Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu yeni gördüm. Çok güzel bir iş yapıyorsun. Ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 17 Şubat 2013; 20:44:54 >
  • Basvurusu kabul edilen adaylara onay e-mailleri gonderilmistir.
  • Mail gelmiş teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfayı okudum. Oncelıkle yaptıgınız sey ıcın sızı tebrık edıyorum. Umarım bızde ılerde sızın sevıyenıze gelıp ogrencılere burs verebılırız. Sımdılık unıversıte sınavına hazırlanmak dısında yapabılcegımız bır sey yok.

İlk sayfada bazı arkadaslar okullar arası zorluk farkları olucagını solemıs. Su acıdan bakın Odtuye gıden kısının zekasıyla veya calısma hırsıyla ... Unıversıtesıne gıden kısınınkı arasında fark olucagından ders zorlugu bır kıstas olmamalı. Yanı kısıler kapasıtelerı
    el verdıgınce bellı okullara gıderler ve bu kapasıteye gore derslerınde basarılı olurlar. Sızın soledıgınız sekılde okul ayrımı olursa odtu bogazıcı vs dısında kımse burs alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Basvurusu kabul edilen adaylara onay e-mailleri gonderilmistir.

Hocam mail adresimi değiştirdim yeni mail adresimi size nasıl ulaştırmalıyım? İlk mesajda belirttiğiniz adrese mail attım ama bir geri dönüş olmadı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Şubat 2013; 22:30:10 >
  • Arkadaşlar. Bursun önemini iyi bilenlerdenim. Kendim de akşam lisesini ve üniversiteyi bursla okumuştum. Burs insana ayrı bir şevk katıyor, kazanma azmini artırıyor, derslerine ödevlerine daha bir dikkatle eğilmesine katkıda bulunuyor. En önemlisi de ileride insanlığa faydalı bir birey olma yolunda hedef koymasına ve bu yolda kararlı adımlar atmasına vesile oluyor.
    Burada @Shadow_Shooter güzel bir imkan sağlamış, her şeyden önce düşünmesi bile yeter de, o bunla yetinmemiş, o kadar yoğunluğunun içerisinde, insanın gerçekten zamanını da alacak bu organizasyonu düzenlemiş. Çok da iyi etmiş.
    Ben de buna ufak bir katkıda bulunmak istiyorum. Onun burs vereceği arkadaşlara ben de 100+100 şeklinde toplam 200$ vereceğim. Yani liseden olan arkadaşımız toplamda 225$, üniversiteden olan arkadaşımız ise toplamda 300$ burs alacak.
    Umarım bu ufak katkım yukarda yazdığım çerçevede büyük katkılara dönüşür.

• Sizi tebrik ediyorum fakat her üni de okuyanın zorluk derecesi bir değil ben de bilgisayar müh okuyorum 3. 1 den yukarı ortalama üni den üni ye degisir bazen imkansizlasir . kimi üni 2.0 i ile kimi üni 2.0 bir değil düşünurseniz guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Arkadaşlar. Bursun önemini iyi bilenlerdenim. Kendim de akşam lisesini ve üniversiteyi bursla okumuştum. Burs insana ayrı bir şevk katıyor, kazanma azmini artırıyor, derslerine ödevlerine daha bir dikkatle eğilmesine katkıda bulunuyor. En önemlisi de ileride insanlığa faydalı bir birey olma yolunda hedef koymasına ve bu yolda kararlı adımlar atmasına vesile oluyor.
    Burada @Shadow_Shooter güzel bir imkan sağlamış, her şeyden önce düşünmesi bile yeter de, o bunla yetinmemiş, o kadar yoğunluğunun içerisinde, insanın gerçekten zamanını da alacak bu organizasyonu düzenlemiş. Çok da iyi etmiş.
    Ben de buna ufak bir katkıda bulunmak istiyorum. Onun burs vereceği arkadaşlara ben de 100+100 şeklinde toplam 200$ vereceğim. Yani liseden olan arkadaşımız toplamda 225$, üniversiteden olan arkadaşımız ise toplamda 300$ burs alacak.

Tesekkurler Miraculous. Aslinda odul de arttigina gore basvuru suresini de uzatirsak daha cok kisiye ulasma sansimiz olur diye dusundum. Bu ayin sonuna kadar basvurular alabiliriz.

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_1985/tt.htm

Buraya taşınması gerekir konunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

http://forum.donanimhaber.com/forumid_1985/tt.htm

Bu konu genel burslar hakkinda bilgi veren bir konu degildir. Orada acilan konular da DH'ye verilen burslar degildir.

Konu disi'na acilmasinin nedeni olabildigince kisiye ulasmaktir (kan araniyor duyurulari gibi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Şubat 2013; 3:52:38 >
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_1985/tt.htm

Bu konu genel burslar hakkinda bilgi veren bir konu degildir. Orada acilan konular da DH'ye verilen burslar degildir.

Konu disi'na acilmasinin nedeni olabildigince kisiye ulasmaktir.

Olabildiğince çok kişiye ulaşma amacıyla asıl açılması gereken yerde açılmayan konular nedeniyle bir çok üye ceza alıyor nitekim forum kuralları bu yönde. Bahsettiğim bölüm yeni açıldı sayılır o yüzden bu konu gözden kaçmış olabilir.

Bursun nereye verildiğinin bir önemi yok (Zaten DH'ye verilen bir burs değil, şartlarda DH üyesi olmak gibi bir şart mı var?). Burslar adında bir bölüm var ve bir insanın bireysel olarak burs verdiği duyurusu orada yapılabilir. O bölümün adı "genel burslar" değil direk olarak "burslar", zaten genel burslarla sizin bursunuz arasındaki ayrımı nasıl yapacağız?

Eski yöneticiler olarak bu işin böyle işlediğini biliyoruz zannedersem.

İlla Konu Dışı'na açılacaksa bunun genel bir kitleye hitap etmesi gerekir, kısıtlı kitleye veriliyor bu burs. Amaç çok kişiye ulaşmak olsa zaten kitle mantıksızca kısıtlanmazdı kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 20 Şubat 2013; 3:59:38 >

• Mesajinizdan anladigim kadariyla siz baska seylere uzulmussunuz. Umarim atlatirsiniz. Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Şubat 2013; 4:02:30 >
  • Ben şikayetimi yarattım. Bunun dışında üzülecek olan ben değilim, üzülmemi gerektiren bir durumda yok. Burs veriyorum adı altında reklamımı yapmaya çalışmıyorum en azından. Hani konu taşınırsa en başa koyduğun linki daha az kişi göreceği için sen üzülebilirsin belki. Sevgiler.
  • quote:

Ben şikayetimi yarattım. Bunun dışında üzülecek olan ben değilim, üzülmemi gerektiren bir durumda yok. Burs veriyorum adı altında reklamımı yapmaya çalışmıyorum en azından. Hani konu taşınırsa en başa koyduğun linki daha az kişi göreceği için sen üzülebilirsin belki. Sevgiler.

Tasinmasini istediginiz kategori "universite egitimi, yuksek lisans ve doktora" bolumu altinda yer alan burslar kategorisi. Burada verilen bursta lise ogrencileri de yer aliyor. Sizin asagilik kompleksinizden oturu baskalarinin da zarar gormesini istiyorsunuz. Bu dogru degil.
  • quote:

quote:

Ben şikayetimi yarattım. Bunun dışında üzülecek olan ben değilim, üzülmemi gerektiren bir durumda yok. Burs veriyorum adı altında reklamımı yapmaya çalışmıyorum en azından. Hani konu taşınırsa en başa koyduğun linki daha az kişi göreceği için sen üzülebilirsin belki. Sevgiler.

Tasinmasini istediginiz kategori "universite egitimi, yuksek lisans ve doktora" bolumu altinda yer alan burslar kategorisi. Burada verilen bursta lise ogrencileri de yer aliyor. Sizin asagilik kompleksinizden oturu baskalarinin da zarar gormesini istiyorsunuz. Bu dogru degil.

Zaten oradaki burs duyurularında da burs verenler sadece üniversite öğrencilerine vermiyorlar, aynı şekilde lise öğrencilerine de verenler var ancak konular "Burslar" adı altında olduğu için orada. Bu konunun durumuyla aynı yani, bu bir argüman değil.

Ek olarak, tartışmayı her mesajda daha da kişiselleştiriyorsunuz ve amacından saptıyorsunuz. Tam anlamıyla ad hominem psikolojisindesiniz. Bu durum aşağılık kompleksinin kimde ağır bastığını gösteriyor. Daha önce neden sadece mühendislere burs verildiğini sormuştum, büyük ihtimalle de aşağılık kompleksim budur gözünüzde. Tam sizden beklenecek bir tespit.

• Kardeşim rahat bırakta ihtiyacı olan görsün konuyu faydalansın , ne oldu sen şartları sağlamıyorsun diye mi bu kadar sitem ediyorsun? Elemanın elinde olsa konuyu kapatıp adamı banlayacak hayret bir şey yahu...
  • tebrik ederim burs veren arkadaşları. çok güzel bir iş yapıyorsunuz, bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Kardeşim rahat bırakta ihtiyacı olan görsün konuyu faydalansın , ne oldu sen şartları sağlamıyorsun diye mi bu kadar sitem ediyorsun? Elemanın elinde olsa konuyu kapatıp adamı banlayacak hayret bir şey yahu...

Benim söyleyeceklerimi söylemişsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Arkadaşlar. Bursun önemini iyi bilenlerdenim. Kendim de akşam lisesini ve üniversiteyi bursla okumuştum. Burs insana ayrı bir şevk katıyor, kazanma azmini artırıyor, derslerine ödevlerine daha bir dikkatle eğilmesine katkıda bulunuyor. En önemlisi de ileride insanlığa faydalı bir birey olma yolunda hedef koymasına ve bu yolda kararlı adımlar atmasına vesile oluyor.

Tesekkurler Miraculous. Aslinda odul de arttigina gore basvuru suresini de uzatirsak daha cok kisiye ulasma sansimiz olur diye dusundum. Bu ayin sonuna kadar basvurular alabiliriz.

Olur tabi neden olmasın. Güzel düşünmüşsün.

• quote:

Artık sevinebilirsin. Rahat rahat uyuyabilirsin. Ne de olsa konu taşındı. Bu arada şartların tutsaydı reklam falan da olmazdı değil mi? Neyse...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.