Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen tobb'dan uclaya giden değilmiydin hatırlıyorum sanki senin ucla konularını... tekrar takdir ettim seni :)
  • ya lise 1 e uygun olsa başvururdum tam da mekatronik istiyorrdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Çok çok çok adaletsiz bir sistem yapmışsınız.

Şimdi benim maddi durumum iyi değil ama kardeşim EML'de okuyor, bu durumda burs vermiyorsun.

Anadoluda okuyan ama maddi durumu ve dersleri iyi olan burs alabiliyor. Ne kadar saçma??

Burs bence maddi açıdan ihtiyacı olana verilmelidir. Keşke imkanım olsa da bende verebilsem (adaletli bir şekilde!).

Ayrıca bir insan Atatürk'ü sevmiyor olabilir ve sevmek zorunda da değildir. Ben seviyorum ama sevmeyen de vardır. İnsanları sınıflandırmışsınız resmen.

Neyse size kolay gelsin.

Burs, burs verenin takdirinde istenilen sartlarda verilen para yardimidir. Maddi durum, basari kriteri, bursiyer yasi, vs farkliliklar gosterebilir. Her burs maddi duruma gore verilen yardim bursu degildir.

Ikinci olarak laik, Ataturk cumhuriyetine yakisir bireyler denilmis. Ataturk'u sevmelidir yazilmamis sartlarda. Cagdas, ileri dusunen ve gorebilen bir bireyin de zaten aksi bir durumda olmasi dusunulemez. Kendini bu sekilde adlandiramayan ya da bu kosulu kabul etmeyen varsa yine bakiniz ilk cumlem. Kosullari saglamiyorsaniz, begenmiyorsaniz, basvuru yapmayiniz. Her sey acik ve net.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

sonbahar sonuclari demissiniz bu donem icin final sonuclarini beklemek zorunlu mu basvuru icin?

Eger 31 Ocak 2013'e kadar donem notlarinizin hepsi sonuclanmamissa o tarihe kadar elinizde olan sonuclarinizla basvurabilirsiniz. Ancak donem sonuclariniz aciklandiginda bunu bildirmeniz gerekmektedir. Basvuru donem sonucu notlari olmadan gecersizdir.

duz lisede, 11. sınıf, mf öğrencisiyim, tesekkur belgesi aldım (yani en az 70 ortalamam var) bu kosullar yeterli mi ?

ayrıca ikinci donem demissiniz ama biz 1. donemdeyiz

Birinci donem icin bir kosul yok.

• Çekilişe katılmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

şimdi benim ilk dönem ort. 3.1 altında. ikinci dönem ort 3.1 üstüne çıkarsa burs alma şansı mı kazanıyorum. yoksa ilk başta başvurmak için ilk dönem ort.3.1 üzeri mi olması gerekli

Birinci donem ortalamasina bakmaksizin, ikinci donem ortalamaniz en azindan 3.1 olmali. Onemli olan ne kadarlik bir cikis yapabileceginiz.

Hocam çıkıştan kastınız ikinci donem ortalaması ilk donemden daha yüksek olacak gibi bir şart mı var?
  • Lütfen sadece gerçekten ihtiyacı olan başvursun.
  • Simdiye kadar yapilan tum basvurular gozden gecirilip basvurusu kabul edilen adaylara e-mail yollanmistir. Eger e-mail almadiysaniz ve basvurunuzun gecerli oldugunu dusunuyorsaniz lutfen basvurunuzu tekrar yollayiniz.

Henuz basvuru yapmamis olan adaylar icin son tarih 31 Ocak 2013'tur.

Su ana kadar yapilan basvuru sayisi 35'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

şimdi benim ilk dönem ort. 3.1 altında. ikinci dönem ort 3.1 üstüne çıkarsa burs alma şansı mı kazanıyorum. yoksa ilk başta başvurmak için ilk dönem ort.3.1 üzeri mi olması gerekli

Birinci donem ortalamasina bakmaksizin, ikinci donem ortalamaniz en azindan 3.1 olmali. Onemli olan ne kadarlik bir cikis yapabileceginiz.

Hocam çıkıştan kastınız ikinci donem ortalaması ilk donemden daha yüksek olacak gibi bir şart mı var?

Basvuru kosullarini tekrar okuyunuz (bkz. Google doc)

• Burs çıkanlar burda belirtilecek mi?Başvuru yapmadım.
  • 11.sınıfım.Bölümüm TM.Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyorum ama belirtilmemiş öğretmen lisesi? 1.dönem not bilgilerimiz ekleyeceğiz değil mi?
  • yalnız bi sıkıntı var benim açımdan şu an, benim 1.dönem ortalamam 3.79 zaten çıkış yapmam imkansız bu dönem dersler ağırlaştı 3.50ye düşecek en iyi ihtimal (inş düşmez) ama 2.90dan 3.10a çeken birisi daha mı avantajlı eğer öyleyse kendimi boşuna heveslendirmeyeyim, aylarca bunu umut etmeyeyim :)

@anor çankaya'dan, tobb degil:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 29 Ocak 2013; 1:35:34 >
  • başından beri yazdıklarını takip ediyorum ve şu an yaptğın şey mükemmel..tebrik ederim arkadasım imkanı olupta yardımcı olmayan bıcok ınsan var..gönül zenginlıgı ayrı bişey..
  • 2.97 sağlık olsun...
  • İlla mühendislik mi olması lazım şimdi. peh

• ortalama saçma bence kusura bakmayın. bazı yerlere ortalama ile girildiği gibi çoğu yer için de ortalamaya bakmıyorlar.. örneğin derslere çok asılamıyorum. yazılım, android, web geliştiriciliği ile uğraşıyorum. desteğe ihtiyacım var mı? var. ama bakıyoruz ortalamaya hoop. tembeliz bana yok. teşekkürler
  • Bir kez daha attım, şu noktada en büyük ve tek merakım maillerin size ulaşıp ulaşmadığı.
  • üniversite öğrencisiyim. ortalamayla ilgili kısımı tam anlayamadan başvuruyu hazırlayıp yollamışım şimdi farkediyorum. siz hep "ikinci dönem notu" deyince ben sizin bursunuz sonrasında olacak yükseliş olarak algılamışım. şimdi geriye dönük mesajlara baktığımda daha farklı bişey anladım. bu seferki anladığım doğru mu acaba: uygun görünen başvurular havuzda tutulacak, ikinci dönem notları yükselten ve kriterlere uyan adaylar içinden bursiyer olmaya hak kazananlar haziranda belli olacak.
  • Başvurumu tekrar yolladım ancak elinize ulaştı mı? Mail adresimi paylaşmak istemedim ancak buradaki kullanıcı adıma benzer bir ad ile gönderdim.
  • Ben de 2. kez gönderdim. Acaba ulaştı mı ? Yanlış mı gönderdim? (mail adresim de adımla ilgili)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.