Arkadaşlare size zahmet TT'nin güncel dns adreslerini yazıverin. 4440375i aradım, artık dns nolarını veremiyolarmış, dns serverlarında yığılma oluyomuş verirlerse....
ne uğraşacan onnarnan TRKY-DnsAyar bu programı indir en hızlı dns yi otomatik bulup ayarlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: musandia
ne uğraşacan onnarnan TRKY-DnsAyar bu programı indir en hızlı dns yi otomatik bulup ayarlıyor
Bu program herhangi bir güvenlik sorunu oluşturur mu ? Yani daha doğrusu şöyle sorayım: Belirleyeceğimiz dns adresi (Bu program tt dışındakileri de alıyor ya ) herhangi bir şekilde bizim güvenliğimizi etkiler mi ?
valla onu bilmem ama bu programı kullandıktan sonra giremediğim tüm web adreslerine girdiğimi ve webin dahada hızlandığını bilirim
4440375 artık dns ayarlarını artık otomatiğe bağlayın diyor. Auto dns almak ile manuel arasında fark var mı?
Bu ManueL Le Verecegin Dns ye BagLi Eger Verdigin Dns Cok Yaygin DegiLse Daha HizLi Olur Oto Dns de NormaL AyarLaridir Yani Ne HizLi Ne de Yavas En Uygunu Bu Sanirim
TRKY-DnsAyar programını bende kurdum ancak çalışırken sürekli görünecekmi görev çubuğunda?
ister kapatırsın ister açık kalır programdan zaman ayarlarsan kendisi otomatik mesela 60 dk. bir dns ayarı yapar
quote:
Orjinalden alıntı: keops
TRKY-DnsAyar programını bende kurdum ancak çalışırken sürekli görünecekmi görev çubuğunda?
arkadaşlar bende trky yi kullanıyorum ama dns numaraları modemin ayarlarındaki sayfaya baktığımda değişmiyor sizde nasıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme