Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adil bir burs verme sekli degildir. Herkes okulunda farkli sinavlara girer. Bir fen lisesindeki ogrencinin okul sinavlari cok zordur ama duz lisedeki ogrencinin sinavlari daha kolaydir dolayisiyla notlari daha yuksektir. Burdan o ogrencinin daha basarili oldugu mi cikarilir? Hayir. Dolayisiyla herkesin ayni girdigi sinavlara bakilmalidir. Liseliler icin 8. Siniftaki SBS gibi veya unililer icin 12. Siniftaki ygs/lys sinavi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istemiyorum.
  • tıp öğrencileri alamıyor mu, ilk konuyu açtığında vardı ama şimdi yok, sebebi nedir?
  • Hazırlıkta olmasam ben de başvurmak isterdim ama şans.

Shadow_Shooter bu forumdan örnek aldığım tek kişi, ve gerçekten özendiğim bir kişi. Bu burs olayı ile nasıl bir kişi olduğunu bir defa daha gösterdi. Sadece onun açtığı konular sayesinde benim de ABD de yüksek lisans yapmak gibi bir hedefim oldu. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 13 Ocak 2013; 11:02:12 >
  • Konu hala aktiftir. Basvuru yapan arkadaslara basvuru deadline'indan once kendilerine donus yapilacaktir. 24 Ocak itibari ile cevap almayanlar agunes@ucla.edu adresine "Basvuru Degerlendirmesi" konulu bir mesaj atarak istekte bulunabilirler. Mesaj iceriginde basvuru paketini tekrar bulundurmaniz onerilir.

Sevgiler ve basarilar!
  • Simdiye kadar 25 basvuru yapilmis. Uygun gorulen adaylara e-mail yoluyla geri donuldu. Eger mail almadiysaniz ve basvurunuzun tam oldugunu dusunuyorsaniz lutfen basvuru adresine ikinci bir mail yollayiniz. Basarilar.
  • Bu ortalamayla bırak bursu staj başvurusu yapmaya utanıyorum :€

• Alkışlanacak insansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Simdiye kadar 25 basvuru yapilmis. Uygun gorulen adaylara e-mail yoluyla geri donuldu. Eger mail almadiysaniz ve basvurunuzun tam oldugunu dusunuyorsaniz lutfen basvuru adresine ikinci bir mail yollayiniz. Basarilar.

Hocam bursu kazanan kişiler tam olarak ne zaman belli olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Simdiye kadar 25 basvuru yapilmis. Uygun gorulen adaylara e-mail yoluyla geri donuldu. Eger mail almadiysaniz ve basvurunuzun tam oldugunu dusunuyorsaniz lutfen basvuru adresine ikinci bir mail yollayiniz. Basarilar.

Hocam bursu kazanan kişiler tam olarak ne zaman belli olur acaba?

Haziran sonu gibi tahmin ediyorum. Universitelerin daha erken de olabilir.
  • Hocam bence adayların maddi durumlarınıda değerlendir gerçekten hakeden biri alsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun cidden ben ygs lys ye hazirlaniyorum uygun oldugunuz bi zamanda sizinle konusmak bana ciddi anlamda motivasyon verir burstan daha degerli olur. Neydi birden cankaya gibi bi okulda okurken(evet burada cankayayi kucumsuyorum) sizi calismaya cabalamaya iten? Nasi bi motivasyondu bu nasil ortaya cikti?

• Her şey tamam da bu ortalama canımı sıktı, mühendislik öğrencisiyim ama
  • Bu dönemki ortalamasının bi önemi yok dimi hocam,2. dönem için 3.1 istiyorsunuz ? Eğer o şekildeyse yarın son sınav açıklancak ondan sonra başvururum.
  • Mimarlık fakültesindeyim , mühendis değilim başvuru yapamıyor muyum?
  • Çok çok çok adaletsiz bir sistem yapmışsınız.

Şimdi benim maddi durumum iyi değil ama kardeşim EML'de okuyor, bu durumda burs vermiyorsun.

Anadoluda okuyan ama maddi durumu ve dersleri iyi olan burs alabiliyor. Ne kadar saçma??

Burs bence maddi açıdan ihtiyacı olana verilmelidir. Keşke imkanım olsa da bende verebilsem (adaletli bir şekilde!).

Ayrıca bir insan Atatürk'ü sevmiyor olabilir ve sevmek zorunda da değildir. Ben seviyorum ama sevmeyen de vardır. İnsanları sınıflandırmışsınız resmen.

Neyse size kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Çok çok çok adaletsiz bir sistem yapmışsınız.

Şimdi benim maddi durumum iyi değil ama kardeşim EML'de okuyor, bu durumda burs vermiyorsun.

Anadoluda okuyan ama maddi durumu ve dersleri iyi olan burs alabiliyor. Ne kadar saçma??

Burs bence maddi açıdan ihtiyacı olana verilmelidir. Keşke imkanım olsa da bende verebilsem (adaletli bir şekilde!).

Ayrıca bir insan Atatürk'ü sevmiyor olabilir ve sevmek zorunda da değildir. Ben seviyorum ama sevmeyen de vardır. İnsanları sınıflandırmışsınız resmen.

Neyse size kolay gelsin.

hocam parayı veren düdüğü çalar.

cemaatlerde kendi cemaatlerinden olmayanlara vermiyor bakarsan. Beni o kadar uğraştırdılar sonra da vermediler Herkes kendi adamına veriyor kimse kimsenin umrunda değil.

ben vatansever biri değilim ama adam vatansever ülkesine hayırlı birini, atatürkçü birini arıyor olabilir. Böyle de görüyor olabilir. Bırakın da o kadarını belirlesin. Bu ülkede birsürü durumu müsait olmayan insan var. Bırakın da başarı durumu gözönüne alınsın.

Bu arada benim bursla bir alakam yok onu da belirteyim

• Tebrik ederim helal olsun
  • Davranışınız için tüm DH üyeleri adına teşekkür eder, maalesef istediğiniz fakültede okumamakta olduğumu bildiririm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

sonbahar sonuclari demissiniz bu donem icin final sonuclarini beklemek zorunlu mu basvuru icin?

Eger 31 Ocak 2013'e kadar donem notlarinizin hepsi sonuclanmamissa o tarihe kadar elinizde olan sonuclarinizla basvurabilirsiniz. Ancak donem sonuclariniz aciklandiginda bunu bildirmeniz gerekmektedir. Basvuru donem sonucu notlari olmadan gecersizdir.

duz lisede, 11. sınıf, mf öğrencisiyim, tesekkur belgesi aldım (yani en az 70 ortalamam var) bu kosullar yeterli mi ?

ayrıca ikinci donem demissiniz ama biz 1. donemdeyiz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.