Şimdi Ara

-GÜNCEL- (VW Scirocco) Bir Detay Manyağının Otomobil Günlüğü (Resimli Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
8
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir konu olmuş hiç bir zaman almayacağım ( bana uymuyor ) ama merak ettiğim aracı öğrenmiş olduk.
    Allah kaza bela vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Nisan 2017; 1:45:57 >
  • Konu güzel aracınızı iyi günlerde kullanın.

Aklımda tek soru. Aracı kaça aldınız? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel olmus, tebrikler.

Bu farlara taktiginiz beyaz ampulu merak ediyorum; Goz aliyor mu? Yagisli havalarda aydinlatmasi nasil?Vizeden geciyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 9 Nisan 2017; 2:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir detay manyağı olarak konuyu beğendim takipteyim

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Vetenesim sende symbolune boyle seyler yapiyormusun

Simdi bos donanim demiste nasil bos donanimmis bu ? Alcantra koltuk,ekran,dijital klima,celik jant alla alla. Symbol de authentic modellerinde bak klimayi onu bunu gectim adamlar devir saati bile koymamislar :/

Birde motor yikama mi yapildi cok temiz gorundu ?

• Tebrikler . Bence bu işten para kazanmalısın :)

• Boyle muntazam konu ve icerik gorunce forumda gozlerim yasariyor valla. Kardesim gule gule kullan kazasiz belasız. Guzel is cikarmissin.

• Çok güzel orijinale sadık kalarak güzel dokunuşlar ve detailing ile araç çok güzel hale gelmiş.

Bence nacizane önerim öncelikle aracın baz olarak eksik donanımlarını kapatabilirisiniz.

Mesela ben olsam ilk iş olarak ön farları​ orijinal mercekli Xenon ile değiştirirdim.Piyasada bu kadar çok apaçi işi scirocco varken patlayanlardan baya bir çıkma parça bulursun

• tebrik ederim, ben ömürlük kullanmayı düşündüğüm arabama bu kadar detailing yapmadım,, sen arabana iyi bak ki o da sana iyi baksın
  • Merhabalar detail konunuzu bir çırpıda okudum teşekkürler bilgiler için. Ancak size bir sorum olcak.

Ben ilk olarak concept s3 gold devamında s30 ve son olarak s40 la tamamlayacağım. Cila olaratakta soft99 un sarı kutulu cilası.

Ancak bu s3 s30 ve s40 ı hangi sertlikte polisaj süngeriyle uygulamam gerektiğini bilmiyorum.

Beyaz mavi ve turuncu polisaj süngerlerim var galiba turuncu en sert beyaz en yumuşak.

Cutting olarak s3 ü hangisiyle finish olarak yani hare giderici s30 ve s40 ı hangisiyle yapmam uygun olcaktır.

Aracım peugeot rcz sedefli beyaz 2011 model derin çizikleri yok.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ben Aldıktan sonra app plaka, cam filmi ve basit bir rüzgarlık taktım. Güzel bir görüntü oluştu. Şimdi far ampullerini osram veya philips ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize kolunuza sağlık iyi günlerde kazasız belasız kullanın aracınızı

Yalnız trim sesleri var demişsiniz bence elinizden bu kadar iş geliyorsa seslere de yalıtım v.s bişey düşünüyor musunuz ?

• Hayırlı Olsun Hocam,Allah kaza bela vermesin.Ne kadar güzel bakıyorsunuz vallaha.Hayran kaldım diyebilirim.

Keşke herkes böyle olsa.Babama da söylüyorum ama nafile.Benim de zamanım olmayınca temizlik yapamıyorum.
  • Keyifli bir konu olmuş. Teşekkürler

• Başarılı olmuş, devamını beklemekteyiz.
  • Süper eliize sağlık.
  • Kazası belasız günlerde kullanın gayet başarılı olmuş

• Aracınız sade ve şık bir görünüme kavuşmuş. Küçük detaylar her zaman büyük önem taşır. Kazasız belasız günlerde kullanın. 😊

• güzel konu olmuş, egzozu 4lü çıkış yaptırsan (sadece görsel olarak) nasıl olurdu acaba
  • Normalde hiç beğenmediğim bir araçtır ama siz anlatınca çekici geldi. Konuyu takip edeceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.