0 170 highline kullanıcısı. Benim aracım da 163lük. Olay performans değil zaten sadece, bu segmentte tüm 2.0 araçlar yeterince güçlü. Olay konfor ve aracın sana sundukları, güvenilir olması.
-
vw grubunda alacağım en son motor seçeneği dizel olurdu.. 1-2 milyona araba alıp bir litre az yakacağım diye yollarda kamyon gürültüsü gibi motor sesi çekemem, o zengin görünümlü fakirlerin işi. Gittim 1.5 tsi 150bg aldım asfalt kazıyorum yolda giderken..
1 - Peugeot 508 1.6 180hp prime,
2 - Renault talisman 1.33 edc icon,
3 - Sıfır makyajlı corolla hibrit. Süspansiyon konforu güzel, yeni nesil hibrit 35bin km için yakıt avantajı sunar. 0-100 9.2sn özellikle şehir içi keyif verir.
4 - Yeni kasa honda civic 1.5 executive plus. 800binlere zor gibi ama motoru şanzımanı sürüşü donanımı başarılı.
Comfortline golflerde hız sabitleme bile yok diye biliyorum.
-
508 inceledim fakat sürmedim ama iç oturması bana çok dar geldi ve konsol yüksek ilk acım yüksek olunca görüş açısı rahat olsun istiyorum mevcut aracım megane da sağ direkte baya dolgun bir kör nokta var, o yüzden çok sıcak bakamadım.
talismana daha önce binmedim fakat sevdiğim araç uygun fiyata 1.33 bulunursa gerçekten güzel olur, 1.6 dci 160 icon önerir misiniz ?
corolla hibrit güzel seçenek fakat ben aracı uzun yol hariç çoğunlukla izmir çevre yolunda kullanıyorum bana ne kadar faydası olur bilemedim.
yeni kasa civicleri bende beğeniyorum fakat uyguna bulunur mu bilemedim.
golflerde highline bakmak lazım o zaman veya 1.0 etsi golf yada leon nasıl olur ?
-
Leon daha güzel duruyor golften. İçi falan da daha geniş.
insigniadan daha iyi seçenek yok o bütçeye
1.6 cdti excelence paketi 3 sene kullandım
Led matrix farkıdır ve çok önemli bir özellik şahsen benim için
Konu viraj ve uzun yol ise saydığınız araçlar ile kıyaslanmaz
Bazı kronik problemleri vardır , turbo hortumu ve gaz pedalı gibi , ama çözülmeyecek sorunlar değil
Temizini bulursanız güzel tercih olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek çekingem motor olarak tatmin edermi çünkü uzun yol ve çevre yolunda kullandığım için 110 150 arası atik olmalı zaten 150 yi geçmiyorum genelde sınırlara göre giderim
1.6cdti gs mantıklı diyorsunuz hangi paketi önerirsiniz
İnceleme imkanı bulduğumda inceleyeceğim insignia ve yeni leonu, normalde audiye sempati duyan biriyim a3 ilgimi çeken bir araç bunun hakkında bir yorumunuz var mı tecrübe vs ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X