Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

yalnız bi sıkıntı var benim açımdan şu an, benim 1.dönem ortalamam 3.79 zaten çıkış yapmam imkansız bu dönem dersler ağırlaştı 3.50ye düşecek en iyi ihtimal (inş düşmez) ama 2.90dan 3.10a çeken birisi daha mı avantajlı eğer öyleyse kendimi boşuna heveslendirmeyeyim, aylarca bunu umut etmeyeyim :)

@anor çankaya'dan, tobb degil:)

Bursun verilme amaci ve sekli cok net bir sekilde birinci sayfada belirtilmis. Tekrar yazmama gerek var mi ama bursun amaci, bursun adindan da belli oldugu uzere "potansiyeli kesfetmeye" yonelik. Dusuk donem ortalamalarini gerektiginde yukseltebileceginizi gormek icin size bir sans, tesvik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozza

üniversite öğrencisiyim. ortalamayla ilgili kısımı tam anlayamadan başvuruyu hazırlayıp yollamışım şimdi farkediyorum. siz hep "ikinci dönem notu" deyince ben sizin bursunuz sonrasında olacak yükseliş olarak algılamışım. şimdi geriye dönük mesajlara baktığımda daha farklı bişey anladım. bu seferki anladığım doğru mu acaba: uygun görünen başvurular havuzda tutulacak, ikinci dönem notları yükselten ve kriterlere uyan adaylar içinden bursiyer olmaya hak kazananlar haziranda belli olacak.

Daha ne kadar acik yazilabilir emin degilim. Burs, ikinci donemde en yuksek not cikisi (not farkli) yapan kisiye verilecek. Yani ortalamasi 2.30 olan bir adayin sonraki donem bunu 3.65'e cikarmasi bursu almasini garantilemesi gibi bir durum (universite adayi icin).

• quote:

Orijinalden alıntı: Piszenci

ortalama saçma bence kusura bakmayın. bazı yerlere ortalama ile girildiği gibi çoğu yer için de ortalamaya bakmıyorlar.. örneğin derslere çok asılamıyorum. yazılım, android, web geliştiriciliği ile uğraşıyorum. desteğe ihtiyacım var mı? var. ama bakıyoruz ortalamaya hoop. tembeliz bana yok. teşekkürler

Ortalama sizi standart bir sekilde digerlerine gore olcmek icin sunulan bir arac. Diger alanlarda basariliysaniz, bu basit araci da potansiyelinizi ispat etmek icin kullanabileceginizi dusunuyorum. Bursu alan kisinin, basarili, kararli, kendini anlayabilen bir birey olmasi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Ben de 2 defa yolladım mailimi. Ancak hiç bi şekilde geri dönüş yapılmadı, kaç saat geçti.

Umudumu kaybettim. Yarın son gün bi de.

Neyse bizi düşünmesi bile güzel bi davranıştı Shadow hocamızın. Teşekkür ediyorum kendisine.

Eger mail konusu olarak soylendigi gibi yollamissaniz ve yine basvuru surecinde istenen tum bilgileri doc veya pdf olarak yollamissaniz, kosullari sagliyorsaniz endiselenmeniz icin neden yok. Mailde gecikme yasanmasi basvurunun kabul edilmedigi anlamina gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Ben de 2 defa yolladım mailimi. Ancak hiç bi şekilde geri dönüş yapılmadı, kaç saat geçti.

Neyse bizi düşünmesi bile güzel bi davranıştı Shadow hocamızın. Teşekkür ediyorum kendisine.

Eger mail konusu olarak soylendigi gibi yollamissaniz ve yine basvuru surecinde istenen tum bilgileri doc veya pdf olarak yollamissaniz, kosullari sagliyorsaniz endiselenmeniz icin neden yok. Mailde gecikme yasanmasi basvurunun kabul edilmedigi anlamina gelmez.

hotmail hesabımdan yeni ileti yaz bölümüne girdim agunes@ucla.edu adlı adrese yazmam gerekenleri yazdım geçerli oluyor mu aksi durumda ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Ben lise öğrencisiyim Hocam bizden sonbahar dönemi not ortalamamızı istemiş te e okulda not ortalaması yazmıyor ben kendim mi hesaplayıp veriyorum inşallah bir sorun çıkmaz.

Ben de hesaplayıp yazdım valla.Sorun olmaz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • hocam öncelikle bir teşekkür ve tebriği hakediyorsunuz doğrusu.
    mühendislikte not ortalamasından önemli kıstasların olduğunu oldukça iyi biliyorsunuzdur neden 3.1'i arıyorsunuz illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

hocam öncelikle bir teşekkür ve tebriği hakediyorsunuz doğrusu.
    mühendislikte not ortalamasından önemli kıstasların olduğunu oldukça iyi biliyorsunuzdur neden 3.1'i arıyorsunuz illaki

Ortalamasi 1.7 olan bir ogrencinin bunu 2.6'ya cikararak, ortalamasi 2.6'dan 3.5 cikaran bir ogrencinin onune gecmemesi icin. 3.1 sarti ikinci donem icin gecerli. Basarili bir ogrenci icin hic de zor degil.
  • Son duruma gore 94 kisi basvurmus durumda. Lutfen basvuru yapmayanlar basvurularini yarin sabah 10:00'a kadar sonuclandirmis olsun. Onay mailleri onumuzdeki haftadan itibaren yollanmaya baslayacaktir.

Herkese basarilar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 31 Ocak 2013; 19:12:29 >
  • quote:

Son duruma gore 94 kisi basvurmus durumda. Lutfen basvuru yapmayanlar basvurularini yarin sabah 10:00'a kadar sonuclandirmis olsun. Onay mailleri onumuzdeki haftadan itibaren yollanmaya baslayacaktir.

Herkese basarilar dilerim.

Lütfen soruma cevap verir misiniz? Başka mesajlara cevap verip benimkine vermemeniz ne kadar doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert7

quote:

quote:

hotmail hesabımdan yeni ileti yaz bölümüne girdim agunes@ucla.edu adlı adrese yazmam gerekenleri yazdım geçerli oluyor mu aksi durumda ne yapmam lazım

Sorunuzun cevabi ilk sayfada ayrintili olarak yazili oldugundan cevap vermedim. Basvurunuzu mail icerisinde degil, bir dosya olarak yollamaniz gerekiyor.

• Bugun basvuru yapabiliyor muyuz ? bugun gordum konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk başvuruyu yanlış yolladım hocam. Yani sizin istediğiniz gibi dosya olarak değil de mailin içinde. Az önce sizin istediğiniz şekilde yolladım. Umarım kabul edersiniz.
  • Hocam ben başvuru yaptım son gün 31 ocak ama geri dönüş yapmadınız kabul edildin edilmedin gibi. Acaba benide dahil ettiniz mi adaylar arasına ? camoon78@gmail.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cok yogun oldugu icin bir turlu basvurulara bakma firsatim olmuyor. Eger zamaninda tam olarak basvuru yaptiysaniz endiselenmeniz icin bir neden yok. Kabul edilen adaylarin da e-mailleri yakinda yollanacak ancak sure veremiyorum malesef. Tamamen is yogunluguma bagli.
  • quote:

Arkadaslar cok yogun oldugu icin bir turlu basvurulara bakma firsatim olmuyor. Eger zamaninda tam olarak basvuru yaptiysaniz endiselenmeniz icin bir neden yok. Kabul edilen adaylarin da e-mailleri yakinda yollanacak ancak sure veremiyorum malesef. Tamamen is yogunluguma bagli.

Hala beklemedeyiz hocam.
  • Arkadaslar bu Cumartesi'nden itibaren mailleri yollamayi planliyorum. Bugun 10 kadar basvuru inceleme firsati buldum.
  • quote:

Arkadaslar bu Cumartesi'nden itibaren mailleri yollamayi planliyorum. Bugun 10 kadar basvuru inceleme firsati buldum.

3. aşamaya geçenlere mi mail atacaksınız hocam?
  • quote:

Arkadaslar bu Cumartesi'nden itibaren mailleri yollamayi planliyorum. Bugun 10 kadar basvuru inceleme firsati buldum.

Hocam ben mail adresimi değiştirdim size yeni mail adresimi nasıl ulaştırıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.